fbpx Skip to content

Nem elég…

Nem elég, hogy ismétlem a varázsszavakat?

Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm. Szeretlek. Mit is sajnálok? Ki bocsásson meg és miért? Mit és kinek köszönök meg? Szeressem azt, aki éppen az utamba áll?

Sok-sok kérdés merül fel, amikor minél egyszerűbben és lehetőleg befektetés nélkül, de azonnal szeretnénk változást elérni az életünkben. Ismétled a varázsszavakat, mert egy zeneszám megtetszett, jól is hangzik, vagy mert olvastál egy könyvet egy amerikai marketingestől, aki világhírűvé tette a szent Ho’oponopono módszert. Éppen csak az alap hiányzik, ami világossá tenné, hogy mi ennek az egész, látszólag akár nevetségesen egyszerűnek tűnő valaminek a lényege.

A választ valóban a tréningeken kapod meg. Sokkal többről van szó, mint 4 kifejezés ismétléséről – ősi, jól működő, konfliktuskezelő és béketeremtő módszerről, ami magasabb dimenziókba vezet, mint azt a hétköznapi életben akár csak el tudnád képzelni is.

Amit az évszázadok érlelnek, ami valóban emberek millióinak segít az életminősége javításában, a békéje megteremtésében, a konfliktusai rendezésében, nem lehet innen-onnan ollózgatva, internetről csipegetve elsajátítani. Ha így lenne, már nem lennének boldogtalan emberek a Földön…

A tudatalatti elmével, a belső gyermekkel találkozni, vele a megfelelő hangon kommunikálni, a tisztító eszközöket hiteles forrásból meríteni, az életre szóló és mindenkinek működő módszert elsajátítani legközelebb november 26-án, szombaton Budapesten van lehetőséged. Ami ott történik, az szavakkal nem írható le. Nem véletlen, hogy kivételesen sokan követik a manapság igencsak megcenzúrázott, de így is Isten segítségével célba találó Facebook oldalamat, sorra ismétlik a korábbi hallgatók a már elvégzett tanfolyamokat, mert érzik, hogy ott csoda történik.

A video alatt megtalálod a részletekhez vezető linket. Ha eljött az ideje a számodra és ott van a helyed, ott is leszel. Isten segítségével.

RÉSZLETEK ITT.