fbpx Skip to content

Az élet nagy kérdései. KI VAGYOK ÉN?

Az élet nagy kérdéseinek legfontosabbika a teremtés kezdete óta az, hogy KI VAGYOK ÉN?

Abban a hitben növünk fel, hogy emberek vagyunk. Aztán előbb vagy utóbb, megtapasztaljuk, hogy sokkal többről van szó, mint fizikai testről, hiszen ennek számtalan jelét látjuk, érezzük, halljuk. Valami megmozdul bennünk, mintha olykor kicsi lenne a fizikai testünk. Emlékszel olyan esetre, amikor az öröm vagy a fájdalom majd’ szétfeszítette a mellkasod?

Aztán lépünk kicsit feljebb, kitágul a tudatunk, felismerjük, hogy nem csak test, hanem lélek is vagyunk. És ahogy dolgozunk magunkon, a programjainkon, emlékeinken, sémáinkon, megvilágosodik a lényeg: nem test, hanem lélek vagyunk.

A fizikai testünk járműként szolgál, földi életünk kezdetétől mindaddig, amíg le nem tesszük és ki nem szállunk belőle. És az út folytatódik, az örökkévalóba, a teljességbe, a feltétel nélküli szeretetbe és békébe.

Vajon miért nem vagyunk ezzel tisztában, mire felnövünk, felnőttekké leszünk? Csupán azért, mert elfelejtettük, mert az anyagi világban olyan sok más tapasztalattal szembesülünk, hogy ezek magukkal ragadnak, olykor még függőséget is okoznak. Ahogy azonban ébred az ember, egyre inkább világossá válik számára, hogy valahonnan jött és valahova tart, és nem is a földi élet az egyetlen, amit kiválasztott magának. Az Univerzum végtelenjében a Föld csupán egy állomás. Olyan hely, ahol most minden egyes emberre hat a rezgés emelkedése, a drámaian sürgető változás, a tudatosság emelkedése, a személyiség kényszerű fejlődése. Vannak, akik úgy döntenek, hogy tovább alszanak. Ők később ébrednek. Vagy ebben az életben, vagy egy másikban. Ez is tökéletesen rendben van.

Aki szeretne szárnyalni, még a földi életben boldogulni, különleges küldetését megtalálva és abba beleállva szolgálni – annak csodában van része. Hamar megtapasztalja, hogy ha ő változik, minden megváltozik körülötte és benne. És ami a legmegnyugtatóbb, hogy mindig van segítsége. Hiszen az életünket, a családunkat, a körülményeinket, a születési helyünket mind-mind magunk választottuk. Azt mondod, te ilyet biztosan nem választottál? Nos, ez is csupán olyan emlék, amit jó mélyen elástál a tudatalatti elmédben, más szóval a belső gyermekedben. Ha az emlékeidre, programjaidra rakódott homályt tisztítod, Isten ezeket felszabadítja, semlegesíti, és a helyükbe olyan inspirációt küld, amire rábízhatod magad, mert téged támogat, segít, a fejlődésedet szolgálja.

Ki vagyok én? Lélek vagyok, aki haladok az utamon, mert mindazt át kell élnem, amit ezen az úton kapok. Minden pillanatban választhatok, hogy hol állok meg, haladok-e tovább és merre haladok.

A Földre születésem előtt megírtam az élettervem, és megírtuk mindannyian. Csodálatos kort választottunk, tanúi és részesei vagyunk az Emberiség ébredésének. Nagy tömegben ébredünk. Átélünk magasságokat és mélységeket, látunk és hallunk olyan jeleket, jelenségeket, amiket azelőtt soha.

Varázslatos ez az utazás! Jó választás!

ITT MEG IS HALLGATHATOD.