fbpx Skip to content

Tudj róla…

A béke vajon létezik? És ha igen, kin múlik?

Soha nem kaptál lelkendező hírt arról, hogy valahova béke köszöntött be. Fizetett hirdetés sem szól arról, ha valahol már nem háború van, hanem béke. Nem szólnak a harsonák, nem kapják fel a médiumok, és nem a békéről szólnak a hírek és a híradók.

A béke csendben érkezik. A béke gyógyít. Jobb hallgatni róla, mert nem üzlet. És ami nem üzlet, az már nem is számít.

Ha már megtapasztaltad, hogy képes vagy magadban, magadnak megteremteni, akkor azt is megtanultad, hogy a béke könnyen távozik. Folyton dolgozni kell érte, mert a félelemkeltés szintén működik. A médiumok, a hírek, a fröcsögő, lázító, békétlenkedő emberek gondoskodnak róla, hogy te minden pillanatban emlékeztesd magad: lehetőséget kaptál a javításra, a reakcióid elengedésére, a belső munkára.

Nincs is más út, mint hála érte, hogy mindig van, aki és ami figyelmeztet a saját életed irányítására és a saját békéd őrzésére.

Előfordul, hogy elfog az indulat, a düh, a harag – és ez így van jól. Megtapasztalod a békétlenséget, majd helyreállítod és átéled a saját belső békédet. Eldöntheted, hogy melyik segíti az életed. Melyik szolgálja az egészséged és melyik óvja az immunrendszered. Pillanatról pillanatra választhatsz: a félelem vagy a szeretet. A béke vagy a háború irányítsa az életed.

Tudj róla: a győztes és a vesztes is csak te lehetsz.

ITT MEG IS HALLGATHATOD.