fbpx Skip to content

Ezért hálát adni?

Legyél hálás mindenért, ami tetszik, és ami nem.

És máris közbeszól az elme: hogy lehetnék hálás a veszteségeimért? És a fájdalmaimért? A mások részéről tapasztalt hálátlanságért? A szegénységért?

Ilyen emlékeket idéz fel az elme, egészen pontosan a tudatalatti elme, mert az a feladata, hogy folyton emlékeztessen azokra a programokra, helyzetekre, személyekre, akik lehetőséget hoznak az életedbe a spirituális fejlődésre.

Azok a dolgok, amiket veszteségként, fájdalomként vagy mások reakciójaként érzékelsz, nem mások, mint tisztítandó emlékek. És ezek addig ismétlődnek, amíg képes nem vagy végleg elengedni őket, lehetővé tenni, hogy a helyükön Isten ürességet teremtsen. Ürességet, ahova megérkezhet az Inspiráció. Nevezhetjük ötletnek, új gondolatnak, isteni szikrának, bárminek – ez arra hív téged, hogy engedd be az életedbe a tökéletes megoldást, amit Isten tartogat neked.

Nem emlékszel rá, hiszen azt is elfelejtetted, miért jöttél ebbe az életbe a Földre – és ez így része az élettervednek. Micsoda lehetőség a felfedezésre, a kalandra, az ébredésre! Jó okod volt azokon a tanításokon végigmenni, amiket most kínál az életed. Hoztál magaddal sok tisztítandó gondolatot, emléket, amiknek nagy részét előző életeidből hozod, vagy éppen az őseidtől örökölted.

Érdemes tudnod, hogy amikor tisztítasz, használod a Ho’oponopono jelenben tartó eszközeit, veled vannak az őseid, a családfád tagjai, a felmenőid is. Ezért hívlak újra és újra az ismétlésre, a tanultak újraértelmezésére és felelevenítésére. Mert ahogy változik a rezgésünk, az evolúció kézzel foghatóan jelen van az életünk minden területén, úgy a Ho’oponopono is változik, új feladatokat ad nekünk, még ha a használata látszólag egyre könnyebbé válik is.

Légy hálás a lehetőségért, hogy most élhetsz ezen a Földön, élvezheted az Anyaföld vendégszeretetét, segítségét, részese lehetsz annak az eddig soha nem volt spirituális élménynek, amivel ez a kor megajándékoz téged.

A hála emeli a rezgésed, és ha magasabban rezegsz, mint a félelem, más dolgokat vonzol be az életedbe, amik még inkább felemelnek és igazolják, hogy mennyire más lenne az élet nélküled. Fontos része vagy a történetnek, nem lennél itt, ha nem így lenne. Hála érte, hála érted!

KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK: április 15. Székesfehérvár, április 22. Győr.

ITT MEGHALLGATHATOD.