fbpx Skip to content

(Meg)vezetnek?

Vezetnek vagy megvezetnek? Bármelyik legyen is - a te döntésed.
Úgy érzed, hogy mások képesek annyira befolyásolni a döntésedet, hogy szinte ők döntenek helyetted? Arról vajon ki dönt, hogy te hogy döntesz?

Nincs más, aki képes lenne a te életed élni, helyetted választani, és különösen ezekért felelősséget vállalni. Meglehet, kényelmes folyton a külvilágot okolni, másokra mutogatni, vádolni, de úgy tűnik, hogy ez a szemlélet nem vezet eredményre. Más lenne a helyzet, ha legalább téged boldoggá tenne! De nem, mert egyre több követ raksz a hátizsákodba, ami lehúzza az energiádat, fogva tart, és csupa olyan dolgot vonz az életedbe, ami ezt a mechanizmust igazolja... Szegény te!

Ezzel szemben: ha hagyod, hogy az vezessen, aki téged teremtett, aki mindenki másnál jobban szeret, aki pontosan tudja, mi a jó neked - akkor kezdődik az ébredésed. Felismered, hogy a Forrás benned van, és ha összekapcsolódsz vele, történhet bármi körülötted, őrzöd a békédet. Ha békében vagy, akkor senki nem vezethet meg. Nincs rés, ahol befolyásoljon téged. Képes vagy kívülről szemlélni az ő félelmeit, és megállapítod, hogy ez az ő döntése. A tiéd pedig a tied.

Most, amikor folyamatosan választhatod azt, hogy rettegsz a háborútól, az energiaválságtól, az inflációtól vagy egy új járványtól, emlékezz, hogy van más választásod. Ez pedig a saját teremtőerőd. Igen. A félelmeidet, a rettegést, a fenyegetettséget is te teremted. Hitelt adsz mások félelmeinek, híreinek és tényként fogadod el őket. Teremts más valóságot, emeld a rezgésedet, gyógyítsd magadat és gyógyítsd a világot.

Hogy tudsz pillanatról pillanatra a békéd mellett dönteni, nem hagyni magad megvezetni, belülről építkezni és a Forrással összekapcsolódni?

Nos, éppen erről szól a Ho'oponopono. Add meg magadnak a lehetőséget, és fogadd el a segítséget. Mert szükség van rá. Mindannyiunknak szüksége van. Ez a világ másképp kezelhetetlen. Minden fájdalma, problémája, félelme és hiedelme bennünk van.

Töltődj hiteles, hawaii forrásból - én azt osztom meg veled. Itt találod a lehetőségeidet.

ONLINE HO'OPONOPONO TRÉNING - FÉLELEMOLDÓ HO'OPONOPONO - A TE KÜLDETÉSED - BELSŐ GYERMEK TALÁLKOZÓ - FÉLELMEK FELSZABADÍTÁSA HO'OPONOPONOVAL - ALOHA ZÁRTKÖRŰ TAGSÁG