fbpx Skip to content

Hogy szeretheted meg magad?

Még ha hiszed is, hogy semmi bajod nincs magaddal, lehetnek olyan tudatalatti emlékeid, amiknek éppen lényegüknél fogva nem vagy tudatában, mégis befolyásolják az önértékelésedet, az önbecsülésedet.

Kár is tagadni, nincs közöttünk olyan, akinek ne lenne valami kifogása vagy ellenérzése saját magával kapcsolatban. De honnan is jönnek ezek az érzések? Soha nem fogjuk megtudni, de annyi bizonyos, hogy a tudatalatti emlékeink nagy részét az őseinktől örököltük, aztán a családunkban, az iskoláinkban, sőt, még a munkahelyünkön is ért bennünket olyan kritika vagy vélemény, amit komolyan vettünk, elhittünk.

Hozhattunk ellenérzéseket, programokat, emlékeket az előző életeinkből is – ezekre nem emlékszünk, mégis ott dolgoznak bennünk.

Hogy lehetséges ilyen mélyen, a tudatalatti feneketlen adatbankjában rejtőző programokat, emlékeket felszínre hoznunk vagy kitörölnünk?

Csak Isten segítségével megy. Pontosan azért, mert a tudatos elménk nem képes arra, hogy ezeket az emlékeket tisztítsa, majd végleg kitörölje a tudatalattinkból. Ha azonban meghozzuk a döntést – és ez a tudatos elme egyetlen feladata -, hogy a Ho’oponopono tisztító eszközei révén átadjuk a problémát Istennek, előbb-utóbb törlődik az életünket megnehezítő, boldogtalanná tevő, szorongást keltő program, emlék, adat.

Ha tehát közelebb szeretnénk kerülni önmagunkhoz, ahhoz a lényhez, akinek Isten teremtett, aki szeretetre méltó és mint olyan, tökéletes, érdemes elindulni a hozzá vezető úton. Csupán egy döntés, és onnantól kezdve érkezik a segítség.

Fontos tudni, hogy a Földre élettervvel érkeztünk, és szerepel benne minden olyan tapasztalat, ami segíti a fejlődésünk. Ezek egyike annak az emléknek az átélése, ami arra hivatott, hogy általa növekedjen az önbizalmunk, az önbecsülésünk, az önszeretetünk. Ha elvégezzük a saját magunk által kijelölt életfeladatunkat, minden a helyére kerül, felfedezzük szerethető önmagunkat is.

Tudj róla, hogy ha a tisztítás, a belső béke útját választod, azt elkötelezetten követed, a tisztítás révén kapott isteni inspirációkat meghallgatod, amire azok ösztönöznek, azt megteszed, akkor többé nem esik nehezedre szeretettel viszonyulnod magadhoz. Felismered, micsoda erő és hatalom van benned ahhoz, hogy a saját életed sikerrel és boldogan éld.

És végül, áldás rád és hála neked, ha a Ho’oponopono tisztítását elkezded és folyamatosan végzed: nem csak magadon segítesz, de az emberiség kollektív tudatalattijának is óriási szolgálatot teszel. Így emeled a saját rezgésed, így emelkedik általad az emberiség tudatossága, Istennek és neked hála.

ITT MEG IS HALLGATHATOD.