fbpx Skip to content

Eredeti vagy

Nemcsak ami a testedet illeti, amit a Földre születésed előtt kiválasztottál, de az életterved, a tehetséged, a tanulnivalód, a küldetésed mind-mind olyan különlegességek, amik mindenki mástól megkülönböztetnek.

Eredeti vagy. Légy önmagad! Kapcsolódj a Forráshoz és oszd meg velünk mindazt, amit a szívedben hordozol. Ajándékozd meg vele elsősorban magadat, a családodat, a barátaidat, az ismerőseidet, hogy általa új, jobb és élhetőbb világot teremtsünk.

Ma reggel érkezett a felismerés: mennyire vágyom rá, hogy a követőimtől, az ismerőseimtől, a kapcsolataimtól eredeti, az ő szívükből érkező, csak általuk megosztható szépséges és tartalmas üzeneteket, motiváló gondolatokat olvashassak, hallhassak, valódi isteni szikrákat kapjak.

Ma különösen fontos az, hogy merjük vállalni az eredetiségünket, a lelkünkben rejtőző értékeket, és azokat tegyük közkinccsé. Hiszen azért vannak! Mindannyian többre születtünk annál, mint hogy tömegben skandáljuk a gyűlöletet, engedjük, hogy az elménk vezérfonalát mások határozzák meg, és mindössze az legyen az összetartó erő, hogy ki vagy mi ellen…

Az az ember mind kiváltságos, aki ma élhet a Földön. Mesterképzést kap az élet lényegéről, emberi mivoltáról és a saját magában hordozott Fényről.

A képzés tanulással jár. A tanulás egyéni, belső munka. Kinek-kinek hol és miben kell változnia, mit kell kijavítania – ezt a tudatfeletti bevonásával, kitartással, folyamatos jelenléttel megtudhatja. Áldás, hogy létezik egy végtelenül könnyű módja a lelki fejlődésnek: a tudatosság növelése, lélek mivoltunk felismerése, a békénk megteremtése mindannyiunk különleges és megfizethetetlen képessége. Erre való az ősi, csodálatos és bárki által megtanulható Ho’oponopono.  

Érdemes élni vele.   

HO'OPONOPONO TRÉNING LEGKÖZELEBB: 2023.09.23. BUDAPEST

ITT MEGHALLGATHATOD A LÉNYEGET.