fbpx Skip to content

EGYEDÜL

Egyedül érkezel és egyedül mész el.

Ez van összhangban a földi életre irt terveddel.

Mindaddig, amíg a Földön vagy, sok szereplő tűnik fel, egytől egyig szerepet játszanak, a te érdekedben. Segítenek, fölemelnek, kísérnek vagy ébresztenek – mindannyian önként vállalták, mert szeretnek téged.

Még ha az életed szereplői el is távoznak, tőled távol kerülnek vagy végleg eltűnnek, tudd, hogy nem vagy egyedül. Tanulnod kell az egyedüllétet, hiszen önmagadban teljes, tökéletes lélek vagy, olyan, amilyennek Isten teremtett.

Nem szorulsz kiegészítésre, senkire nincs szükséged, nincs olyan, hogy a „te másik feled”, hiszen azzal azt állítanánk, hogy te csupán fél vagy.

Mindannyian egy vagyunk, csupán a Földön sokféleséget tapasztalunk, más és más testben járjuk végig az utunk, mert így egyenként minden általunk kívánt tanítást megtapasztalunk.

Lehet, hogy elmaradnak mellőled a barátok, az ismerősök, eltávolodnak tőled, egész egyszerűen azért, mert neked már nagyon más a rezgésed. Elkezdenek más dolgok érdekelni, elkezdesz tudatosan élni, elkezdesz emelkedni. Felfedezed, hogy miért jöttél ide, egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, és ez nem mindenki számára követhető.

Részese vagy az új emberiség születésének, igen, az emberiség jó része tömegesen ébred.

Nem vagy egyedül. Tanulnod kell önmagadról, önmagaddal, a számodra létező legjobb társasággal. Annyi csoda és szépség van benned – éppen itt az ideje, hogy elindulj a befelé vezető úton, és mindezt fölfedezzed.

Isten segít az utadon, soha nem hagy magadra. Folyton ezt igyekszik tudatni veled. Jó, ha észreveszed.   

ITT MEG IS HALLGATHATOD.