fbpx Skip to content

Semmi nem az, aminek látszik

Tényleg semmi nem az. A problémáink, az életünkben megjelenő emberek, az életünk célja, és maga az élet…

Azért jöttünk a Földre, mert ezt választottuk. Megírtuk a tervünket is, mi az, amit szeretnénk átélni, hol szeretnénk fejlődni, növekedni, választottunk küldetést is magunknak, amit a Földön kellene betölteni. Ezt a tervet magasabb rezgésen írtuk, és amint a Földre születtünk, el is felejtettük. Hála, hogy vannak mellettünk és értünk olyan emberek, akik folyamatosan a tervünkre, a céljainkra, a fejlődésünkre emlékeztetnek.

Ahonnan jöttünk, ott nincs jó és rossz. Csak béke és feltétel nélküli szeretet. Azok, akik a földi életünkben kísérnek minket, önkéntes lelkek, akik ilyen-olyan szerepet vállalva részesei a fejlődésünknek. Sokszor tűnik úgy, hogy egyikük-másikuk nekünk problémát okoz, de a probléma nem bennük és nem kívül van: csupán megjelenít valamit, amin magunkban kell dolgoznunk.

A problémák nem problémák, hanem lehetőségek, amiken így vagy úgy, de túljutunk, és amint túljutunk rajtuk, felemelnek. Egyik sem azért van az életünkben, hogy fájdalmat okozzon vagy próbára tegyen, hanem azért, hogy ösztönözzön a haladásra, az önbecsülésre, a saját képességeink és teremtő erőnk felfedezésére.

Mi az életünk célja? Bizonyosan nem az, hogy felkeljünk, dolgozni járjunk, hogy ki tudjuk fizetni a számláinkat, tápláljuk a félelemeinket, és szürke hétköznapokká degradáljuk a lehetőségeinket. Az életünk célja az, hogy megtaláljuk önmagunkat, békében és szeretetben éljünk, megszabaduljunk azoktól a programoktól és emlékektől, amiket a tudatalatti elménk ismétel folyamatosan, a nap 24 órájában.

Semmi nem az, aminek látszik. Még az ember maga sem az. Hiszen a lélek rendszerint rejtve marad. A földi élet lehető legjobb döntése, ha vállalod a spiritualitásodat, nem teszel úgy, mintha azt hinnéd, hogy képes vagy megoldani a saját magad elméje által létrehozott problémáidat.

Ha tagadod vagy nem veszel tudomást arról, hogy nem test, hanem lélek vagy, akkor tagadod önmagad. Olyan programot futtatsz a tudatalatti elmédben, ami arra kényszerít, hogy megfelelj másoknak, az ún. társadalmi elvárásoknak, a közösségi oldalak, a félelemkeltő médiumok világának. Ezt is választhatod, persze, hiszen Istentől szabad választást kaptál, és minden pillanatban te döntöd el, hogy ki és mi irányít: az isteni éned vagy a múlt emlékeiből és sémáiból táplálkozó tudatalatti elme.

Az élet nem az, aminek hittük. Mint ahogy a halál sem az. Az élet örök, a halál fogalmát pedig az elme hozza létre, amikor azonosítja a fizikai testünk fogalmát az élet lényegével. Amikor fizikai testet öltünk, az csupán a földi élet kezdete, és amikor kiszállunk ebből a járműből, megyünk tovább, egy másik életbe, akár más bolygókra, a végtelenbe.

Tudj róla, hogy ajándék vagy a világnak. Nem lennél itt, ha nem így lenne. Kiválasztott vagy, a sok lélek egyike, aki óriási lehetőséget kapott a fejlődésre. Isten mindent megadott, ami ehhez szükséges. Az élet rólad szól, Isten és közted zajlik. Senki és semmi nem az, aminek látszik. Isten sem az. Hiszen láthatatlan. Mégis van.

ITT MEG IS HALLGATHATOD