fbpx Skip to content

Miért jöttünk ide?

Mindannyian azért vagyunk most itt a Földön, hogy betöltsük a küldetésünket. Egy sor olyan tehetséggel, adottsággal, jellemvonással érkeztünk, amik segítenek hozzájárulni az emberiség, a világ, a Föld fejlődéséhez. Mindannyiunkban van valami, amit rajtunk kívül senki más nem képes adni ennek a világnak.

A szolgálat hívása „nyugtalanító” érzésként jelenik meg az életedben. Talán azt érzed, hogy nem vagy a helyeden; nem vagy elégedett az életeddel; nincs értelme az életednek. Így kezdődik az útkeresésed. Könyvek után kutatsz, mesterekre akadsz, „véletlenül” éppen neked szóló oldalak jönnek eléd a neten. És ahogy haladsz, egyre inkább és egyre mélyebben felfedezed, hogy a kérdéseidre a válaszok benned vannak. Ez maga a tudatosságra ébredés kezdete.

Felismered, hogy nem vagy egyedül, Isten veled van, fénylények, angyalok (nevezd hited szerint) és csodálatos emberek jelennek meg körülötted, akik segítenek továbblépni, haladni, magasabbra emelkedni, szárnyalni. Különösen fontos útmutatásokat kapsz a küldetéseddel kapcsolatban.

Talán az életednek éppen ilyen pillanatában ér el az üzenetem. Ne tartson vissza az elméd, a bizonytalanság, a félelem. Ne félj még egyet lépni a komfortzónád határán kívülre, ne hátrálj meg. Itt vagyok, hogy átsegítselek azon az egyetlen ponton, amin túllépve rájössz, hogy nem véletlenül találtál most ide.

Amint megközelíted azt a helyet, ahol lenned kell, gyorsabban kezd verni a szíved, bizsergést érzel, libabőrös leszel, melegség önt el, csak legyél figyelmes, hogy észrevedd a segítséget.

Ha már világos a számodra, hogy miért vagy itt, de még hiányoznak bizonyos feltételek, kérj segítséget. Ha valóban rátaláltál a küldetésedre, minden áramlik hozzá az életedbe, ami csak szükséges. Isten időzítése mindig tökéletes.

A TE KÜLDETÉSED - 10 NAPOS ONLINE FELFEDEZŐÚT, AMIN ELKÍSÉRLEK. Én már végigjártam, tudom, hogy élvezni fogod.

ITT MEG IS HALLGATHATOD.