fbpx Skip to content

Kapcsolat

Ide írhatsz nekem, az Aloha Hírekre is itt iratkozhatsz fel:
[email protected]

Tanult szakmám szerint magyar-finn szakos tanár, bölcsész és marketing-kommunikációs szakértő vagyok. Előző évtizedeimből azt tartom meg magamnak, ami most is az életemet szolgálja. Már felnőtt fejjel kezdtem az útkeresést az agykontrollal, amit több, mint két évtizedig sikerrel alkalmaztam. Örökké hálás vagyok érte. Az agykontroll vezetett el ugyanis a küldetésemhez, mely szerint az ősi hawaii művészet magyar nyelvű terjesztése, a folytonos megújítás és képzés a feladatom.

2012 óta mintegy 40 alkalommal végeztem spanyol és angol nyelvű képzéseket, köztük Morrnah Simeona és Dr. Hew Len alapítványánál alap és gyógyító tréningeket, ugyancsak angol és spanyol nyelven.  Abban az áldásban is van részem, hogy rátaláltam hawaii mesteremre, Howard Pe'ara, akinél három tréninget is végezhettem. Ő az, aki valóban felnyitotta a szemem az ősi módszer fantasztikus gazdagságára, többek között, hogy: a Ho'oponopono sokkal több, mint problémamegoldás. Egyúttal a félelmek felszabadítása, a konfliktusok kezelése és a stressz megelőzése is.

2019 óta tartok Ho’oponopono tréningeket, járom az országot, mégpedig az aktualizált, a magyar ember számára, magyar nyelven könnyen és hatékonyan alkalmazható változattal, mert meggyőződésem, hogy az evolúció a Ho’oponopono módszerére is komoly hatással van. Ma már sokkal egyszerűbben és könnyebben alkalmazható, mint amit jómagam is tanultam, akár csak néhány évvel ezelőtt. A világjárványnak hála, kidolgoztam az online egyéni képzést is, melyet eddig a hazaiakon kívül kanadai, ausztráliai, olaszországi, angliai, ausztriai, németországi, erdélyi, romániai és felvidéki magyaroknak volt szerencsém tartani. Így már több száz képzést tartottam, a könyvbemutatóimon kívül.

Több ezer oldalnyi könyv, cikk magyarra fordítása, megszámlálhatatlanul sok video fordítása és magyar feliratozása, saját cikkeim és hanganyagaim készítése, a weboldal működtetése, a közösségi oldalak fenntartása és a zártkörű közösség összetartása teljes embert igényel, így már hosszú évek óta kizárólag a Ho’oponopononak szentelem az életem.

2013-ban volt szerencsém elutazni egy spirituális tisztító útra Peruba, a Machu Picchura, ahol fizikai jelenségként éltem át az újjászületést, a feltétel nélküli szeretet létezését és ébredtem rá e földi életem lényegére. Számomra boldogság, hogy szolgálhatok.

Weboldalam: https://hooponoponoway.hu

Facebook: https://www.facebook.com/HooponoponowayMagyarorszag/

Twitter: https://twitter.com/klara503

Instagram: https://www.instagram.com/mora.klara

Pinterest: https://hu.pinterest.com/moraklara

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/klara-mora-b2527ba

E-mail: [email protected]

A béke VELEM kezdődik