fbpx Skip to content

Aloha! Isten hozott!

Követelünk ezt-azt… Nyilatkozatok, felszólalások, állásfoglalások, híradások… Követelhetjük – mégis a saját békénk érdekében talán célravezetőbb, ha kérjük, javasoljuk, esetleg mi magunk másképp csináljuk…

Nem emlékszünk rá, de a földi élet lehetőségét ajándékba kaptuk, mégpedig olyannak, amilyennek mi magunk megterveztük, mielőtt inkarnálódtunk. Követelésnek tehát nincs helye, vagy, ha tetszik, nincs értelme.

Látjuk a hibát, amit nyilván mások követnek el, de nincs elég világosság ahhoz, hogy meglássuk magunkban az okot, a probléma gyökerét, ami kiváltja belőlünk (nem a másikból!) az elégedetlenséget, a frusztrációt, az igazság bajnokának érzését, az ún. jogaink kikövetelését.  

Jó hírem van: a hiba oka bennünk van, tudatalatti program, újrajátszódó emlék formájában. Ezért jelenik meg az életünkben – ha tetszik, ha nem. És mint ilyen, lehetőséget kínál arra, hogy fejlődjünk, haladjunk, túllépjünk az elménk korlátain, és felismerjük, hogy versengés helyébe új jelszót kell alkalmaznunk: együttműködés. Magunkon kell tehát dolgoznunk, nem a másikon. Nem fog menni. Könnyebb változni – mint másoktól követelni. Millióknak működik világszerte. Érdemes tehát kipróbálni.
ITT 1 PEERCBEN MEG IS HALLGATHATOD A LÉNYEGET. HO'OPONOPONO TRÉNING LEGKÖZELEBB: ÁPRILIS 6., SZOMBAT, BUDAPEST.