fbpx Skip to content

Blog

Amíg azt várod, hogy végre péntek legyen, akkor bizonyos, hogy nem vagy a helyeden. Ha a helyeden lennél, észre sem vennéd, hogy telnek a napok, mert inspirációból, szeretettel, tehetséggel, a létező legjobban teszed a dolgod.

Természetes, hogy a test elfárad, és szüksége van az alvásra, a pihenésre, de érdemes tudni, hogy amilyen a napod, olyan a pihenés és az alvás minősége!

Amikor a küldetésednek élsz, amikor ezzel szolgálod magad és szolgálsz másokat, tökéletesen mindegy, hogy hétfő van vagy vasárnap. A titok nyitja az, hogy a valódi küldetés önmagában pihentet, kikapcsol, szórakoztat. Igen, bármilyen komoly is az a feladat, amit el kell végezned, érezheted azt, hogy éppen most nyitogatod a szárnyaidat, és mintha a felhők fölé tartanál, olyan jól érzed magad. Alig várod a reggelt, hogy kelhess, még az órát sem kell beállítanod, mert tudhatod, hogy időben ébredsz.

Az sem fordul elő, hogy nehezen osztod be az idődet. Ha a helyeden vagy, minden pillanatban tudod a feladatodat. Ismered a fontossági sorrendet, és ha esetleg zavarba kerülsz vele, emlékszel rá, hogy átadd az irányítást Istennek.

Ahogy egymás váltják az évszakok, mindegyiknek van szépsége, tanítása, és könnyen leteheted azokat a nem működő programokat, hiedelmeket, emlékeket, amiket az emberiség velük kapcsolatban felhalmozott. Szó sincs arról például, hogy az ősz az elmúlás évszaka lenne. Ellenkezőleg! Itt kezdődik az új élet, csak éppen csöndben, láthatatlanul, visszafogottan, a mélyben, a gyökerek alján, a lélekben. Lehullanak a levelek a talajra, hogy azt táplálva segítsék a növények újjászületését, rügyezését, virágzását, termését.

És ha tél van? Persze lehet fagy, lehet hó, de nézd csak meg a jégvirágokat! Tele vannak élettel, milliónyi üzenettel és olyan formákkal, amit a véletlen ilyenekké nem alakíthat.

És télen jönnek az ünnepek, amiket a legnagyobb várakozás előz meg. Az élet ajándék. Az egész élet ünnep. Az év 365 napján ünnepelheted. Adhatsz hálát azért, hogy élsz, részese lehetsz most a Földi életnek, ami eddig soha nem látott lehetőségekkel kínál meg.

Olyan mélységeket láttat, amikben még soha nem volt része az emberiségnek. Neked minden pillanatban lehetőséged van, hogy felülről szemléld őket. Képes vagy magadat a problémák fölé emelni, náluk sokkal magasabb rezgésen élni. Isten mindennel ellátott, ami ahhoz szükséges, hogy minden körülmények között békében éld az életedet.

Isten segítsen tovább az utadon! Ha elakadnál, ha elhagyna a hited, kérlek, jelezd. Átsegítelek.

2x3 órás tréningről információt itt kérhetsz: [email protected]

🎧 ITT MEG IS HALLGATHATOD.

Korlátozó hiedelmeid

A hiedelmek is csak emlékek, programok, amik elhitetik veled, hogy vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni, mert eddig így volt, és ez mindig is így lesz.

...continue reading "Semmihez nem vagy kevés"

Bármennyire is szeretnénk tudatosak lenni és tudatosak maradni, az idő legnagyobb részében a tudatalatti programjaink irányítanak bennünket. Emlékek, amiket megörököltünk, programok, amiket elfogadtunk, ítéletek, melyekkel azonosulunk, olyan sémák, amelyek alapján megkülönböztetjük magunkat bárki mástól. Mert ránk természetesen soha nem érvényes az, amit másokban kifogásolunk.

...continue reading "Miért is jöttünk a Földre?"

Azt tanultuk, hogy felelőtlenek vagyunk, ha nem aggódunk olyan helyzet miatt, aminek a kimenetele bizonytalan, nem sok jóval kecsegtet, vagy szimplán csak állunk egy feladat előtt, és nem lehet egy pillanat alatt megoldani, méghozzá úgy, ahogy nekünk tetszik… Megtapasztalhattuk, hogy az aggódás nem működik. Se nem hoz megoldást, se nem könnyíti meg az életünket. Akkor hát mire való?

...continue reading "Ha elkezdenél aggódni…"

Lehet, hogy igen, sőt, talán vannak is olyan emlékeid, friss vagy kevésbé friss spirituális élményeid, amelyek azt igazolják, hogy léteznek előző életek.

Talán azok közé tartozol, akik mereven elutasítják az újraszületés gondolatát is.

Aztán vannak azok, akik egyszerűen belátják, hogy minden sokkal könnyebb az életben, ha elfogadjuk, hogy van valami korábbi előzménye, amiről persze sokszor fogalmunk sincs, de ha egyszer megkönnyíti átélni a napi történéseket, a betegségeket, a látszólag indokolatlanul ismétlődő eseményeket…

...continue reading "Az élet nagy kérdései. TE HISZEL AZ ELŐZŐ ÉLETEKBEN?"

Bízhatok? És kiben? Azok után, ami velem történt? Hogy hihetnék bármiben is?!

Kérdezi az elme, mert számára úgy tűnik, hogy amit tud, amit megfoghat kézzel, amit láthat, amit a saját fülével hallhat, az bizonyos. Az létezik. És csak az, persze. Nem ismerve fel a saját korlátait, ítélkezik, félelemben él és aggódik.

...continue reading "Az élet nagy kérdései. BÍZHATOK?"

Éltünk azelőtt is, hogy ebbe a testbe születtünk, még mielőtt elhatároztuk, hogy a Földre jövünk - ám erről keveset beszélünk.

Annál többet beszélünk arról, mi történik azután, hogy letesszük a földi járművünket, a testet. Beszélünk, erősítjük és tápláljuk a hiedelmeinket, hiszen az elme, az ember legkorlátozottabb része erre késztet minket. A születés és a halál apró eseményei az élet végtelenjének, a lélek számára az átváltozás egy-egy pillanata. A léleknek annyi, mint egy sóhajtás, jön és megy, miközben eltelnek az emberi időszámítás szerinti évtizedek.

...continue reading "Az élet nagy kérdései. A SZÜLETÉS"

A halál nem az, aminek hittük. Nem vég. Nem tragédia. Nem veszteség az „itt maradók” számára. Idézőjelbe teszem az itt maradót, hiszen a szeretteink akkor is maradnak velünk, ha fizikailag nem látjuk őket. Úgy hisszük, hogy itt van vége az életüknek.

...continue reading "KÖNNYEKKEL, DE KÖNNYEBBEN. Az élet nagy kérdései. A HALÁL."

A félelmeink átírhatók.

A félelmeinket túl komolyan vesszük, és ezzel energiát adunk nekik. Azt vonzzuk be, amire folyton gondolunk, akkor is, ha ezt nem tudatosan tesszük, hanem csak hagyjuk, hogy a tudatalatti elménk irányítson, ahol ezek a félelmek megbújnak. A jó hír az, hogy a félelmek nem léteznek sehol máshol, csak az elménkben. Ami pedig az elmében van, azt mi hoztuk létre, és az át is írható.  

...continue reading "Az élet nagy kérdései. MIT KEZDJÜNK A FÉLELMEKKEL?"