fbpx Skip to content

FEKETEBÁRÁNYÉK

Jó fekete báránynak lenni. Jó a megszokottból kilépni, a komfortzónánkat tágítani, ébredni.

Mint ahogy tökéletesen mindegy, hogy mások mit várnak el tőled, ugyanúgy mindegy, hogy a fehér bárányok feketének neveznek.

A feketebárányság nem is olyan ritka, mint gondolod. Talán van a te kisebb vagy nagyobb családodban is olyan lélek, aki vette a bátorságot, és pontosan azért érkezett, hogy az egész családfája programjait, szokásait és hiedelmeit átírja. Önként és szeretettel választotta ki a családját, mert itt van lehetősége arra, hogy dolgozzon a tőlük örökölt mintákon, és felszabadítsa az egész családfát a tudatalattiban felhalmozódott emlékektől.

Vannak olyanok is, akik azt mondják, hogy ők bizony ilyen családot nem választottak. Ők még mindig nem emlékeznek arra az élettervükre, amiért itt vannak. Rájuk még vár a felfedezés, hogy ébredjenek, és hófehérből koromfekete báránnyá változzanak. Mindenki a maga idejében ébred, az időzítés mindig tökéletes.

A fekete bárányok pedig haladnak az útjukon, és másképp kezdik látni a dolgokat. Felismerik a nekik szóló tanításokat, rájönnek, hogy miért éppen abba a családba születtek. És mit ad Isten?! Össze-összetalálkoznak más bárányokkal, akikről az derül ki, hogy ők is szívesen viselik a feketebárányságukat.

Miért kellene egyformán viszonyulnunk az életünk eseményeihez, helyzeteihez, a felbukkanó emberekhez?! Mindannyian más és más életfeladattal érkeztünk, mindannyiunknak megvan a saját küldetésünk, és ez hála Istennek, mindig mindannyiunk javát szolgálja.

Sok dolgunk van még, hiszen az örökölt tudatalatti emlékek nyomot hagynak nem csak az elmében, hanem a testben is. Örökletes betegségek – örökölt hiedelmek.

A te családod nem működő, berögzült, ismétlődő emlékeit te is átírhatod. Tisztíthatod a programjaitokat, és tudhatod, hogy mindig van segítséged. Ezzel kezdődik a te feketebárányságod.

ITT A LÉNYEGET MEGHALLGATHATOD.