fbpx Skip to content

É R T E D

Érted van minden, ami veled történik – nem ellened. A te fejlődésed érdekében vesznek körül az életed szereplői – lehetnek ők számodra kedvesek vagy veled ellenségesek. Hogy miként érzékeled őket, milyen hatást váltanak ki belőled a velük kapcsolatos események, helyzetek, azok csupán te emlékeid alapján ismétlődő ítéletek és vélemények.

És ahogy változik a világ, változol te, ugyanúgy változnak ezek az ítéletek és vélemények. Így jutunk folyamatosan tanításokhoz, melyeket meg kell tudnunk, így kapunk újabb és újabb lehetőségeket, hogy teljesüljenek a Földre születésünk előtt megírt élettervek.

Ezek az élettervek egytől egyig gyönyörűségesek. Egyediek és megismételhetetlenek. Tiszta lelkekként, a feltétel nélküli szeretettől vezérelve terveztük meg az itt-tartózkodásunk sarokköveit, például a nemünket, a születésünk helyét, idejét, a kiválasztott szüleinket, a küldetésünket…

Le a kalappal minden lélek előtt, aki ezt a kort választotta! Ma nincs az életnek olyan területe, ahol ne kapnánk rendkívüli lehetőségeket a fejlődésre. Ki-ki a saját tervének megfelelően, a saját bőrén megtapasztalhatja, hogy mit kell megtanulnia, hol kell változnia, mit tehet azért, hogy eljusson földi élete magaslatára.

Meg is kapunk hozzá minden segítséget – ez a tervbe bele volt kalkulálva. Te is megkapod, és én is. Megkapjuk mindannyian. Hiszen amint inkarnálódtunk, el is felejtettük, honnan és miért érkeztünk. Szükségünk van az iránytűre, a Fényre, aki időnként emlékeztet a lényegünkre, a lélekre.

Emlékezz, hogy akik szereplői az életednek, érted vannak. Segítenek. Ha szimpatikusaknak tűnnek, ha ellenszenveseknek. Ha ezt megérted, el tudod fogadni, képes vagy felülemelkedni az elme címkéin, és megtalálod a békédet. Rájössz, hogy nem szükséges senki és semmi mellé állnod, igazságot osztanod, mert van, aki megteszi helyetted. Az élet érted van, a tervednek része az is, hogy ezt megérted…

Ho’oponopono érted – tréning 2023.09.23-án Budapesten. Hogy segítselek eljutni, ha ott a helyed, 08.31-ig kedvezményben részesítelek.

ITT MEG IS HALLGATHATOD.