fbpx Skip to content

Húsvéti üzenet mindenkinek

Minden évben kapunk emlékeztetőt, hogy az élet örök. És ez nem függ kortól, nemtől, vallástól és bőrszíntől. Az élet nem múlik el, legfeljebb átváltozik. Ugyanakkor arra is emlékeznünk kell, hogy a változás az élet velejárója, lételeme, mozgatórugója.

A naptárunk több napos ünnepet jelez, soha jobb alkalom arra, hogy elcsendesedjünk, befelé figyeljünk, időt szánjunk magunkra is – ne csak a tavaszi nagytakarításra. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy naponta, sőt, pillanatról pillanatra meg kell teremtenünk a saját békénket, és mi tagadás, kérnünk kell a segítséget, mert egyedül nem vagyunk képesek megoldani a problémáinkat, még kevésbé azokat, amik fenyegetőleg hatnak, félelmet keltenek, veszélybe sodorják akár az egész emberiséget…

Ha van valami fontos üzenete napjainknak, akkor az az, hogy mindannyiunknak van megoldandó problémája, elvégzendő feladata, betöltendő missziója. Lehetséges, hogy valamit veszteségként élsz meg, megjelenik egy betegség, megoldhatatlannak tűnik egy emberi kapcsolat, vagy éppen a félelmek kerítenek hatalmukba, bármennyire is tudod, hogy ez csupán az elméd játéka.

Évről évre itt a lehetőség, hogy fizikai valóságként éljük meg az újjászületést, ráébredjünk az Istentől kapott bölcsességünkre, lélek mivoltunkra. Itt az ideje, hogy letegyük a terheinket, szabadokká tegyük saját magunkat, és vegyük igénybe azt a segítséget, amit Isten nem csupán a feltámadás csodájával, hanem a hétköznapjaink valóságával erősít meg.

Abban az áldásban van részünk, hogy Istennel, a Teremtővel, a Magasabb Intelligenciával kommunikálhatunk, tőle oltalmat kaphatunk, és a létező legkönnyebb módon vele folyamatos kapcsolatban maradhatunk. Vele pedig egyszerű az élet. Az élet örök, a lélek soha nem hal meg. Szükségszerűen áthalad a sötétségen, hogy megtalálja a Fényt, aztán általa átölelve haladjon tovább a következő életébe. Áldást, békét, nyugalmat és emelkedést kívánok a lelkednek, gyógyulást az emlékeidnek, ébredést egy csodaszép útnak a virágos, napsütéses emelkedőjén! Isten hozott, gyönyörű lélek!

ITT MEG IS HALLGATHATOD.