fbpx Skip to content

„Ne félj!”

Ne félj! – olvasható számtalanszor a Bibliában, bármelyik fordítást is nézed. De nem is szükséges a Bibliára hivatkoznunk, könnyen beláthatjuk, hogy a félelem amolyan „népbetegség”. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valami félelme. Rendszerint nem is egy, hanem számos, legfeljebb az tesz különbséget közöttük, hogy mennyire hat bénítólag, mennyire zárja börtönbe a saját gondolkodásunkat, életmódunkat, szabadságunkat.

Fél tehát az ember, mióta a Földre érkezett? Úgy tűnik, igen, hiszen mindent a félelem vezérel, amit nem a szeretet. A szeretetből jövünk, végül a szeretetbe érkezünk – és hogy valóban legyen értéke ennek az állapotnak, a Földön duális, végletes, mindent felcímkéző világban élünk.

Annyira hozzászokott az ember a félelemhez, hogy természetesnek veszi, elvan vele, úgy gondolja (tudat alatt), hogy ez az élet rendje.

De vajon miért élünk át napjainkban olyan sok rémisztő, aggodalmat és félelmet keltő eseményt? Hiszen van elég félelmünk, és ami még hozzá jön, az kezelhetetlen. Igen, annak látszik, de ha van valami üzenete ennek a sok rémségnek, akkor az az, hogy kezdj el magadon dolgozni, kezdd el felszabadítani a saját félelmeidet, hogy változzon a világ. A világ csak akkor változik, ha te változol. Mind a 8 milliárd ember a saját életéért felelősséget kell, hogy vállaljon.

Emlékszel a tanmesére a négy emberről?

A nevük: Mindenki, Valaki, Bárki és Senki

Volt egy fontos feladat, és Mindenki biztos volt benne, hogy Valaki elvégzi. Bárki elvégezhette volna, de Senki nem tette meg. Valaki megharagudott ezért, mert ez Mindenkinek a feladata volt. Mindenki azt gondolta, hogy Bárki el tudja végezni, de Senki nem vette észre, hogy Mindenki ezt teszi.

Végül Mindenki vádolt Valakit, mivel Senki nem csinálta meg azt, amit Bárki megtehetett volna.

A tanulság egyszerűbb az egyszeregynél: senki nem teheti meg helyetted.

Lehetőséget adok neked, hogy felszabadítsd a saját félelmeidet. Olyan eszközöket tanítok neked, amiknek a használatával nem csak a nappalaidat, de az éjszakáidat is könnyebbé teheted. Június 18-án, szombaton két órában dolgozunk a félelmeken Budapesten, a Szebb Életért Központban. Gyere el, magadért. Tedd meg!

A belépő: 4.500 Ft

Itt jelentkezhetsz: [email protected]

ITT MEG IS HALLGATHATOD.