fbpx Skip to content

Visszajelzések – tőletek

Az egyik online Ho'oponopono tréning kezdetén hirtelen megjelent a Fény, a szivárvány, és mellettem még egy gyönyörű gömb is felvillant néhány másodpercre. Még volt időm a kezdésig, így meg tudtam örökíteni a Skype képernyőjén a látványt.
RÉSZLETEK ITT.


HO'OPONOPONO 2024 TRÉNING A TÍZMILLIÓSZOROS SZÖKŐNAPON
"Hálásan köszönöm a tegnapi napot! Velem van az energiája."
"Köszönjük a szombatot, nagyon jól éreztük magunkat. A nap is kisütött itt, Szegeden, kezdődik a munka. :)"
"Köszönöm a tegnapi napot. Újra nagyon mélyen bement az, amit és ahogyan átadtál. Azon leszek, hogy TÉNYLEG gyakoroljam, csináljam."
"Nagyon jól éreztem magam. Nagyon jó újra és újra meghallgatni. Tényleg mindig valami mást hall meg jobban az ember, mindig valami másra figyel fel."
"CSODA NAP volt számomra! KÖSZÖNÖM!"
Köszönöm Neked, hogy megosztottad velem a bölcsességedet, a tudásodat, az élethez való pozitív hozzáállásodat, az életszemléletedet, hogy útmutatást adtál, amire nagy szükségem volt ahhoz, hogy végig tudjak menni azon az úton, amin már elindultam."


A PÉNZHEZ VALÓ VISZONYUNK GYÓGYÍTÁSA AZ ALOHA HÍREK OLVASÓINAK

Drága Klára! Ez (is) most annyira jól jött. Nagyon nagy szükségem van a megerősítésekre és a folyamatos támogatásra. Hálásan köszönöm


FÉKBÚK OLDALUNKRÓL:
"Ho'oponoponoway Magyarország! A Te írásaid változtatták meg az életem és így, 68 évesen jutottam el arra a szintre, hogy értem is! Köszönet érte."


11.11 11:11 ANGYALI AJÁNDÉKOK

"Drága Klára! Hálásan köszönöm ezt a két csodálatos meditàciót. Célom, hogy beépítsem a mindennapjaimba. Köszönöm a segítséget, hogy kísérsz az utamon.....Te is angyal vagy."

"Nagyon köszönöm az angyali meditációkat. Köszönöm, hogy kapcsolatba léphettem valakivel, aki a magasabb intelligenciához tartozik és köszönöm a meditáció során kapott üzeneteket. Mindkét meditációban nagyon fontos üzenetet kaptam."

"Ez csodás volt. Köszönöm."

"Kedves Klára! Annyira hálás vagyok! Nagyon szépen köszönöm! Szeretetem küldöm neked!"


SZERETTEINK NAPJÁRA WORKSHOP ÉS INGYENES TANÍTÁS AZ ALOHA HÍREK OLVASÓINAK

"Szia, Drága Klára! Szeretném megköszönni a szombatot, nagyon jól éreztem magam, ez egy csodálatos délelőtt volt számomra! Sok dolog más megvilágítást nyert! Másként gondolok rá! Köszönöm neked. Áldás Rád, Drága Klára, hogy ezt a tréninget létrehoztad! Hálás vagyok, hogy én is részese lehettem!" 

"Kedves Klára!
Köszönöm szépen az érdekes és tanulságos előadást, nagyon sokat tanultam. Már el is kezdtem a tisztítást, meg vagyok győződve arról, hogy minden általad közvetített  gondolat hasznomra válik a jövőben, ez a nap sorsfordító lett a számomra! Köszönöm!"

"Köszönöm azt a rengeteg segítséget, amivel egyengeted utamat!"

A találkozónkról írott bejegyzés metacenzor általi törlése ellenére:
"...nagyon jó volt a tegnapi találkozás és beszélgetés, hálás vagyok, hogy ott lehettem. Köszönöm, szeretlek."

"Akkor is jó volt a tegnapi nap. Köszönöm, szeretlek."

"Béke veled FB!"  

"Drága Klára, Hálásan köszönöm a tanítást. Valóban erőt ad. Minden napra."

"ALOHA, Drága Klára! Hála Neked az üzeneteidért, inspirációidért, megnyugtató hangodért,  tevékenységedért, az egész LÉNYEDért.
Köszönöm, hogy az életemben vagy!"


A TE KÜLDETÉSED DIGITÁLIS PROGRAM
Kedves Klára! Hálásan köszönöm! Csodálatos ez az online kurzus. Biztosan sokszor
meghallgatom még!

SZÍVERŐSÍTŐ DIGITÁLIS PROGRAM
"Drága Klára! Hálás szívvel köszönöm ezt a csodálatos ajándékot. Ennél szebbet elképzelni sem tudok. Ajándékba kaptam, de nélküled nem ajándékozhattak volna meg ezzel a csodával. Mélyen megérintett, a meditáció alatt végig folyt a könnyem. Nem tudok elég hálás lenni, hogy ismerhetlek."

MEGBOCSÁTÁS DIGITÁLIS PROGRAM
"Kedves Klára,
Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem ezen a programon is.
Köszönöm, hogy kísérsz az utamon és köszönöm a folyamatos támogatást.
Nagyon nagy szükségünk van ezekre a dolgokra. 
Köszönöm Köszönöm Köszönöm
"

MIÉRT ÉPPEN ÉN? DIGITÁLIS PROGRAM
"Kedves Klára,
Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem ezen a programon. Nekem nagyon bejönnek ezek a tanítások, nagyon mély üzeneteik vannak és nagyon hatásosak. Azt vettem észre, hogy szinte beivódik a hétköznapjaimba, és ennek hatására egyre tudatosabb vagyok.
Olyan dolgokat, szokásokat, emlékeket veszek észre magamon, amit szinte azonnal korrigálni tudok a tanítások hatására.
Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem ebben, és hálásan köszönöm a munkádat."

FÜGGÉSTŐL SZABADON DIGITÁLIS PROGRAM
"Drága Klára! Hálásan köszönöm a 7 napos programot. Igyekszem észrevenni magam a mindennapokban, a függőségekkel kapcsolatban, és beépíteni az életembe az ajánlott tanításokat. Az inspirációk és a hanganyagok nagy segítséget jelentenek számomra. Isten áldjon drága Klára, hálásan köszönöm a lehetőséget."

"Drága Klára, óriási segítség ez az anyag is. Hála érte, hála érted."

"Köszönöm szépen a napi tanítást és inspirációt. Szeretni fogom ezt a programot is. Köszönöm a lehetőséget, hogy újabb segítséget kapok a tovább haladásra. Isten áldjon, drága Klára! "

A STRESSZ MEGELŐZHETŐ DIGITÁLIS PROGRAM
"Drága Klára,
Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem az egyhetes programon.
Minden tanítás nagyon fontos volt és teljesen biztos vagyok abban, hogy a program végére nagyon sokat változtam ahhoz képest, mint amikor elkezdtem.
Köszönöm, hogy elérhetővé tetted számomra ezt a lehetőséget.
Köszönöm Köszönöm Köszönöm”
 

FÉLELEMOLDÓ HO'OPONOPONO DIGITÁLIS PROGRAM
"Kedves Klára! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a félelemoldó tanfolyamra! 
Most is, mint általában, pont időben érkezett, amikor is olyan élethelyzetbe sodort a sors, hogy nehéz volt nagyon átvészelni. Megtapasztalni a tehetetlenséget, amikor segítenél a szerettednek a fájdalmában, de nem tudsz. Amikor az orvosok is tehetetlenek. Amikor azt hiszed, hogy nincs tovább. És aztán mégis, mégis az élet megy tovább. És hinned kell, hogy jó lesz. Minden. Hálásan köszönöm!"

"Nagyon hasznosnak tartottam a programot és milyen érdekes, jöttek is elő a korábbi félelmek, de mintha már másképp, mint akkor. Én úgy gondolom, hogy a programnak köszönhetően teljesen másképp tudtam reagálni azokra.
Nagyon jó volt részt venni rajta, nagyon sok fontos infó és tudatosság jött át rajta keresztül nekem.
Nagyon jónak találtam azt is, hogy épp annyi ideig tartott, ameddig kellett, hogy tartson. A napokat és magát a hanganyagok időtartamát illetően is.
Jó volt a mindennapi emlékeztető, és egyáltalán nem volt megerőltető, hogy beiktassam a napjaimba, annak ellenére, hogy akkor nagyon húzós időszakom volt a határidők miatt.
Ha lesz még hasonló program, szívesen veszek részt rajta.
Köszönöm a lehetőséget és köszönöm, hogy leírhattam a visszajelzésemet.
"

"Köszönöm, hogy a részese lehettem ennek a programnak. Hálás vagyok, amiért meghallgathattam és köszönöm, hogy még egy ideig elérhető lesz.
Nagyon sok új infó volt bent számomra és nagyon erős volt a tartalma.
Köszönöm Köszönöm Köszönöm
"

"Drága Klára! Ma megkaptam a Félelemoldó 1 linket. Jó párszor meg is hallgattam. Nagyon tetszik, érthető, részletes és hasznos információkat tartalmazó kis hanganyag."


INGYENES HAVI TANÍTÁS AZ ALOHA HÍREK OLVASÓINAK
"Kedves Klára! Nagyon szépen köszönök mindent, amivel bátorítasz, noszogatsz sokunkat ezen az úton.
Köszönöm, hogy veletek tarthatok."

"Drága Klára,
Csodálatos hanganyagot kaptam tőled ismét. Hálásan köszönöm, hogy meghallgathattam és nagyon köszönöm, hogy kísérsz az utamon.
Ez a tanítás oktatási anyag kellene, hogy legyen. Ezekre tényleg nincsenek szavak... az érzés, ami ezen keresztül átjön, leírhatatlan.
Isten kísérjen tovább az utadon!
Köszönöm Köszönöm Köszönöm
"


ORSZÁGJÁRÁSRÓL
"Drága Klára!
Nagyon szépen köszönöm a múlt szombati talit! 
Nagyon-nagyon jól éreztem magam! Ilyenkor döbben rá az ember, hogy mennyire nagy szükség van ezekre az ismétlésekre! 
Köszönöm szépen hogy elhoztad ezt Győrbe nekünk! 
Hála érte és köszönet neked, Drága Klára!"


TRÉNING UTÁN

"Kedves Klára! Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tréningeden. Az ott tanultakat alkalmazva, már több csodálatos dolog részese lehettem. Hála érte!"

"Drága Klára, nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy találkozhattunk, és együtt tisztíthattunk. Köszönök mindent, csodás nap volt, nagyon hálás vagyok. Az Én békéje."

"Annyira örülök a találkozasunknak! Köszönöm, hogy általad sokat tanultam a Ho'oponoponóról! Nagyon sokat gyakorlom a technikákat. Reggel az éberségem első gondolata a hála a belső gyermekemnek és este is ezzel alszom el."

"Drága Klára! Szeretném megköszönni a szombatot! Csodálatos volt, nagyon kellett nekem ez a feltöltődés és kikapcsolódás! Hihetetlen, mekkora energialöket volt ez a számomra! Köszönöm szépen, hála neked és áldás Rád, drága Klára!"

"Aloha!
Nagyon köszönöm ezt a csodálatos napot. Olyan energiák voltak jelen, hogy többször megbillentettek. Régen voltam ilyen környezetben. Jólesett.
"

"Nagyon szépen köszönöm, hogy megismerhettelek, kedves Klára! Nagyon jól érthető, részletes anyagot kaptam, nem túlzás, a legjobb Tanítótól, minden percét élveztem! Csak azt sajnálom, hogy nem korábban találkoztunk! Tisztítok, amikor csak tudok! Még egyszer köszönöm, hálás vagyok a sorsnak, hogy sokat tanulhattam, Tőled!"

"Drága Klára! Kimondhatatlanul hálás vagyok a tegnapi veled töltött tréningért. Sok új információval lettem gazdagabb. Egész délután, ahányszor kinéztem az ablakon, angyal formájú, csodálatos felhők kavalkádja jelezte és üzente, hogy áldás van az utamon.Köszönöm, hogy az életemben vagy"

"Pár évvel ezelőtt, mikor a Youtube-on és Instagram-on kerestem több magyar anyagot a Ho'oponoponoról, és rábukkantam Móra Klárára, álmodni sem mertem volna róla, hogy ilyen lehetőségem lesz együtt tisztítani. 
Hálás vagyok érte! Köszönöm!"

"Köszönjük a tanításaidat és annak legfőbb  jutalmát, a lelki békét!
Isten áldása munkádra!
"

"Naponta tisztítok a tanfolyamodon való részvétel óta és használom az eszközöket. Én hiszek ebben, amit Te képviselsz.
Korábban egy konzultáció során említettem Neked, hogy amint egy kérdés felmerül bennem hallom a hangodon a választ. Ez mind a mai napig így van. Az unokáimnak is tanítom a tisztítást, amit a 8 éves már alkalmaz. Nagyon hálás vagyok, hogy találkoztam rajtad keresztül a Ho'oponopono tanításaival." 

BELSŐ GYERMEK TALÁLKOZÓNKRÓL - TRÉNINGET VÉGZETTEKNEK:
"Még egyszer, itt is szeretném megköszönni, hogy online lehetőséget kaptam a belső gyermek dédelgetésre. Rengeteg hasznos tanáccsal láttál el engem, amiket igyekszem beépíteni az Unihipilimmel való kapcsolatba. Könnyebb lesz kezelni az ún."nehéz" emberekkel való kapcsolatokat. Nagyon hálás vagyok neked, köszönöm, hogy fény vagy nekünk az alagút végén. "

"Ez volt a legjobb 2,5 órám az utóbbi időben."
"Köszönöm! Felejthetetlen élmény volt! "
"Csakis ajánlani tudom! Köszönöm Szeretlek "
"A tréning óta az egyik, legfontosabb kapcsolatom. Köszönöm Köszönöm Köszönöm "2022. ADVENTI FACEBOOK CSOPORTUNKBÓL:
"Hálásan köszönöm, hogy megismerhettem a Ho'oponoponot.  Köszönöm, hogy teljesen más minőségben élhetem az Életem, mint korábban. Köszönöm, hogy közelebb kerülhettem Istenhez, a Forráshoz és önmagamhoz. Hálás vagyok, amiért ennyi csodában lehet részem. Köszönöm a módszer egyszerűségét és köszönöm a folyamatos támogatást. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül és még jobb, hogy mindig van segítség." 

"Hálásan köszönöm, hogy rátaláltam a Ho'oponoponora. Tényleg a legkönnyebb ùt. Ad egy stabil belső nyugalmat. Egy szorongásmentes állapotot. Ùgy tudnám leìrni, hiába háborog a tenger a felszínen, a mélyben nyugalom honol. Olyan kapuk és megoldások nyìlnak és olyan csodák történnek, ha elkezdi az ember folyamatosan használni a módszert, amit soha nem gondoltam."

"Én egy barátnőmtől hallottam a Hoponooporól. Nem vagyok túl aktív gyakorlò, de békét ès nyugalmat hoz az életemben. Az elengedéssel csodák történtek az életemben. Én magam is megvàltoztam. Hálásan köszönöm, hogy egy pici rèsze lehetek."

"Hálás vagyok ezért az útért. A mindennapi csodákért, amik ezáltal megjelennek az életemben. Hálás vagyok azért, ha én rendben vagyok, mindenki más is rendben van. Hálás vagyok Kláráért, hogy mindig, pillanatról pillanatra meg tud erősíteni abban, hogy ez az én utam."

"Hálás vagyok a Ho'oponoponoért, a legkönnyebb útért, hogy rámtalált, és én is rátaláltam. Azóta az életem teljesen megváltozott. Olyan dolgok találtak rám, amik csak a mesében léteznek! Sajnos, nagyon sok mélypont volt az életemben ebben az évben, (Édesanyám, Nővérem halála, 5 hónapon belül, de ők már hazamentek) Hála a sok tisztításnak, Isten segítő kezének, túl vagyok rajta. Ismét a béke, a szeretet tölti be a szívem és minden napomat, órámat, pillanatomat. Köszönöm Klára, hogy az életemben vagy és minden nap megerősítesz a hitemben"

"Még ismerkedem vele. Segít, hogy a napra fókuszáljak, a jelenre figyeljek, vegyem észre az apró csodákat."

"Megismertem a belső békét, az én békéjét, általa az apró csodákat a mindennapokban, az isteni segítséget, az angyali útmutatásokat. Ha néha kizökkenek, segít visszatalálni a békéhez a Ho'oponopono."

"A szívmegállításos szívműtétem előtt, amikor bocsánatot kértem, a szeretetemet szeretettem volna kifejezi az ismerőseimnek találtam rá a Varázsszavakra, és általa a Ho'oponoponora. Elolvastam Joe Vitale könyvét és elkezdtem tisztítani. A félelmek a műtéttől, az aggodalmak elengedése a nyugalom megélése apró csodákat hozott az életembe. Ilyen volt a műtéti időpontom. Amikor átadtam az Univerzumnak, 7 hónapos várakozás után kb. 2 perc múlva megcsörrent a telefonom a szívsebészetről. A műtét alatt kaptam egy jelet, hogy ez az utam. A legnagyobb boldogságot, békét éltem meg a balatonfüredi rehabilitáció alatt. Utána találkoztam Klárával és végeztem el a tanfolyamot. Hálásan köszönöm, hogy átadta a tudását.

"Én az aggódásomat, a félelmeimet tudom "kordában" tartani. Folyamatosan alakítja az életemet, napról napra. Egyre szabadabbnak és könnyebnek érzem magam. A mindennapi csodák, a "görcsös" ragaszkodások elengedése... fantasztikus érzés. A lelkem tudja és érzi mire van szükségem, a Ho'oponoponoval ezt meg is tudom Neki adni, félelem és aggódás nélkül, egyre jobban... Régen éreztem magam ennyire jól..."

"Megtaláltam a lelki békét. Nyugalmat hoz az életembe. A szorongásokat el tudom engedni."

"Hálás vagyok, hogy VAN a Ho'oponopono. Nagyon nehéz helyzetekben azonnal, mint az elsősegélyt, SOS-t használom. Hittel. Tudom, hogy csodákat teremtenek a Varázsszavak... Abban a pillanatban megnyugszom, békét érzek, gondviselést, feltétlen szeretetet... Hála Istennek, a mindennapi "hétköznapokban" pedig naponta nagyon sokszor VAN miért kimondanom azt, hogy hálás vagyok, köszönöm..."

"Csodálatos módszer, a legkönnyebb, bárhol, bármikor alkalmazhatom. Tényleg csak arra kell odafigyelni, hogy folyamatosan tisztítsak. Békét, harmóniát, megnyugvást ad, nem hibáztatok senkit, tudom, hogy a felelős én vagyok, és minden az én javamat szolgálja. Hálás vagyok, hogy ismerem a módszert, hogy az életemben vagy, drága Klára, és hálás vagyok a csoportnak a tisztításért."  

"Megtanultam megbocsátani magamnak és másoknak is! Igen, változtam, másképp látom a dolgokat, már nem panaszkodom, mert Klárának köszönhetően megtaláltam a legkönnyebb utat!"

"9 évvel ezelőtt találkoztam a Ho'oponoponoval, amikor az életem hatalmas fordulóponthoz érkezett. A mindennapi használattal sikerült felállnom és újraépíteni az életemet. Végtelenül hálás vagyok, hogy megismerhettem és tanítóim által megtanulhattam ezt a módszert. Átsegített anyagi nehézségeken, betegségeken... lett egy csodálatos párom, akivel együtt gyakoroljuk a Ho'oponopono módszerét. A legfontosabb, amiért hálás vagyok, hogy "szabadon élek", amire mindig is vágytam.

"Számomra oly magától értetődő a gyakorlása, mint a lélegzetvétel. Kisebb-nagyobb csodák, Covidot követő, spontán gyógyulások, jelek által kapom az üzenetet: jó úton járok..."

"Amióta gyakorlom és az életem része lett a módszer, teljesen másként látom a világot, az embereket, az életfelfogásom megváltozott. Egyre jobban tudom kezelni a félelmeimet, az aggodalmaimat, sokkal könnyebben meg tudok bocsátani. Amikor tisztítok, a jelenben vagyok, nem gondolok másra, ha valaki megbánt, akkor is tisztítok, tisztítok, tisztítok, és megnyugszom. A reggeleimet a Köszönöm ismétlésével kezdem és a belső gyermekemmel “beszélgetek”. Hálás vagyok!"

"Számomra a Ho'oponopono egyik legnagyobb adománya, hogy bízom Istenben, tudom, hogy mindig a legjobbat kapom." 

"A Ho'oponopono számomra életformává vált, régóta ismerem, olvastam a könyveket, de egy éve gyakorlom minden nap, Klára tanfolyamának elvégzése után tavaly decemberben. Hála és köszönet mindenért."BÉKETEREMTŐ HO'OPONOPONO TRÉNING UTÁN:
"Szia, Drága Klára! Hálásan köszönöm a tanításodat a mai napon is. Megint sokat tanultam tőled. Mindig katartikus élmény ez számomra."11.11 ŐRANGYALOD ÜZENETE AZ ALOHA HÍREK OLVASÓINAK:
"Drága Klára,
Csodálatos hanganyagot kaphattunk tőled ismét. Hálásan köszönöm, hogy meghallgathattam és részese lehetek ennek az egész folyamatnak. A béke és nyugalom, ami rajtad keresztül és a Ho'oponopono által napról napra növekszik bennem...szavakkal elmondhatatlan.
Hálásan köszönöm, hogy itt és most élhetek és az Életemben vagy
Köszönöm Köszönöm Köszönöm 
Isten kísérjen továbbra is az utadon!
"


ALOHA PARTY - 10. ÚJJÁSZÜLETÉSNAPUNK UTÁN:
"Hálásan köszönöm a tartalmas és nagyon értékes előadást, nekem ez most pont jókor jött, mert le voltam merülve és úgy érzem, feltöltődtem. 
További hasznos munkát kívánok utadon!"

"Köszönöm és hálás vagyok mindazért a munkáért és energiáért amellyel erősíted és gyarapítod a magyarországi csoportot. Mindig kapunk valami új és plusz információt." 

"Nagyon élveztem a mai napot, jó volt újra ott lenni, sikerült feltöltődnöm újra. Hálásan köszönöm."

"Kedves Klára!
Nagyon szépen köszönöm a tegnapi napot, örvendek, hogy ott lehettem. 
Köszönöm munkádat és hálás vagyok mindenért! Sokszor átlendített nehéz helyzeteken. Olyan jó, hogy van mihez nyúlni a nehéz élethelyzetekben, és amikor szomorú vagyok.
"PIHENJ MEG, KÉRLEK! - Az ALOHA HÍREK OLVASÓINAK:
"Tetszett az alvással, pihenèssel kapcsolatos írásod. Minden tiszteletem azèrt, hogy mily sokat adsz ès teszel másokèrt. Ès a nem múló lelkesedèsed ès hited szerintem sokakra hat èpítően.
Áldott, szeretettel teli új èvet!"

"Kedves Klára! Köszönöm gondolataidat! Mindig fontosak és pontosak számomra! (Most különösen jókor jöttek!)" VALAMI TÖRTÉNIK A TEST 'HALÁLA' UTÁN - AZ ALOHA HÍREK OLVASÓINAK
"Aloha Drága Klára,
Köszönöm a tanítást, hálás köszönet érte.
Miközben hallgattam, arra jutottam, hogy nagyon hálás vagyok, hogy itt és most élhetek, micsoda lehetőség számomra átkódolni a ki tudja milyen régóta belém kódolt sémákat, programokat.
A halál csak egy téma a sok közül, de talán a legmélyebb is egyben.
Hálásan köszönöm a hanganyagot, köszönöm, hogy könnyebbé teszed a mindennapjaimat és egyre közelebb kerülhetek magamhoz.
Köszönöm Köszönöm Köszönöm

Isten kísérjen utadon, Klára"

"Köszönöm, Klára! Rendkívül megnyugtató volt számomra hallgatni, legalább négyszer újrajatszottam.
Köszönöm, Szeretlek!
"A MEGBOCSÁTÁS MŰVÉSZETE WORKSHOP UTÁN:
"Kedves Klára! Nagyon jól éreztem magam, mindig nagyon szeretem ezeket a tanfolyamokat, hetekre feltöltődöm!
Ez a megbocsátás pedig különösen mélyen megérintett, hát nem mindig egyszerű… de ezek után a jó tanácsok után másképp lát az ember!
Hálásan köszönöm a lehetőséget, köszönöm, hogy ott lehettem!"

"Szia, Klára! Köszönjük a mai napot, nagyon jó volt, és kellett is az emlékeztető"

"SZIA, DRÁGA KLÁRA! HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM A TANÍTÁSODAT ÉS A MAI EGYÜTT 
TÖLTÖTT ALKALMAT! HATALMAS ÉLMÉNY VOLT EZ NEKEM!
MÁR NAGYON VÁROM A SZEMÉLYES TALÁLKOZAST VELED LEGKÖZELEBB IS! ISTEN SEGÍTSEN AZ UTADON!" 

"Kedves Klára!
Köszönöm a lehetőséget, hogy egy újabb lépést tehettem a ZERO állapot felé vezető utamon.
"


A FÉLELMEK FELSZABADÍTÁSA WORKSHOP UTÁN:
"Amikor kicsit elbizonytalanodtam, hogy tényleg működik és csinálnom kell, "véletlenül" a lábam előtt hevert egy radiros ceruza és elment előttem egy Hopp On Hopp Of busz. :-)" 

A BETEGSÉGED NEM TE VAGY - AZ ALOHA HÍREK OLVASÓINAK:
"Kedves Klára,
Köszönöm a "Betegséged nem te vagy " tanítást.
Nagyon fontos üzenetet hordoz, még akkor is, ha valaki nem tud valamilyen betegségéről. Példaértékű a hanganyag, csodálatos energia vesz körül, miközben hallgatom.
Köszönöm"AZ ŐRANGYALOD RECEPTJE AZ ÉLETRE - AZ ALOHA HÍREK OLVASÓINAK:
"Hálásan köszönöm a csodás üzenetet. Mindig jókor jön az útmutatás, megerősíti a hitemet, tudatosítja bennem még jobban, hogy nincs helye a csüggedésnek, mert sosem vagyok egyedül, mindig van segítség, csak tudatosnak kell lennem rá, és kérnem kell... Köszönöm  Szeretlek "


MI A TE MISSZIÓD? AZ ALOHA HÍREK OLVASÓINAK:
"Drága Klára,
Hálásan köszönöm a misszióval kapcsolatos tanítást.
Köszönöm a tökéletes időzítést és köszönöm, hogy tartod bennem továbbra is a lelket és segítesz kitartani.
Hálásan köszönöm

Isten vezessen az utadon!" VARÁZSLATOS HO'OPONOPONO WORKSHOP UTÁN:
"Köszönöm, már segített is, általad! Hetek óta rosszul aludtam, a meleg miatt. Tegnap a harmatcseppes ceruzát a párnám alá tettem, és végigaludtam az éjszakát! Köszönöm! Szeretlek!"
"Kedves Klára! Újabb örömhír! Itt az otthonban kicsit avíttas már ez a számítógép. Néha leragad. Megütögetem - finoman - a képernyőt a radírral, és - láss csodát! - továbbmegy! Köszönöm, szeretlek!"
***
"Kedves Klára, csodálatos az a feladat, amelyet felvállaltál. Köszönöm szépen! Inspiráló az, ahogy te ezt a közösséget felépítetted, és teszed a dolgod. Köszönöm, köszönöm, köszönöm."

"Drága Klára!
Köszönöm Neked a mai anyagokat is, melyek számomra útmutatások, tanítások, a szeretet megnyilvánulásai. Sajnos most személyesen nem tudok ott lenni veletek a tréningen, lélekben mindig ott vagyok. A következőn ott leszek. Addig is folytatom a tisztításom, bőven van mivel dolgoznom. A napoztatott kék víz, a pohár víz, a listám tisztítása a ceruzával, az eszközök használata mindennapos. Mennyi mindent elkerültem a használatukkal, sok mindenben megváltozott az életem és ennek milyen pici részét látom én meg. Mennyi láthatatlan még előttem! Az biztos azonban, hogy ez az én utam. Köszönöm, hogy rátaláltam és hogy haladhatok rajta!   
KÖSZÖNÖM! SZERETLEK! 
"A 'FÉLELEM HELYETT' - AZ ALOHA HÍREK OLVASÓINAK:
"Drága Klára,
Köszönöm, hogy folyamatosan emlékeztetsz a tisztításra és hálásan köszönöm, hogy tartod bennem, bennünk a lelket.
Úgy érzem, nagy szükség van a kitartásra, legalábbis az én részemről, és hála a munkásságodért, amit értem és értünk teszel, mert mindig a legmegfelelőbb időben kapom az emlékeztetőket.
Isten áldjon továbbra is az utadon
 
Köszönöm Köszönöm Köszönöm "

"Drága Klára! Hálásan köszönöm a biztató, felemelő üzenetet. Úgy döntöttem, Istent választom a félelem helyett. Benne sosem csalódtam. Számtalanszor megmutatta nekem, hogy nem hagyott magamra. Csupán el kell döntenem, hogy őt választom, nem a félelmeket. A tisztítást választom a reagálás helyett. Liliom virágot teszek a helyzetre. Köszönöm. Szeretlek"


KINCSET ÉRŐ HO'OPONOPONO TRÉNINGRŐL:
"Hálásan köszönöm a türelmedet a második napért, nem találok szavakat, hogyan köszönjem meg ezt a csodát."

"Drága Klárám! Köszönöm, hogy vagy nekünk. Fantasztikus volt ez a nap. Olyan energiák szabadultak fel ismét, hogy hihetetlen. Annyira jó újra rádöbbennem, hogy milyen egyszerűen tehetem jobbá az életem, ezáltal mindenki életét. Köszönöm a szolgálatod. Igazi útjelző vagy. Te vagy a fénysugár
Köszönöm. Szeretlek.
Szeretettel ölellek"

"Kedves Klára!
Végtelenül hálás vagyok, hogy megismerhettelek egy kicsit közelebbről is!
Köszönöm a támogatást és a bemutatott anyagot is neked! 
Elindulok az utamon, de remélem, hogy ez az út még keresztezi a Tiédet is valamikor, valahogyan!
Nyitottan állok elébe bármi is történjék!"SZERESD MAGAD - AZ ALOHA HÍREK OLVASÓINAK
"Drága Klára, Hálásan köszönöm az ajándékot. Tegnap a FB-on láttam ezt a bejegyzést, amit meg is hallgattam. Nagyon aktuális minden szava és köszönöm, hogy folyamatosan emlékeztetsz és segítesz abban, hogy az utamon maradjak. Ma, amikor megláttam az emailt, újra meghallgattam. Tökéletes a nap indításának is, szükség van az ilyen minőségi anyagokra. Hálásan köszönöm a hanganyagot, köszönöm, hogy meghallgathattam."

"Drága Klára! Valóban szükségem volt/van az ajándékodra. Naponta intenzíven foglalkozom a Belső gyermekemmel és tisztítok rendületlenül, melynek eredménye: leírhatatlan, belső béke. Rendkívül hasznos a hanganyag. Minden szavad kincset ér. Hálásan köszönöm. 
Isten áldása kísérjen utadon!
Szeretlek. Köszönöm, hogy az életemben vagy!"

"Drága Klára! Isten időzítése (mint mindig) most is tökéletes. Hálásan köszönöm az ajándékot. Többször is meghallgattam, hadd ivódjon be alaposan az elmémbe. És igen, szükség van az ilyen információkra, segítenek tudatossá válni. rávilágítanak azokra a dolgokra, amik megerősítésre várnak, amiket esetleg már másképp kell szemlélnem. Nagyonn sokat segítenek ezek az ajándékok! Hálás vagyok, hogy részesülhetnek belőlük! Légy áldott Klára, köszönöm hogy az életemben vagy szeretlek"
LEVELEZÉSEMBŐL:

"Drága Klára! Annyira, de annyira megnyugtatnak a szavaid! Tisztítani fogok, mert olyan helyen dolgozom, ahol nagyon sokféle emberrel találkozom és azt mondják, hogy az egykori tulajdonos is még itt jár közöttünk. Nem fogok időt hagyni a sötét gondolatokra. Hálásan köszönöm, hogy mindig számíthatok rád!"

"Kedves Klára, Minden emailt és írást elolvastam és nagyon köszönöm őket, nem tudom elmondani, hogy mennyire fontosak az üzeneteid a mindennapokban. Hálásan köszönöm a munkádat, az írásaidat, a támogatásodat.
Isten és áldása kísérjen tovább az utadon!
Köszönöm
"

"Drága Klára! A szavaid, a biztatásod, erőt, reményt adott. Minden szavad aranyat ér. Számomra most olyan, mint sivatagi szomjazónak az oázis. Varázsló vagy! A hálám irányodban leírhatatlan. Köszönöm a bátorítást és a biztatást.  Az elmúlt időszak csodái a bizonyíték, hogy jó úton haladok. A soraid fényében a tisztítással, valamint Isten és a belső gyermekem segítségével: képes vagyok rá. Felszabadított a leveled, új lelkesedés töltött el. Segíteni annak lehet, aki befogadó. Elég a válaszod, hogy köddé váljanak a nyomasztó érzések.
Isten áldjon meg, Klára az örökkévalóságon  túl is! 
Szeretlek. Köszönöm, hogy az életemben vagy! "


HAVI INGYENES HO'OPONOPONO TANÍTÁS UTÁN KAPTAM:

"Drága Klára! Hálásan köszönöm a szívhez szóló, csodás angyali üzenetet! Mindig többször meghallgatom, és elmentem az ajándék tanításokat, és időről időre meghallgatom őket. Töltődöm, újabb felismerések jönnek pár hét, vagy hónap múlva az újrahallgatásuk alkalmával. Legyen áldott az életed! Köszönöm, hogy az életemben vagy!"

"Drága Klára,
Hálásan köszönöm a hanganyagot.
Köszönöm, hogy kísérsz az úton, nagyon nagy szükség van a támogatásodra, ezekben az időkben különösen.
Hálásan köszönöm, hogy ismerhetlek. Köszönöm a mindig nagyon aktuális megosztásaidat, amivel a rezgésemet emeled. Köszönöm
"

"Drága Klára,
Hálásan köszönöm a tanítást. Többször is meghallgattam, és többször meg is könnyeztem. Sok mondatoddal kapcsolatban ráismertem az életemre, megerősítve bennem azt, hogy jó úton járok és haladjak tovább a fejlődésem útján. Nagyon hálás vagyok a hanganyagért és külön köszönöm a kérdésekre adott válaszokban rejlő közös tisztítás lehetőségét. Áldás rád, Kedves Klára
Köszönöm"

"Nincsenek arra szavak, hogy min mentem keresztül ebben a bő egy hónapban, de az biztos, hogy Isten és a Ho'oponopono nélkül más lett volna."

"Kedves Klára! Köszönöm szépen az üzenetet. A békesség, a nyugalom, és amit nem tudok kifejezni szavakkal, azokat az érzéseket éltem meg. Hála, hála, hála."

"Drága Klára! Köszönöm a lehetőséget, nagyon jól éreztem magam és nagyon jó előadást tartottál. Gratulálok, nagyon hasznos volt."

"Kedves Klára! Én is köszönöm, hogy 9-én együtt lehettem Veletek. Az ott kapott energia még mindig itt van bennem, körülöttem. Remélem, velem marad mindörökre." 

"Kedves Klára,
Én köszönöm, hogy részt vehettem ezen a közös tisztításon. Hálás vagyok, hogy segítesz bennünket az úton és köszönöm, hogy megerősítesz bennünket. Nagyon nagy szükség van erre a mai világban.Isten kísérjen téged is az utadon. Hálás köszönet a tegnapi tréningért és érted.
Köszönöm
"


Havi ingyenes tanításról az ALOHA HÍREK olvasóinak:
"Drága Klára! Hálásan köszönöm az ajándék tanítást! Sokat segít nekem a Ho'oponopono, pláne, ha még több időt fordítanék a tisztításra. Imádom a YouTube videókat is, ha otthol vagyok, és végzem a dolgom, folyamatosan hallgatom őket. Sokkal könnyebb ezzel a módszerrel az élet, valóban a Legkönnyebb út! Ha valaki alkalmazza, biztos, hogy eredményt mutat. Isten  áldjon meg, és segítsen továbbra is az utadon, hála érted, Kláránk!"

"Drága Klára,
Hálásan köszönöm a hanganyagot. Hatalmas lehetőség számomra a közös tisztítás, és nagyon hálás vagyok azért, hogy folyamatos támogatást kapok tőled a tudatosságom fenntartásáért.
Hálás köszönet, a szavakon túl. Köszönöm
"

Online tréning után: "Drága Klára! Hálásan köszönöm, megérkezett a könyv. Beleolvastam; egy csoda, a bevezető az egekbe röpített. Olyan sok erőt kaptam Tőled a héten, hogy 15 hónap után olyan nagytakarítást csináltam, mint még soha. Nagyon hálás vagyok egy életen át. A Jóisten Áldjon meg."

"Drága Klára!
Köszönöm e heti inspirációid, tanításaid. Mint mindig most is találtam olyat, amit most értettem meg igazán.  Nem győzöm olvasni könyveid és egyéb irásaid, mindig találok valami ujat, ami megszólít, s ami után mintha megkönnyebbülnék.
Köszönöm, hogy vagy, és hogy Velem vagy!
"

"Drága Klára! Hálásan köszönöm a februári ajándékot. Mint mindig, nagyon sokat segített, hogy a jelent válasszam, hogy nincs mitől félni, hiszen ha tisztítunk, Istennel lépünk kapcsolatba, és sehol máshol nincs jobb helyünk, mint nála. Csodás dolog a félelmek nélküli élet. Szabadságot ad, szárnyalást, előrehaladást, tehermentesülést. A tisztítást választom, mert szeretem magam, mert megérdemlem, mert felszabadít, mert szerelemre buzdít az Élet iránt. Csodálatos, boldog, könnyed, felszabadító érzés. Hálás vagyok, hogy ezt az utat választottam, hálás vagyok a létezésedért, hogy lámpás vagy az életünkben. Köszönöm Szeretlek "

"Köszönöm a Dr. Hew Len-megemlékezést. Mélységes hatással volt és van rám. A Te békés hangod gyógyítani tudja a fájdalmakat, legyenek azok bármilyen eredetűek..."

"Nagyon hálás vagyok Neked, a tanításaid, a napi inspirációk segítségével szinte új embernek érzem magam, örülök minden pillanatnak. Egyre gyakrabban érzem, hogy sikerül elengednem, és érzem, hogy amit adok, azt kapom vissza, és ez további pozitív érzéseket szabadít fel bennem. És őszintén: egyre boldogabbnak és örömtelibbnek érzem az életem, és minden napra jut öröm, boldogság.

Köszönöm, hogy vagy, és hogy találkozhattam Veled! Tudom, ez sem véletlen, hálás vagyok a sorsnak, Neked, magamnak, a lányomnak. Kívánom, hogy még sokáig tudjunk együtt haladni ezen az úton."

"Ezúton szeretném megköszönni Neked ezt az áldozatos munkát, amit a Ho'oponopono Közösségünkért tettél ebben az évben is! A szó itt kevés! Te egy CSODA EMBER vagy! Sok jó energiát és békességet kívánok az Új Esztendőre."

"Drága Klára,
Ennél csodálatosabb ajándékot nem is kaphattam volna. Éppen most, ezekben az időkben, amelyben élünk, ez a legcsodálatosabb ajándék. Drága Klára, hálásan köszönöm az ajándékodat, köszönöm, hogy minden nap élteted azt a lángot és fényt, ami bennem van. Most már én is tudom, hogy bennem van. A soraid pedig egy olyan megerősítést adnak számomra, ami igazi kincs, nincsenek rá szavak. Drága Klára, hálás köszönet Neked, Érted. Isten áldjon Drága Klára, Isten kísérjen továbbra is az utadon!
Köszönöm Köszönöm Köszönöm "

"Hálásan köszönöm - a legeslegjobb pillanatban érkeztek hozzám ezek az áldott szavak - sokat segítettek- igen, nekem most ebben a pillanatban valóban segítségre volt szükségem."

"Megkaptam a meditációt. Annyira jó volt ahogy átöleltem a Földet beleborzongtam, libabőrös lettem, fantasztikus érzés. Szavakkal nehéz leírni. Köszönöm"

"Drága Klára! Ma, amikor olvastam az általad küldött anyagot, megláttam hogy mik azok az életemben éppen jelenlévő, aktuális problémák, amik beszippantottak, és elfelejtettem tisztítani őket. A tisztánlátásomat nagyon nagy mértékben segítette. KÖSZÖNÖM! A lámpásod fényében haladva szeretném meggyújtani a saját lámpásomat, hogy vezessen a fény útján. Milyen szép lenne, ha mi, akik haladunk Veled ezen az úton, sorra meggyújtanánk a lámpásainkat a Te lámpásod fényéből. Ezek lennének csak az igazi karácsonyi fények!"

"Kedves Klára! 
Köszönöm szépen a tegnapi napot. Nagyon jól éreztem magam. Nyugodt és kiegyensúlyozott érzésem volt tegnap. Megnyugtató érzés, hogy tudjuk tartani tovább a kapcsolatot. Szeretetteljes a küldetésed és ahogy ezt átadod. Köszönöm"

"Kedves Klára! Most tudtam kibontani az ajándékodat. Köszönöm a lehetőséget Neked , hogy elindulhattam ezen az úton, és örülök, hogy elindultam ezen az úton. A legjobbkor tettem meg a kezdő lépést ebben a félelmeket gerjesztő világban. Üzeneted megnyugtatott, érzem, hogy jó irányba haladok-ahogy mindenki, aki erre tart. Hálás vagyok mindenkinek, aki bármilyen módon részt vesz az ébresztésben, tisztításban. Neked is nagyon boldog, békés mindennapokat kívánok."

"Drága Klárám! Köszönöm ezt a fantasztikus ajándékot! Ismét olyan dolgokkal, tisztítási lehetőségekkel ajándékoztál meg, ami a tudatalattiban mélyen elásva van. Köszönöm, hogy vagy nekünk, köszönöm az anyagaidat, amik mindig emlékeztetnek, hogy mennyi tisztítani valóm van. Hálás vagyok érted, neked! Szeretlek Ölellek "

"Kedves Klára! Nem mondtam, de most leírom. Jó volt nagyon egy más "közegben" lenni. Olyan megnyugtató volt. Szóval jó volt nagyon, és KÖSZÖNÖM."

"Kedves Klára! Már nagyon vártam a könyvet, ami ma megjött. Köszönöm szépen! Napok óta hallgatom a youtube-videóidat. Ha egy szóban szeretném megfogalmazni, hogy min megyek keresztül általuk, akkor az a HAZATALÁLTAM szó. Ez az érzés fogalmazódott meg bennem mindvégig. Rengeteget tisztultam az információk által. Néha még sírdogáltam is, ami nem igazán ment már az utóbbi időben.  Felébredtem... "

"Kedves Klára! Nagyon köszönöm a tegnapi napot, tisztítást, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat tisztítottunk és hatékonyak voltunk."

"Kedves Klára!
Nagyon köszönöm az elmúlt 2 napot. Nagy élmény volt a tanításod. Olvasom a könyvedet, tisztítok és jó úton haladok. Figyelem a jeleket, nyitott és elkötelezett vagyok."

"Kedves Klára! Köszönöm szépen, hogy az életembe megértést hoztál, hogy megismerhettelek és általad megismerhettem ezt a csodálatos tanítást! Nagyon sokat kell még tanulnom, fejlődnöm, de azon vagyok, hogy ez sikerüljön. Mikor végeztem a tanfolyamot, kicsit "rossz" lelkiállapotban voltam, így újra kell ismételnem amire januárban lesz időm."

"Drága Klára!
Talán a legnagyobb nyomot az a tapasztalat hagyta bennem, amikor munkából hazafelé menet jött egy gondolat, hogy térjek le a főútról és a 4 km-rel odébb található boltban vegyek hűsítőt... Egyáltalán nem jellemző rám, hogy hűsítőn gondolkodjak, meg is lepett az egész, de követtem a hangot. Kb.20 perccel később, amikor visszatértem a határra vezető útra, az emelkedő tetején már egy tűzoltókocsi terelt le a földútra, majd kicsit arrébb egy másik vissza, mert három autó ütközött azon a szakaszon, ahol valószínűleg én is tartottam volna. Akkor jöttem rá, hogy mit kerültem el."

"Drága Klára! Hálásan köszönöm a lehetőséget,hogy meghallgathattam az újabb hanganyagot. Mindig sokat tanulok belőle, és igyekszem alkalmazni a gyakorlatban is az elhangzottakat. Hála és köszönet. "

"Hálásan köszönöm a csodás szeptemberi ajándékot! Már meghallgattam vagy 6x. Óriási segítség! Köszönöm Szeretlek "

"Kedves Klára! Nagyon KÖSZÖNÖM, hogy meghallgathattam a tanításod. Olyanok nekem, mint a fákra kitett turistajelzések, melyek mutatják a helyes irányt, el ne tévedjünk a rengetegben. A régi útvonal nálam is pörög állandóan, ezért szükségem van tudatosságra, iránymutatásra, hogy az új irányban maradjak. Erre jó példa, amikor Nyíregyházára autóztam, belemerülve a régi mintáimba, és oldalra nézve hatalmas óriásplakáton ezt olvastam: VÁLTS LÁTÓSZÖGET! Azonnal tudtam mit kell tennem hogy visszatérjek a jelenbe, hála a tanításaidnak. Új eszköz is érkezett. Már nem agyalok rajta: használom. Működik. Rengetegszer megjelenik előttem, és tudom, ez nem véletlen. Amellett hogy gyönyörű, mint égi jelenség, segíti földi utamat, hogy a fény felé tartsak. Hálás vagyok hogy a TE szavaiddal élve: felérhettem erre az útra. Gyakorlom minden nap, hogy az út lehet könnyű. Így szeretnék haladni rajta."

"Hálásan köszönöm az ajándékot. Nincsenek szavak a munkásságodra. Nagyon nagy kincs a mai világban, amit csinálsz, amit értem, értünk teszel. Hálásan köszönöm a lehetőséget a tisztításra, a közös tisztításra és köszönöm, hogy erre az időre a jelenben lehettem, miközben választ is kaptam a kérdésemre."

"Hálásan köszönöm a hanganyagot. Köszönöm, hogy a kérdések-válaszok kapcsán folyamatosan tisztíthattam. Amikor meghallgatok egy ilyen tartalmat, teljesen megnyugszom, és rájövök, hogy nekem nincs más dolgom, mint tisztítani. Mintha megszűnne minden probléma, aggodalom. Hálás köszönet a munkádért, köszönöm a támogatásodat."

"Ismét csodás tanítást kaptam tőled. Hálásan köszönöm! El kell hogy mondjam, hogy az utóbbi időben nagyon sokat segített nekem a módszered. Túl sok mindenbe belekóstoltam és az agyam “felmondta a szolgálatot”. De szerencsére a tisztítás megmentett és jobban lettem. Őszintén köszönöm, hogy megtanítottál arra, hogyan védjem meg magam a negatív energiáktól és hogyan legyek úrrá a félelmeimen."

"Olyan vagy mint egy lámpás. Világítod nekünk az utat, hogy a fény útján járhassunk. Áldott a Te utad, és áldottak lehetünk mi is, hogy jelen lehetünk ezen az úton. Ha a fény alá kerülök anyagaiddal, írásaiddal, ajándékaiddal, visszaemelsz a fény útjára, ahol magasabb rezgésszinten szeretetre, békére lelhetek magamban. Már látom, hogy életem egyik legjobb befektetése volt, hogy karácsony előtt beléptem a zártkörű tagság soraiba. Nagyon nagy szükségem van a folyamatos megerősítésekre, hogy tovább erősítsem a hitem, hisz tudom, hogy ez az én utam. Csodaként élem meg hogy nyelvtudás nélkül hozzájuthatok általad a Ho'oponopono anyagaihoz. KÖSZÖNÖM!"

"Amióta rátaláltam a módszeredre és elvégeztem a tanfolyamot, utazás közben a YT csatornádon található hanganyagokat hallgatom. Nagyon hasznosak.
Őszinte köszönettel: A."

"Drága Klára!
Köszönöm a lehetőséget. A hálám irányodban leírhatatlan. Szellemi vezetőként a kedvességeddel, tapasztalataiddal, a Ho'oponopono iránti elkötelezettségeddel és tudásoddal felemelsz, utat mutatsz. a segítségeddel ráébredek önnön valóságomra (valójában, ki vagyok én) s a felismerések által, letehetem a huszonéve cipelt, súlyos terheket. Elméletben tudtam, ám a gyakorlatban Te tanítottál meg arra, hogy jó vagyok, soha nem rontottam el semmit, nincsenek hibák. Békében vagyok. A tréning után mélyebb békében és elfogadásban. Veled, melletted, intenzívebben ragyog fel a Fény, s megtisztelő, hogy én is részese lehetek-e csodának. A fórumon, a közösségi oldalakon is érzékelem, ám tegnap személyesen, közvetlen közelről élhettem meg  ezt a jelenséget. A benned lévő ragyogás, szeretet, Fény kiáramlik belőled és átölel minden létezőt. Élőt és "élettelent " egyaránt. A jelenléted: Fényhozó, Fényt adó. Te magad vagy a szeretet és melletted ráébredtem, hogy Én ( a magasabb énre utalok ) is az vagyok, mint mindannyian...Fantasztikus volt a tegnapi, együtt töltött idő. Ráébresztettél, mennyire értékes vagyok, s értéktelen minden pillanat, melyet nem tisztítással töltök. Minden, ami lezajlott a múlt. Én azonban nem a múltban szeretnék élni, hanem 100%-os felelősséget vállalva az életemért, maradok a jelenben. Senki és semmi nincs rajtam kívül. Rámutattál tegnap, minden úgy volt jó, ahogy cselekedtem / megnyilvánultam. A mai, tanfolyamos inspirációd is igazolta: emberként, szeretteljes emberként viselkedtem. Mindannyian tesszük a tőlünk telhető legjobbat, ám a tisztítással, talán tudatosabban...Köszönök Neked mindent, Klára. Biztosan ismételni fogom a tréninget, legyen az akár egyéni vagy csoportos formában. Köszönöm a dalokat és az infót a tagságról. köszönöm, ne fáradj a kézikönyv küldésével. A korábbi példány bőven elég. A készülő új könyvedet várom!
🙂 Isten áldása legyen rajtad, az örökkévalóságon is túl! Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm."

"Kedves Klára!
Köszönöm a tréninget, nagyon-nagyon jó élmény volt nekem! És sokat segített. Elkezdtem beépíteni már egy-két tisztító eszközt a mindennapjaimba, és nagyon jó érzéssel tölt el és megnyugtat mindig, amikor tisztítok. Hálás vagyok nagyon, hogy megjelent az életemben a Ho'oponopono. Köszönök mindent!"

"Kedves Klára!
Egy hete azt írtam a tréning után, hogy a "lelkem zaklatott". Most azt tudom írni hálával, hogy békére leltem! A béke velem kezdődik! Köszönöm, szeretlek.
"

"Köszönöm a szombati tréninget! A belső gyermek meditáció során újra rátaláltam önmagamra. Fantasztikus érzés volt az egész nap, és igazad volt, úgy aludtam, mint egy kisbaba és ez azóta is tart, szinte nem is emlékeztem már rá, milyen is, ha az ember elalszik, alszik, alszik és reggel az óra csengésére ébred
Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Alig várom a következő alkalmat, hogy újra találkozhassak Veled!"

"Nem szeretnélek zavarni a mai napi tréning előtt, csak szeretném megköszönni a tegnapi lehetőséget. Óriási élmény volt és annak ellenére, hogy igyekszem minél többet gyakorolni, nagyon jó volt a Lelkemnek az újabb megerősítés. Szívem szerint a mai napon is ott ülnék, hogy újra megélhessem. Köszönöm még egyszer! Alig várom a következő alkalmat, lehetőséget. Köszönöm!"

"Végtelenül hálás vagyok Istennek, amiért a tanfolyamig vezető út akadálytalan és egyértelmű volt. Éreztem, hogy veletek, köztetek lehetek. Végtelen a hálám irántad, Klára. Te, aki oly kedvesen, szeretettel, bölcsen, közvetlenül adod át a tanítást, melyben éppúgy fellelhető a humor, mint a komolyság, számomra felbecsülhetetlen értékkel bír. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Valójában szavakkal lehetelen kifejezni az érzéseimet hisz a tanfolyamon olyan kincset kaptam, kaptunk, melynek köszönhetően az eddig is tapasztalt békém még jobban elmélyült, s bár eddig adódtak apró csodák, most még intenzívebben jelentkeznek. Semmihez sen hasonlítható élmény volt a a belőled sugárzó, s a teremben jelen lévő energiát érzékelni, mely bennünket is körbeölelt. Kezdetben nem értettem, miért tisztítsak azokért, akik saját tisztításuk érdekében a kisujjukat sem mozdítják? Ahogy rendszeresen tisztítottam, szép lassan törlődött a kérdés. Ráébredtem, nem fontos, ki mit tesz vagy nem tesz, az ő dolga, az enyém az, hogy én csak tegyem az enyémet, s a lehető legjobban. Az Én békéjét kívülről megtanultam, több példányban kinyomtattam, tettem a táskámba, az autóba,

Éjjel keveset aludtam, talán egy órát, mégsem voltam fáradt. A tanfolyami könyvet a párnám alá tettem... Nincsenek szavaim Klára a szívemből jövő hálára, köszönetre, szeretetre..."

"Köszönöm a vasárnapi tréninget, nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam, és úgy érzem megértettem a Ho'oponopono lényegét. A tisztítást amikor eszembe jut alkalmazom."

"Köszönöm, hogy ott lehettem!! Nagyon jól éreztem magam,sokat kaptam Tőled és a többiektől is! Lenyugodott a lelkem,boldogság és szeretet tölt el!  Jó volt végre látni Téged és a fórum tagjait is! Köszönöm köszönöm köszönöm!"

"Köszönöm, hogy részt vehettem a mai napi tréningen. Fantasztikus élmény volt! A lelkem most még zaklatott, de tisztítok, tisztítok."

"Nagyon jó volt a tanfolyam. Megyek mindig, ha lehetőségem van, mindig kapok ezektől a tanfolyamoktól. Így kiscsoportosban családias a hangulat. Nagyon köszönök mindent." 

"Köszönöm a tegnapi tanfolyamot, újfent nagyon sokat adott számomra. Minden tréning után megkönnyebbülést, megújulást érzek. Külön hálás vagyok a sok tippért, amiket voltál kedves megosztani velünk, nagy segítség!"

Padlásszínházunk

"Kedves Klára
Ismét szeretnék megosztani Veled egy örömteli eseményt, mely az új életem (a Ho'oponopono óta) egy újabb állomása - illetve inkább csodája. A tegnapi napon felavattuk a Padlásszínházunkat
A két kezünkkel építettük fel fél év alatt - azt hiszem, ezek után valóban elmondhatjuk, hogy nincs lehetetlen - és a csodák élnek és léteznek - ha igazán szeretnénk és rábízzuk magunkat a Teremtőre - mindent megkapunk akkor és ott, ahol megérdemeljük Az életem igen sok kacskaringón ment és megy át, de ebben az új életformában mindig meg tudtam tartani a hit, a hála és a szeretet boldogító érzését Boldog és hálás ember vagyok
Köszönöm Neked újra és újra a mindennapi lélekemelő reggeli hálaimákat - sokszor találják el éppen az aktuális helyzetemet és segítenek tovább lépni és hálásnak lenni

Csodaszép hétvégét kívánok Neked
Szeretettel: D.T."

"Kedves Klára!

Én égi jelnek tekintem, hogy ott legyek veletek, közöttetek.
Csak röviden leírom, hogyan is történt. Kb. három hónapja vettem egy könyvet a Ho'oponoponoról. Elolvastam és nagyon magával ragadott, mondhatni úgy éreztem: igen haza érkeztem, erre van szükségem. Mivel gyógynövény üzletem van, sok emberrel kerülök kapcsolatba. Egyszer odaadtam egy vevőmnek mert úgy éreztem ezt kell tennem. Mivel nem kaptam vissza, gondoltam, veszek magamnak egy másikat, mert bár nem vettem mindig a kezembe, de úgy éreztem megnyugtató, ha itt van mellettem és amikor csak úgy érzem meg foghatom vagy csak rápillantok és máris jó érzés tölt el. Mégis valami miatt mindig elmaradt a könyv pótlása. Előző héten viszont mint egy mágnes vonzott oda a polchoz egy erő, amit most már értek. Utána néztem egy információnak és ekkor értesültem a netről, hogy lesz egy tanfolyam novemberben. Második reakcióm az volt az első izgatottságom után,hogy ezt nem tudom megengedni magamnak, de átgondolva ezt égi jelnek tartottam, tartom így örömmel és izgatottan várom a tanfolyam eljövetelének dátumát. Köszönöm hogy vagytok és segítséget nyújtotok abban, hogy olyan ember lehessek, akivel szívesen nézek szembe, ha tükörbe nézek.
Köszönöm!!Szeretettel, Kaltenecker Erika"

"Beszélgettünk mostanában, szóval nagyjából tudod, hogy a hitemet kéne erősíteni, az intellektusom ERŐSEN lehalkítani.
Úgy érzem magam, mint a fogyókúrások, hogy elakadtam és elkeserít. Holott tudom, tartsak ki, tisztítsak de most tartok ott, hogy elegem van! Dühös vagyok! ..fenébe a Ho’oponoponoval! ..meg minden ilyesmivel!

Voltunk egy kiránduláson vasárnap, ahol a lányom kis szuvenír nélkül nem jöhetett haza, értelmetlen kacatok között kutatva -már kezdtem ájulás határán lenni :))) - hál' Istennek belebotlottunk egy ásványkereskedőbe, őt meg érdeklik az ilyesmik. Achátot választott, aminek megnéztem a jelentését a neten:
--- A tisztaság kövei, hiszen szembesít önmagam káoszával, gondolataim és érzelmeim zűrzavarával. De szembesít önmagam démonaival, a félelmeimmel, megítéléseimmel is. Szembesít a felismeréssel, hogy mindazt a bajt, problémát, amit megélek én okozom magamnak. A hogyant is megmutatja, hiszen rávilágít a nekem kárt okozó gondolataimra, és a hozzájuk kapcsolódó félelmeimre. Mivel tudom a vonzás törvényét, amit minden nagy tanító tanított Jézus Krisztustól elkezdve, hogy a hasonló energia vonzza a hasonló energiát könnyen megérthettem, hogy mindazt, amit kiengedek gondolataim és érzelmeim révén, bevonzom életembe és meg fogom tapasztalni hiszen energiát adtam neki. Segítségével, különösen, ha kérem tőle, kivezet ebből a káoszból, mégpedig úgy, hogy felerősíti a Benső Hangot, a bennem Élő Isten hangját. Lecsendesíti az elmét, ezért a csend köve is. Meghallom Isten hangját önmagamban.---

Mikor ezt elolvastam. gondoltam megosztom veled. Ahogy megvettük a követ, olyan nyugalom lett rajtam úrrá, és azóta is ha erre a történetre gondolok. Néha elcsenem a lányomtól 😉 ". K.E.

"Régebben lelkes gyakorlója voltam a Ho'oponopononak, a tanfolyamok alatt/után is abszolút éreztem a pozitív változást. Aztán az ego-m újra színre lépett és letértem a legkönnyebb útról. újra listákat írtam, célokat tűztem ki. Eltelt kb. 2 hónap és én egyre nyomorultabbul éreztem magam... Hogy ezek sose fognak sikerülni és amúgy is, honnan tudhatnám, hogy örömet okoz,ha teljesül?! Amikor elértem a lejtő legaljára, újra előtérbe került a módszer. Azt gondoltam magamban,"Istenem, én megpróbáltam egyedül megoldani mindent, de nem megy. Átadom a problémát neked. Én belefáradtam." Azóta tisztítok ezerrel és annyival, de annyival békésebb és könnyebb az életem E.L."

"Évekig szenvedtem a depressziótól. Sok, különböző gyógyszert szedtem, de nem segítettek. Egyre rosszabbul voltam. Másfél évvel ezelőtt találkoztam a Ho'oponoponóval és azóta gyakorlom s használom a különböző eszközeit. Sok változás történt az életemben de a legnagyobb az, hogy túl vagyok a depresszión. nem szedek gyógyszert , nem szorongok. Jól vagyok. Újra tudok mosolyogni, nagyokat nevetni, és újra van humorérzékem. Köszönöm Klára,mindig itt voltál, amikor kérdésem volt. A Ho'oponopono működik. A béke velem kezdődik Köszönöm. Szeretlek.
Erika"

***

"Úgy tűnik változás elé ért az életem. Mivel egyelőre képtelen vagyok a munkámat elvégezni, most táppénzen vagyok.
Tisztítok folyamatosan, és igyekszem boldogan megélni a jelen pillanatot.
Érdekes módon (amit soha nem hittem volna), a párom volt az, aki kimondta hangosan, ami bennem már fogalmazódik egy ideje: váltani kell, mert a mostani munkám már nem nekem való.
Most nagy lendületet kell vennem, és belevetnem magam az ismeretlenbe.
Bízom a Teremtőben, aki tudja, hogy hol van az igazi helyem
Megköszönöm az eddigi gyönyörű 15 évet és szeretettel elengedem. És hálásan megköszönöm a Társat, aki mellettem áll ebben a pillanatban is.
Neked pedig köszönöm, hogy leírhatom mindezt
Szeretettel: T."

"Kincsőkémmel való kapcsolatomat folyamatosan tisztítom, és az oviba menet mindig sokat beszélgetünk különböző dolgokról. 2-3 napja sokat beszélt a fulladásról és mivel még nagyon kicsi, hisz alig múlt 3 éves, először csak azt gondoltam, hogy valahol látta, és ezért érdekli a téma, próbáltam elmagyarázni neki mi is az, de ő tegnap teljesen magabiztosan elmesélte az ő kis történetét egymás után többször is, ami a következő.
- "Anya, én már egyszer megfulladtam, tudod, amikor a pocakodban voltam, és soha többé nem láthattalak, mert felköltöztem az angyalkákhoz, de most már láthatlak, mert visszajöttem és most nem az angyalkákkal lakom, hanem veled maradok."
Először nagyon furcsán néztem rá, de mosolyogva mesélte újra és újra ugyanúgy, ekkor döbbentem rá, hogy mit is mond.
2003. május 28-án, szülés előtt pár perccel halt meg a kislányom, mert megfulladt a köldökzsinórban. Utána olvastam egy angyalos könyvben, hogy általában, ha elveszítünk egy gyermeket, akkor, ha módja van rá még ugyanabban az életünkben vissza leszületik hozzánk, hiszen ő választ minket. Rájöttem, hogy visszakaptam az akkor elhunyt Timcsikémet, akit évek óta gyászolok, ez számomra csoda. Döbbenetes és hihetetlen, de annyira magabiztosan mondta el Kincső, hogy akkor ott mi történt a pocakomban, hogy csak ámulok. Hálát adok Istennek, hogy megtapasztalhattam ezt a csodát, tudom, hiszem és érzem, hogy ha ezt is megadta az Úr, akkor bármit is szeretnénk megkapjuk, ha az a legjobb számunkra."
K-né VE.