fbpx Skip to content

NAPI HÁLA

SZERESD MAGAD, HOGY MÁSOK IS SZERETHESSENEK
Hozd fel magadban a tehetségedet, a küldetésedet, és azt fogod észrevenni, hogy képes vagy továbbadni a békédet, a szeretetedet. A legnagyobb ajándékod mindenki számára a te változásod lehet, a te igaz szereteted, az önmagad és a világ jobbítására tett erőfeszítésed. Jönni fog az inspiráció, a váratlan ötlet, az isteni szikra, a legkiválóbb kreatív gondolatok, a legmegfelelőbb pillanatok, és még azokat is bevonzod az életedbe, akik a legtökéletesebb társaid, munkatársaid, segítőid lehetnek az életedben.


Aggódás és ijedség helyett figyeld meg a helyzeteket. Így óvod az energiádat, és nem adsz hitelt a sokszor csalóka látszatnak. Az üzenet a felszínen túl van. Képes vagy rá, hogy a neked szóló tanítást megértsed. Ehhez minden pillanatban van segítséged.


Ezen a bolygón átmenetileg tartózkodunk. Természetesnek vesszük, pedig ajándék minden pillanat, amit az élettől kapunk. Ma reggel például egyszerre két ajándékot is kinyithattál: a két szemedet. Természetesnek veszed, hogy láthatsz, természetes, hogy minden áldott nap felébredsz, és csak ritkán jut eszedbe, hogy ez mekkora csodája a teremtésnek.


Mind úton vagyunk, a Fény felé. Onnan jövünk, oda térünk vissza. Addig is... Könnyebb az út, ha tudatosan haladunk, vigyázunk magunkra és emlékszünk arra, hogy nem valami ellen, hanem valamiért vagyunk.


MINDENKI A SAJÁT TEMPÓJÁBAN HALAD.


Ha nem lennél fontos, értékes lélek, nem is lehetnél itt közöttünk, nem ebben a korban élnél a Földön. Itt és most ugyanis csak azok a bátor lelkek vannak jelen, akiknek megadatott az a lehetőség, hogy az egyik legnehezebb iskolában fejlődhessenek, tudatosságra ébredhessenek.


Isten a teremtésedkor minden olyan tulajdonsággal és tehetséggel ellátott, amire a sikeres és boldog élethez a Földön szükséged van. Ezeket a dolgokat talán elfelejtetted, talán fel sem fedezted, de most megvan hozzá minden lehetőséged és eszközöd, hogy ezt megtedd.