fbpx Skip to content

Talán nem is tudtad…

Fel sem foghatjuk, amíg nem szembesülünk valamiféle ellenpéldával, hogy milyen kiváltságban van részünk azzal, hogy most élünk! Van lehetőségünk arra, napról napra, hogy jobb emberekké váljunk.

Akik naponta csupán túlélnek, akik sokat szenvednek, akik a fájdalomba belefeledkeznek, nem is tudnak róla, hogy a saját döntésükön múlik minden. Hiszen a lehetősége mindannyiunknak megvan, hogy felébredjen, hogy valami elindítsa az emelkedés útján, és sokszor csak egyetlen lépés vagy egyetlen mozdulat hiányzik ahhoz, hogy a saját életén változtasson.

Mi másért lennénk itt a Földön, ha nem azért, hogy felszabadítsuk magunkat, hátra hagyjuk a hiedelmeinket, a félelmeinket, a korlátozó programjainkat és emlékeinket, amik fogva tartanak?

Micsoda áldás, hogy rátaláltunk arra az útra, ami bűntudat, önostorozás és vezeklés nélkül vezet egyre magasabbra! Van lehetőségünk arra, hogy javítsunk a kapcsolatainkon, és minden szerepünkben, amit a földi élet kínál, jobbakká és még jobbakká váljunk.

Az út során világossá válik, hogy milyen fontosak és értékesek vagyunk. Nem kérdés, hogy magunkra kell vigyáznunk, a küldetésünket megtalálnunk és az egész életünket a szeretetre bíznunk.

Ha azt csinálod, amit szeretsz, szolgálsz. Szolgálod magadat és szolgálod mindannyiunkat. Közvetíted az isteni bölcsességedet, amivel mindannyiunkat gazdagítasz. Ez nem az, amit az iskolákban tanítanak. Nem az, amit a pedagógusok továbbadnak. Egészen más. Hoztad magaddal, mint egy ajándékot, mert már a Földre születésed előtt tudtad, hogy ezt te itt velünk megosztod.

Láthatod, hogy azok boldog emberek, akik a helyükön vannak. Akik a helyükön vannak, békében vannak és békét sugároznak. Jó emberek. Nem hangoskodnak. Az élethez alázattal és szeretettel viszonyulnak.

Csak hisszük, hogy kevesen vannak, mert csöndben szolgálnak. Tudod, a kisebbség hangos. Mert fél. A többiek pedig haladnak.

ITT MEGHALLGATHATOD.

HO'OPONOPONO TRÉNING LEGKÖZELEBB: 2023.09.23., szombat 9:30-14:30.
Hawaii terem, 1065 Budapest, Révay u. 14.II.em. (Az Operánál)