fbpx Skip to content

Túl a félelmeken

A félelmek, mint minden az életünkben, emlékek. Az emlékek addig ismétlődnek a tudatalatti elménkben (Belső Gyermekünkben – így nevezzük a Ho’oponoponoban), amíg tápláljuk őket, felül nem emelkedünk rajtuk, rá nem jövünk, hogy a félelmeket mi magunk hoztuk létre.

Elkezdünk olyan dolgokról fantáziálni, amiket kivetítünk a jövőre, és ezzel elkezdjük be is vonzani azokat a körülményeket, amik ennek a megvalósulását segítik elő. A vonzás univerzális törvénye ugyanis működik, a gondolatainkkal képesek vagyunk teremteni.

Ha a félelmeinket tápláljuk, folyton beléjük ragadunk, nem az történik, hogy jogos volt a félelem, hanem az, hogy emellett döntöttünk. Féltünk, ezzel alaposan levittük az energiánkat, csökkentettük a rezgésünket, és így jól megágyaztunk a rémségeknek, amiket mi magunk alkottunk – a fejünkben.

Hangzatos az a mondat, hogy minden fejben dől el – valóban, a döntést a tudatos elménk hozza meg. Van tehát lehetőségünk, hogy válasszunk: vevők vagyunk a félelmekre vagy hálát adunk a lehetőségért, hogy képesek vagyunk tisztítani a félelem emlékét, és elkezdünk tisztítani. Ha a tisztítással (a köszönöm, szeretlek szavak magunkban történő ismétlésével vagy a napoztatott kék víz fogyasztásával stb.) aktiváljuk a Ho’oponopono problémamegoldó és félelemfelszabadító folyamatát, kapcsolatba lépünk az Istenséggel, aki a nap 24 órájában készen áll arra, hogy átvegye a problémánkat (jelen esetben a félelmünket), és kitörölje azt a tudatalatti elménkből, majd az egész Univerzumból.

Minél többet, minél többen gyakoroljuk a Ho’oponoponot, annál nagyobb gyógyító energia vonja körbe a félelmeket, és annál kevésbé szorongunk az elménk által létrehozott, a jövőre kivetített nemkívánatos események, történések miatt.

Félsz a járványtól, a háborútól, az energiaválságtól, az inflációtól, az élelmiszerhiánytól? Vedd észre, hogy mindezeknek a hírét, a következményeit, a létét emberek hozták létre; a médiumok táplálják az ezekhez kapcsolódó félelmeket, te azonban képes vagy arra, hogy ezek fölé emelkedj. Lehetséges. Isten szeret téged, a segítségedre siet, amikor kéred. Egyedül neki vannak olyan megoldásai, amikre az emberi fantázia kevés, a kreativitás véges. Ezek a megoldások segítenek a félelmei fölé emelni az emberiséget.

ITT MEG IS HALLGATHATOD.

ONLINE TRÉNINGRŐL ITT KÉRHETSZ RÉSZLETEKET: [email protected]