fbpx Skip to content

A sorsod

Észrevetted, hogy folyton a múltban jársz, mit tettél rosszul, milyen rossz döntést hoztál, minek „iszod most a levét” vagy menekülsz a jövőbe, és törekszel megfejteni, kitalálni, lemodellezni azt, ami majd ezután, valamikor, esetleg megtörténik? És amikor ezek valamelyike miatt elkezded rosszul érezni magad, jó esetben elkezdesz tisztítani, ezzel magadat a jelenbe, az itt és most-ba visszahozni.

A tisztítás gyakorlása hamar meghozza a békédet, a tested is megnyugszik, és képes vagy felülemelkedni a rossz érzésen, a kellemetlenségen, a fájdalmon, az emléken. Hogy mennyi ideig vagy képes tartani ezt a békés állapotot, az csupán attól függ, hogy meddig vagy képes egyfolytában tisztítani, mielőtt valami tudatalatti program el nem tereli a figyelmed, és máris ott találod magad a múltban vagy a jövőben.

Az élet most van, most tudsz bármit is megtenni, változtatni és változni. A jelen békéjének a tanulásával sokat kell dolgoznod, egész egyszerűen azért, mert nem vagy hozzászokva.

Meglepődsz, ha azt mondom, hogy ennek az üzenetnek a meghallgatása vagy elolvasása ugyanazzal a pillanattal kezdődik, mint amivel végződik? Talán igen. De tudd, hogy csak a most van. Amikor elkezded meghallgatni/elolvasni, az itt van és most van. Amikor bejfejezed, az is itt van és most van. Csupán az elméd választja szét a kettőt – az idő nem létezik.

Megtanultad, hogy a tisztítással, a Ho’oponopono gyakorlásával átadod a problémáidat Istennek, és hagyod, hogy ő vezéreljen, inspiráljon a számodra tökéletes megoldások megtalálására. Ez azt jelenti, hogy engedned kell a dolgokat megtörténni, hiszen az események és az emberek szerepelnek az általad írt élettervben, ami a földi életed vezérfonala, a tapasztalatok, a megélések és tisztulás gyönyörű és felemelő folyamata.

A számodra nehezen elfogadható vagy félelmet keltő eseményeket hajlamos lehetsz a sors számlájára írni, karmának nevezni, mint ami megváltoztathatatlan és kívül esik a te képességeid határain.

A jó hír az, hogy hatalmas erő és képesség van benned, és éppen azért vagy ebben az életben, hogy átírd azokat a dolgokat, amiknek a megváltoztathatatlanságában nem hiszel.

Ha megbetegszel, az az első dolgod, hogy menekülsz a betegség elől, csak a gyógyulásra koncentrálsz, eszed ágában sincs felfedezni azt a tanítást, amit neked ez a betegség kínál. Felveszed a támadóállást, és így kikerülöd azt a bizonyos szükséges és most csupán eléd táruló lehetőséget, hogy fejlődj, tanulj, emelkedj.

A tudatalatti elméd, a belső gyermeked emlékeztet: tisztítsd a helyzettel kapcsolatos emlékeidet, programjaidat, és add át Istennek. Pontosan az a feladatod, hogy ezt a tanítást tudatosítsd magadban, hozd felszínre, hogy felismerd, szembesülj vele, és írd át a hozzá való viszonyodat, amin szükséges, azon változtass. 

Hiába szerepel az életed tervében egy betegség, nem fogadod el, mert elfelejtetted a Földre születésed előtt megírt élettervedet. Az életterved elől azonban nem menekülhetsz – ebben társad és segítőd a Belső Gyermeked. Eléd teszi a helyzetet, hogy felébresszen téged. Éppen ennek a folyamatnak révén van új lehetőséged, hogy meglásd: nincs más, csak a feltétel nélküli szeretet. Ezt is a szeretet vezérli, ez is azért van, mert szeretve vagy.

Isten nem büntet, az élet nem büntet, az ún. sors nem ad neked megoldhatatlan helyzeteket. Csak olyat tár eléd, amire szükséged van, és ha te az Isten adta szabad választásoddal élve elutasítod azt, amin át kell menned, a kellemetlen érzést, a magány érzetét, az elutasítást te magad teremted – magadnak.

Fogadd el a jelen pillanatot, lásd meg benne a lehetőséget, hogy most tisztíthatod az emlékeket. Azt fogod észrevenni, hogy Isten végtelenül és feltétel nélkül szeret téged.

ITT MEG IS HALLGATHATOD.