fbpx Skip to content

ÉBREDÉS

Hiába próbál valaki egy vulkán tetejére vastag takarót tenni, hogy eloltsa a tüzet. Kisebb tüzek esetén persze elegendő, hogy az oxigén megvonásával befolyásolja az elemeket. Sem a pénznek, amin a takarót vásárolta, sem a takarónak, sem a szándéknak nincs hatalma a vulkán felett. A vulkán nem fojtható vissza. Ez egy módja az ébresztésnek, amivel az Anyaföldön keresztül Isten figyelmeztet.

Van azonban példa arra, hogy az ember vulkanikus hegyeken telepedjen meg. A vulkánok évszázadokon át dolgoznak, hegyeket teremtenek, a hegyekből szigetek lesznek, a szigetek pedig életteret adnak az embernek. Ő pedig megtanulja tisztelni, megismeri, meghajol a nagyságuk előtt, alkalmazkodik hozzájuk, és hálát ad azért, mert az Anyaföld vendégül látja. Igen, vendégek vagyunk a Földön. Jövünk valahonnan, oda születünk, ahova az életünk terve azt lefektette. Haladunk, fejlődünk, és amikor eljutunk a megfelelő pillanathoz, elmegyünk.

Hálával tartozunk a lehetőségért, a földi élet adta minden alkalomért, ami által jobb emberekké válhatunk, a küldetésünkbe beleállhatunk, szolgálhatunk, és lélekben gazdagabban távozhatunk.

A vulkán tüzének, az életerőnek, a lélek küldetésének senki nem állhat útjába. Hiába minden ellenszél, hiába az anyagi világ mérhetetlen vonzereje, hiába a manipuláció eszköztárának végtelen sora – van az emberi elménél magasabb intelligencia.

ITT MEG IS HALLGATHATOD.