fbpx Skip to content

Kapcsolat

Ide írhatsz nekem:
[email protected]

A kezdetek

Tanult szakmám szerint magyar-finn szakos tanár és bölcsész vagyok, marketing-kommunikációs szakértő. Előző évtizedeimből azt tartom meg magamnak, ami most is az életemet szolgálja. Már felnőtt fejjel, de idejében kezdtem az útkeresést az agykontrollal, amit több, mint két évtizedig sikerrel alkalmaztam. Örökké hálás vagyok érte. Az agykontroll vezetett el ugyanis a Ho' oponoponohoz, a küldetésemhez, és ennek köszönhetem, hogy ma boldog embernek mondhatom magam.

A Ho oponopono (ősi hawaii problémamegoldó módszer) világszerte hódítja el az útkeresőket. Egyszerűségével és hatékonyságával bárki hamar megtapasztalja, hogy ma már nélkülözhetetlen sorsunk saját kézbe vétele. Öt könyvet fordítottam le, majd ez év márciusában megírtam a sajátomat. Több ezer cikket, videot, digitális terméket ültettem át magyarra. Közel 30 tréninget végeztem el, ebben az évben többet is Morrnah Simeona alapítványánál.

Hálás vagyok, hogy megtaláltam önmagam, hálás vagyok az utamért, annak minden nehézségéért, és különösen azoknak az embereknek, akik segítettek, hogy ma az legyek, aki vagyok.

Mabel Katzraaz argentin oktatóra az interneten találtam rá, miután Joe Vitale könyve felkeltette az érdeklődésem a Ho'oponopono iránt. Elolvastam egy könyvét, azt azonnal le is fordítottam, és kevéssel ezután meghívtam Magyarországra tréninget tartani. Hét éven keresztül tanított Magyarországon. Bejárta a világot, elfáradt. Már nem tart tréninget Oroszországban, Izraelben, Olaszországban és Hollandiában sem, ahol korábban évekre visszamenő hagyománya volt a látogatásainak, ritkábban utazik dél-amerikai országokba is, így Peruba, Chilébe is. Áldás rá, folytatjuk az utunkat, mert meg nem állhatunk. Követjük Morrnah Nalamaku Simeona és Dr. Ihaleakalá Hew Len tanításait, akik az ősi hawaii problémamegoldó módszer modernizált változatát megalkották. Az evolúció nem engedi, hogy korábbi évtizedekben ragadjunk. Haladunk... Megalkottam a Ho'oponopono még könnyebb, mai, magyar viszonyok között is könnyen alkalmazható változatát, sok technikára találtam rá, amelyek segítenek a tudatosság fenntartásában a hétköznapi életben.

Facebook Ho'oponoponoWay Közösség:  https://www.facebook.com/HooponoponowayMagyarorszag/

Facebook magánprofilom: https://www.facebook.com/mora.klara

Pinterest: https://hu.pinterest.com/moraklara/
Twitter: https://twitter.com/klara503
Instagram: https://www.instagram.com/mora.klara/
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/klara-mora-b2527ba/

Mabel Katz rólam - megtiszteltetés.