fbpx Skip to content

Mi a Ho’oponopono

A Ho'oponopono egy ősi hawaii problémamegoldó művészet, nagyon egyszerű és nagyon hatásos.

Ho'oponopono szó a legyszerűbben lefordítva azt jelenti: "hibát kijavítani". Amire valóban ösztönöz és motivál ez az ősi konfliktuskezelő, problémamegoldó, stresszmegelőző és félelemfelszabadító módszer, az a MEGFELELŐ CSELEKVÉS. Az életünkért való teljes felelősségvállalás, kezünkbe vétele, aktív cselekvés.

A Ho'oponopono a bennünk (tudatalatti elménkben) levő emlékeken és programokon dolgozik. Rendkívül egyszerű eszközökkel, például a köszönöm és/vagy szeretlek szavak magunkban történő ismétlésével nyitott csatornává válunk, a jelenbe hozzuk magunkat, és megtaláljuk a békénket, miközben az Istenség (Isten, Univerzum, Természet) átveszi ezeket az emlékeket, és tiszta energiává alakítja őket. Így az üresség állapotába kerülünk, ahova megérkezhet a tökéletes információ, ami a számunkra, az életünkhöz a legmegfelelőbb. Ezt az információt nevezzük Inspirációnak.

Ily módon önmagunkon, belül dolgozunk.

A Ho'oponopono segít megtalálni önmagunkat, megtalálni a küldetésünket, felfedezni az adottságainkat, az értékeinket, és elengedni mindazt, ami nem mi vagyunk.

Morrnah Nalamaku Simeona hawaii gyógyító modernizálta és csatornázta le nekünk ezeket a tanításokat, egészítette ki az inspiráció útján kapott tisztító eszközökkel, amelyek az emlékek tisztítására, törlésére szolgálnak. Tanítványa, Dr. Ihaleakalá Hew Len, pszichológus-sámán tette közzé világszerte ezeket a tanításokat, a Önazonosság a Ho'oponoponon Keresztül eredeti változatát.

A Ho'oponopono jótéteménye, hogy minden, ami törlődik belőlünk, törlődik a többi emberből, a családunkból, a rokonokból, az ősökből és a Földből is. Így törlődik mindenhonnan. Ma már nem kell jelen lennünk ahhoz, hogy másoktól bocsánatot kérjünk vagy megbocsássunk, elegendő csupán a tisztító eszközök használata, az Istenség pedig elvégzi a többit.

Minden, ami felbukkan az életünkben, ismétlődő emlék,  (egy hiba) és azért bukkan fel az életünkben, hogy lehetőséget adjon nekünk a tisztításra.

Ha szeretnél valamin változtatni, először tisztítanod kell az ismétlődő emléket, át kell adnod az Istenségnek, hogy az arra megfelelő pillanatban törölje azt, így üres helyet készítesz annak érdekében, hogy a megfelelő információ megérkezzen.

A Ho’oponopono mindenkinek működik! Részt vehetsz online egyéni tréningemen, csoportos eseményeken, workshopokon, a részleteket megküldöm, ha írsz a [email protected] címre. Rendezvényeket az események oldalon találsz.