fbpx Skip to content

Mi a Ho’oponopono

A Ho'oponopono egy ősi hawaii problémamegoldó művészet, nagyon egyszerű és nagyon hatásos.

Ho'oponopono szó azt jelenti: "hibát kijavítani".

A Ho'oponopono a bennünk (tudatalatti elménkben) levő emlékeken és programokon dolgozik. Rendkívól egyszerá eszközökkel, például a köszönöm és/vagy szeretlek szavak magunkban történő ismétlésével nyitott csatornává válunk, a jelenbe hozzuk magunkat, és megtaláljuk a békénket, miközben az Istenség (Isten, Univerzum, Természet) átveszi ezeket az emlékeket, és tiszta energiává alakítja őket. Így Zéró, vagyis az üresség állapotába kerülünk, ahova megérkezhet a tökéletes információ, ami a számunkra, az életünkhöz a legmegfelelőbb. Ezt nevezzük Inspirációnak.

Ily módon 100%-os felelősséget vállalunk az életünkért, az emlékeinkért, a programjainkért, hiszen önmagunkon, belül dolgozunk.

A Ho'oponopono segít megtalálni önmagunkat, megtalálni a küldetésünket, felfedezni az adottságainkat, az értékeinket, és elengedni mindazt, ami nem mi vagyunk.

Morrmah Nalamaku Simeona hawaii gyógyító modernizálta és csatornázta le nekünk ezeket a tanításokat, egészítette ki az inspiráció útján kapott tisztító eszközökkel, amelyek az emlékek tistítására, törlésére szolgálnak. Tanítványa, Dr. Ihaleakalá Hew Len, pszichológus-sámán, aki jelenleg Los Angelesben él, teljesen visszavonultan, tette közzé világszerte ezeket a tanításokat, a Önazonosság a Ho'oponoponon Keresztül eredeti változatát.

A múltban szükséges volt az egész család jelenléte, és egyenként is bocsánatot kértek egymástól. Amikor körbe értek az egész családon, és mindenki úgy érezte, hogy megkönnyebbült, véget ért a szertartás.

A Ho'oponopono jótéteménye, hogy minden, ami törlődik belőlünk, törlődik a többi emberből, a családunkból, a rokonokból, az ősökből és a Földből is. Így törlődik mindenhonnan. Ma már nem kell jelen lennünk ahhoz, hogy másoktól bocsánatot kérjünk vagy megbocsássunk, elegendő csupán a tisztító eszközök használata, azIstenség pedig elvégzi a többit,

Minden, ami felbukkan az életünkben, ismétlődő emlék,  (egy hiba) és azért bukkan fel az életünkben, hogy lehetőséget adjon nekünk a tisztításra.

Ha szeretnél valamin változtatni, először tisztítanod kell az ismétlődő emléket, át kell adnod az Istenségnek, hogy az arra megfelelő pillanatban törölje azt, így üres helyet készítesz annak érdekében, hogy a megfelelő információ megérkezzen.

A Ho'oponopono az ürességbe visz bennünket, Zéróra, így az Inspiráció is megjelenik az életünkben, hogy vezessen bennünket. Így lehetünk a megfelelő időben a megfelelő helyen, a odaillő emberekkel körülvéve.

A Ho’oponopono mindenkinek működik! RÉszt vehetsz online egyéni tréningemen, a részleteket megküldöm, ha írsz a [email protected] címre. Rendezvényeket az események oldalon találsz.