fbpx Skip to content

S O K K

Egyre gyakrabban, és egyre nehezebbnek tűnő helyzetek és események sokkolják az emberiséget. Úgy tűnik, a helyzetek ismétlődnek, és úgy tűnik, még nem tanultuk meg azt, amit tudnunk kellene.

Tanulni jöttünk a Földre, végső soron a feltétel nélküli szeretetet, a tökéletes békét – csupa olyan dolgot, melyeket Isten megadott nekünk, amikor megteremtett minket. Az ember mégis úgy döntött, hogy – lévén szabad választása – megkerüli a legkönnyebb utat a békéhez és a boldogsághoz, és kipróbál olyan dolgokat, amik egyre eltávolítják a teremtéskori önmagától, az isteni énjétől, a bölcsességétől.

Nem volt elég az ember által generált világjárvány, a háború kitörése, az energiaválság, az infláció figyelmeztetése – az ember nem ébred önvalójára. Valami egészen más vezérli, mégpedig a félelem.

Legjobban azok félnek, akik félelmet keltenek. Gyűlöletet, háborút szítanak, minden felelősséget másokra hárítanak, így blokkolják a maguk számára a lehetőséget, hogy véget vessenek a saját félelmeiknek. És vannak azok a lelkek, akik arra már ráébredtek, hogy a félelemnek nem a bátorság az ellenszere, hanem a szeretet. A szeretet útja pedig adva van, a járvány, a háború, az energiaválság és az infláció emlékének tisztítása, Isten segítségével a tudatalattiból való törlése. Az ősi bölcsesség, ami működik mindenki számára, aki belátja, hogy miért született erre a világra.

Nem volt még elég tanítás, az Anyaföld most újra figyelmeztet. Néhány éve volt már egy hatalmas cunami, annak során több százezer lélek választotta azt, hogy áldozatául esik, és így ad lehetőséget az emberiség ébresztésére, humanitárius összefogására, az egységtudat valósággá tételére. Most van egy pusztító földrengés, ami sokkolja az érzékeny embereket. Ez a felszín, a mélyén pedig a tanítás: emberiség, ébredj!

Vendégek vagyunk a Földön, a Föld nem a tulajdonunk. Nem test és nem anyag, hanem lélek vagyunk. Mindent kölcsönbe kaptunk itt a földi életben. Nélkülük érkezünk és nélkülük megyünk el.

Van elég hírünk, van elég sokkoló fotó és video, ami közvetíti ezeket a megrázó eseményeket. Nincs is szükség többre. Amire szükség van, az az ember spirituális ébredése: szeretet, összefogás, tanulás. Ezekért jöttünk ide. Kötelességünk a növekedés, az emelkedés. Emlékeztetlek és emlékeztetem magamat is: sorban állás van a Földre.

HO'OPONOPONO TRÉNING: 2023.02.26., vasárnap, Budapest. Hogy megtaláld a békédet, könnyen kezelni tudd a félelmeidet, emeld a rezgésed.

ITT MEG IS HALLGATHATOD.