fbpx Skip to content

Jó, hogy ott vagy, ahol vagy

Lehet, hogy olykor büntetésnek látod, nem érzed ott jól magad, nem is érted, mit keresel ott – mégis jó, hogy ott vagy, ahol vagy.

Az elme számára nem felfogható, hogy miként haladsz az életed tervében, de abban biztos lehetsz, hogy az Univerzum tökéletes – lévén, hogy aki teremtette, az is tökéletes. Így nem teremthet és nem adhat semmi olyat, ami hibás, téves vagy selejtes.

Ahol most vagy, az lehetőséget ad neked a fejlődésre – akár ott kell maradnod, akár lesz jól látható okod a továbblépésre. Ha a helyeden vagy, boldog vagy, és ahol vagy, ott jól érzed magad.

Ahol most vagy, annak a helynek, annak a közösségnek éppen rád van szüksége. Belekerülhetsz egy számodra idegen és nehezen kezelhető helyzetbe, és ha maradnod kell, akkor általad jön el a hely és a helyzet tisztulása. Kibírhatatlan, undok főnök vagy kollégák? Kezelhetetlen szomszédok? Talán egy-egy családtagod? Lásd meg, kérlek a lehetőséget, emlékeztetve magad arra, hogy ahol éppen vagy, az a számodra tökéletes hely.

Éppen te vagy az, aki képes vagy békét és szeretetet sugározni a környezetedbe. Nem is lennél, nem lehetnél ott, ha nem így lenne.

HO'OPONOPONO TRÉNING BUDAPESTEN 2023.09.23-ÁN. AUGUSZTUS 31-IG KEDVEZMÉNY!