fbpx Skip to content

A SZÜLEID

Akárhogy is, a Földre a szüleid által érkeztél meg.

Bármilyen emlékeket őrzöl róluk, élhetsz abban a hiedelemben, hogy ezek az emlékek határozzák meg a gyermekkorod, aztán a későbbi fejlődésed, életed.

Emlékeztetlek: te választottad ki a szüleidet. Egy másik dimenzióban, magasabb rezgésen, tanulva a korábbi életeid tapasztalataiból, kijelölted az utat, aminek során megtapasztalhatod azokat a dolgokat, amiket szeretnél átélni.

Igen, te döntöttél arról, hogy milyen legyen a földi életed. Meghatároztad a legfontosabb körülményeket, az országot, a kultúrát, a nyelvet, a közvetlen környezeted adta lehetőségeket.

Az anyaméhben a szív az első szerved, nem az agy. Az életben semmi nem véletlen, a sorrendnek jelentősége van! A szív a szeretet forrása, a tested motorja, az életed vezérlő bölcsességének otthona. A szív az, ami összeköti az eget és a Földet.

Hoztad tehát magaddal az életed tervét, és megszülettél a kiválasztott családba. Legyen az ún. csonka- vagy teljes család, a szülők által jöttél erre a világra.

Azt mondod, te ilyet biztosan nem tettél? Nem tudhatod. A Földre érkezésedkor ugyanis mindent elfelejtettél, ami a nem fizikai világban történt, ahogy azt a célt is, amiért idejöttél.

Itt a lehetőség arra, hogy felfedezd önmagad, megtaláld azt, aki valójában vagy. Lélek vagy, emberi testben, a földi járműben, ami ahhoz segít téged, hogy a fizikai világban képes legyél élni az életed.

Rátaláltál az élet létező legkönnyebb útjára, a Ho’oponoponora, ami segít ezen a csodálatos felfedezőúton, amit földi életnek hívunk. Ha elfogadod, hogy a szüleidet te választottad – hiszen így könnyebb az élet -, akkor kérlek, ne fordulj vissza alacsonyabb rezgésre, elmélkedésre, magyarázkodásra, és ne hibáztasd a szüleidet. A szüleid tökéletesek, hiszen ezen az alapon szemelted ki őket. És ők teszik, tették a dolgukat, hogy segítsenek téged.  

Lehet, hogy ennek ellenére olyan utat választasz, amely kutat, keresgél a gyermekkori élményeidben, fájdalmaidban, a megkapott vagy éppen soha meg nem kapott ölelésekben, szerető szavakban, támogatásban.

Választhatsz ilyen-olyan mestereket, gurukat, tréningeket, terápiákat – egy biztos: a legkönnyebb út befelé vezet. Megkönnyítheted az utad hátra levő részét, ha tisztítod az emlékeidet, a hiedelmeidet, a programjaidat, ezzel pedig Istennek adod át törlésre minden problémádat.

Jó tudni, hogy nem a Földön kezdődött az életed.

Maradj jó, amilyennek Isten a saját képmására teremtett. A saját életedért vállalnod kell a 100%-os felelősséget.

ITT MEG IS HALLGATHATOD