fbpx Skip to content

Hírek, újdonságok

SZÍV-ERŐSÍTŐ

Szeresd magad. Így lesz benned elég szeretet ahhoz, hogy másoknak is adj.
A szív-erősítő ezúttal nem pálinka, nem is a gyógyszeripar, és még csak nem is a gyógynövények természetes tárháza. Ez a szív-erősítő arra szolgál, hogy megajándékozva vele saját magadat, dolgozhass azokon a tudatalatti emlékeken, programokon, amelyek visszatartanak önmagad elfogadásától, szeretetétől, a magadban való hittől és önbizalomtól.

Ahhoz, hogy másoknak is adhass, négy, szívet melengető, önszeretetre, békére, önbizalomra inspiráló üzenet készítettem össze: Szív-erősítő, Családi örökség, Miért jöttél ide?, A tested. A Szeresd magad meditáció 10 perces.
Bármelyiket bármikor előveheted, saját használatodra a hangfájlokat letöltheted.

A saját Szíverősítő könyvtárad linkjét e-mailben külöm meg. A hangfájlok egyszerű mp3 formátumban találhatók.

A program ára: 6.000 Ft. Jelentkezés saját használatodra, vagy valakinek ajándékba a [email protected] címen, saját neveddel és számlázási címeddel. Ha ajándékba szánod, készíthetünk az illetőnek meglepetést - ezt egyeztetjük e-mailben.

Az Aloha Hírek korábban feliratkozott olvasóinak, illetve az Aloha Zártkörű Tagságnak külön megküldöm a kedvezményeiket.

AZ ALÁBBI ONLINE PROGRAMOKRA A [email protected] címen jelentkezhetsz, saját névvel és számlázási címmmel.

BŐSÉG HO'OPONOPONOVAL

Az Univerzum végtelen bősége a rendelkezésedre áll. Ahhoz, hogy ezt a bőséget az életedbe vonzzad, felül kell vizsgálnod a vele kapcsolatos hiedelmeidet, és szabaddá kell válnod a korlátozó programjaidtól.

Hogy a bőséghez segítselek, egy virtuális könyvtárat hozok létre a számodra, ahol az időd és a pillanatnyi hangulatod függvényében veheted elő az ott levő tanításokat. A könyvtár különlegessége a Bőség meditáció, melyet - a többi tanítással együtt - később is elővehetsz.

A program anyagát e-mailben küldöm meg - bármikor elkezdheted.

Részvételi díj: 6.000 Ft. Az Aloha Zártkörű Tagság ezúttal is kedvezményt kap,
nekik 5.000 Ft.
Jelentkezés: saját névvel, számlázási címmel a [email protected] címen,
és küldöm a további részleteket.

MEGBOCSÁTÁS

Egyetlen embert bántasz meg azzal, hogy ragaszkodsz a meg nem bocsátáshoz, ez az ember pedig te magad vagy. Olyan terhet hordozol a szívedben, amit letehetsz. Nem számít, hogy a másik megérdemli-e vagy sem: magadért kell megtenned. Mert Te megérdemled a békét.

6 + 6 napos online program, naponta inspirációval és napi tanítással, a végén gyógyító meditációval. A program ideje alatt és további 6 napon keresztül ingyenes támogatás, segítségnyújtás, konzultáció.

A program ára: 8.000 Ft. Az Aloha Zártkörű Tagság részére 6.000 Ft.
Itt jelentkezhetsz, a neved és a számlázási címed megadásával: [email protected]

MIÉRT ÉPPEN ÉN?

Gyakran felmerül a kérdés: miért éppen én? Miért büntet engem a sors? Úgy érezzük, hogy nekünk az átlagosnál, másokénál nehezebb, nem ezt érdemeljük meg, hiszen mi nem akartunk rosszat és nem ártottunk senkinek.
Amíg ebben a hiedelemvilágban ringatjuk magunkat, a kényelmes, bár fájdalmas áldozati szerepeben ragadunk, még nehezebbé válik az életünk, és a Földre születésünk előtt megírt élettervünktől teljesen eltávolodunk.
VÁLASZTHATOD A KÖNNYEBB UTAT: A TUDATOSSÁGOT.
10 napon keresztül vezetlek, napi egy inspirációt küldök neked e-mailben, hogy letehesd az áldozati szerepedet.
És további 10 napon keresztül állok rendelkezésedre, hogy további támaszt nyújtsak, ha arra van szükséged.

Részvételi díj: 9.500 Ft. Az Aloha Zártkörű Tagság 2.000 Ft kedvezményt kap.
ITT JELENTKEZHETSZ, ÉS A PROGRAMBA BÁRMIKOR BELEKEZDHETSZ:
[email protected]

FÜGGÉSTŐL SZABADON

7 napos online program. Naponta küldök tanítást, amit bárhol, bármikor meghallgathatsz, és további 7 napon keresztül rendelkezésedre állok konzultációra, segítségnyújtásra.

A függőség rabsága arra hív, hogy szabadítsd fel magad. A függésre rámegy a pénzed, az egészséged, a családod, a szerelmed, minden. Komolyan kell tehát venned. A Ho’oponopono tisztítása ebben is segítségedre van, de sok belső munkát kell végezned vele. Vágjunk együtt bele!

A program ára: 8.000 Ft. Itt jelentkezhetsz a neved és a számlázási címed megadásával: [email protected]. Az Aloha Zártkörű Tagság 25% kedvezményben részesül.

A STRESSZ MEGELŐZHETŐ

Egyhetes online program, a Ho'oponopono tanításaival, meditációval és légzőgyakorlattal.
7 napon keresztül inspiráció, további 7 napon keresztül ingyenes konzultáció.
JOBB MEGELŐZNI, MINT KEZELNI.

Részvételi díj: 8.000 Ft. Az Aloha Zártkörű Tagság 25% kedvezményben részesül.
Itt jelentkezhetsz, a neved és a számlázási címed megadásával:
[email protected]

A TE KÜLDETÉSED
10 napos virtuális felfedezőút

Mindannyian azért vagyunk most itt a Földön, hogy betöltsük a küldetésünket. Egy sor olyan tehetséggel, adottsággal, jellemvonással érkeztünk, amik segítenek hozzájárulni az emberiség, a világ, a Föld fejlődéséhez. Mindannyiunkban van valami, amit rajtunk kívül senki más nem képes adni ennek a világnak.

Megtalálhatod a küldetésedet, hozzásegítelek. 10 napos online programom minden napra nyújt reggeli inspirációt, és 10 napon át ad tanítást, amit bárhol, bármikor meghallgathatsz, illetve egy meditációt.
A PROGRAM IDEJE ALATT ÉS TOVÁBBI 10 NAPIG INGYENES KONZULTÁCIÓ, SEGÍTSÉGNYÚJTÁS.
Részvételi díj: 9.500 Ft.
AZ ALOHA ZÁRTKÖRŰ TAGSÁG 2.000 Ft KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜL.
Itt jelentkezhetsz: [email protected]

FÉLELEMOLDÓ HO'OPONOPONO.
Kéthetes program, inspiráció, konzultáció. Akár az otthonod kényelméből, akár autóvezetés közben. 5 napon keresztül küldöm a hangfájlokat, a 6. napon pedig küldök egy bónuszt. További egy héten keresztül rendelkezésedre állok egyéni konzultációra. A program részleteit itt találod.

FELÉRTEM.
Ho'oponopono, az életem 2

MEGÉRTEM
Ho'oponopono, az életem. Móra Klára könyve

Liliomos karkötők magyar felirattal

Ha a Ho'oponopono béke-jelszavával és liliom szimbólumával feliratozott karkötőt szeretnél, írj a [email protected] címre. 1 db ára 1.500 Ft + postaköltség, 3 db most 3.000 Ft + postaköltség.