fbpx Skip to content

Hol a határ?

Megérkeztünk a Földre, az általunk kiválasztott testbe, a tökéletes időpontban, a számunkra legmegfelelőbb helyre. Annyira belemerültünk ebbe az inkarnációba, hogy minden előzményt elfelejtettünk, mintha nem is lett volna számos előző életünk, és mindegyikhez külön-külön saját élettervünk. Olyan volt ez a Földre születés, mintha egy nagy furkósbottal fejbe vágtak volna – és jött a totális amnézia.

Ez az állapot kezd kényelmetlenné válni, amikor szükségünk lenne a bölcsességre, a békénkre, a kreativitásunkra és valami olyan elhivatottságra, ami valóban értelmet ad az életnek. Jó is lenne tudni, hogy miért vagyunk itt, mi ez az egész…

És megkezdjük a keresgélést – ki jó, ki kevésbé jó helyen, és vagy megtalálja a számára megfelelő ösvényt, vagy nem.

Úgy tűnik, ez a világ tarthatatlan, és nagyon szeretnénk tenni valamit azért, hogy változtassunk rajta. Keressük a felelősöket, és mire körbeérünk minden lehetséges megoldáson, nem marad más, mint a saját felelősségvállalásunk.

Semmi nem működik jól a világban – úgy tűnik tarthatatlan. Valóban az! És ez a legjobb, ami történhet. Itt az ideje, hogy fokozzuk az önismeretünket, felfedezzük a tehetségünket, előhalásszuk a lelkünk mélyéről az életcélunkat, és nem utolsó sorban – megváltoztassuk a saját világunkat. Ha mi változunk, minden megváltozik. A változás pedig elkerülhetetlen, mert elfelejtettük, mi a dolgunk ebben a földi életben.

Elkerülhetetlen, hogy megértéssel és elfogadással tekintsük mindenki másra, hiszen ki tudja, ki, milyen célból és milyen tanulnivalóért érkezett. Mindenki megírta a maga tervét, amely szeretetben és bölcsességben született. Az, hogy mi abba nem vagyunk beavatva – az bizony a számunkra tanítás. Mégpedig az elfogadás tanítása.

Az áldozati szerep nem segíthet, mert azzal kívülre helyeznénk a felelősséget. Csökken a rezgés, haszontalan dolgokra megy el az idő és az energia. Felemelni pedig csak saját magunkat vagyunk képesek, és ehhez megvan minden szükséges forrásunk. Nem kívül, hanem az isteni bölcsességünkben, amelyhez bármikor kapcsolódhatunk, a nap bármelyik pillanatában.

Attól, hogy ez nem kézzelfogható, még létezik. Ha hálával fogadunk az életünkben mindent, ez a kapcsolat remekül működik, és megérkezik mindenre az inspiráció, vagyis a tökéletes megoldás, az isteni szikra, a kreatív ötlet. Bármi, ami az élethez szükséges.

Hol a határ tehát a kint és a bent között? Csupán a hiedelmek alkotják azt a vékony mezsgyét, amit könnyedén átléphetünk, ha tudomásul vesszük, hogy az életben semmi nem véletlen, pontosan úgy történik minden, ahogy az a mi saját fejlődésünket a legjobban szolgálja. Minden út befelé vezet – csak Isten, a segítőid és a te valódi lényed ismeri a személyes, gyönyörű és felemelő élettervedet.

Hála Érted!

HO'OPONOPONO TRÉNING LEGKÖZELEBB 2024.01.27-ÉN, SZOMBAATON 9:30 - 14:00 ÓRA KÖZÖTT BUDAAPESTEN, A MAGNT KÖZÖSSÉGI HÁZBAN.