fbpx Skip to content

NAPI HÁLA

A félelem csak problémákat keres. A szeretet csak megoldásokat.


Ami érkezik, fogadd el. Ami menni akar, engedd el. Ha ellenállsz az elkerülhetetlennek, azzal nem változtatod meg. Az egyetlen, amin változtatni tudsz, az az életedben megjelenő emberekhez és eseményekhez való hozzáállásod.


A hála gyógyít, tisztít, a csodák mágnese. Élj vele!


Mennyi segítséget, mennyi energiát, micsoda lehetőséget kapunk Istentől, hogy valóban fordítsunk a sorsunkon! Méghozzá mi magunk. Itt a lehetőség, hogy a világod kitágulásában ne a kicsinységedet, a tehetetlenségedet, az ellenállást, a küzdelmet lásd, hanem a saját nagyságodat. Ha a szeretet vezérel, ha élsz a benned levő, kifogyhatatlan fénnyel, segíted vele a körülötted élőket, biztos lehetsz benne, hogy jó felé haladsz. Észre fogod venni, hogy a szárnyaid alá segítő, szeretetteljes, isteni szelet kapsz.


MERJ HINNI A SZEMEDNEK! Már megláthatod a jeleket. Tudhatod, hogy oltalmaznak és vezérelnek.


Aggódni annyi, mint megteremteni a nem kívántat. A múlt emlékei alapján elképzelni, újra és újra ismételni azt, ami táplálja az aggodalmadat. Az energiádat aggódás helyett fektesd a hitedbe. Jobban kamatozik.


Bocsáss meg. Akkor is, ha nem kér bocsánatot. Magadért tedd meg, hogy elengeded az emléket, a haragot, az ítéletet. Hatalmas terhet teszel le, ami nem az ő vállát nyomja, hanem a tiédet. Ez a te felelősséged, a te döntésed.