fbpx Skip to content

Lélek vagy

Lélek vagy. Gyönyörű lélek, aki azért választotta a földi életet, hogy növekedjen, fejlődjön, szolgáljon. Szolgálja a saját evolúcióját, és ezzel az egész emberiséget.

Volt lehetőséged a választásra, mielőtt megérkeztél, ezért írnod kellett egy tervet.

Te, mint tiszta, tökéletes, isteni lény végigéltél már néhány olyan életet, melyeknek során összegyűjtöttél örökölt, tanult vagy általad választott és kreált hiedelmeket. Észrevetted, hogy ezek megnehezítik az életedet, és felismerted, hogy ezek nélkül a terhek nélkül neked könnyebb.

Isten szabad választást adott a teremtésedkor, és te éltél és élsz vele. Nagyszerű lehetőséget kaptál, hogy erre a bolygóra gyere, és aztán folytasd az utadat az Univerzum végtelenjébe.

Az életed terve tökéletes, megadatott a lehetőség, hogy ide inkarnálódj a Földre. Minden pillanatban lehetőséged van választani: szeretetben vagy félelemben akarsz élni. Az életedben megjelenő helyzetek és emberek mind-mind azért vannak, hogy neked választást kínáljanak. Mindig választhatod a szeretetet, és mindig választhatod a félelmet. Nincs olyan, hogy nem marad más választásod. Bármikor dönthetsz úgy, hogy teremtesz egy másik választási lehetőséget.

Láthatod úgy magadat és az emberiséget, ahogy Isten látja. Minden tudatalatti programod és emléked a javadat szolgálja. Egytől egyig lehetőségek a javításra.

Úgyhogy szeresd magad, legyél türelmes, a lehető legjobbat nyújtod miden pillanatban, amire akkor vagy képes. Az ittléted áldás, mindannyiunk javára. Emlékezz, hogy mennyire fontos megtalálnod és betöltened a küldetésed. Tudod jól, hogy van segítséged, és bármikor élhetsz is vele, amikor szükségét érzed.

Köszönöm, hogy az életemben vagy. Te vagy az egyik olyan lélek, aki által valósággá válthatom a saját küldetésemet.

ITT MEGHALLGATHATOD.

TARTS VELEM OKTÓBER 21-ÉN, HOGY MINDEBBEN MEGERŐSÍTSELEK.