fbpx Skip to content

Isten időzítése mindig tökéletes

Aki tökéletes, az nem is tehet mást, mint tökéleteset.

Isten mindent lát, mindent hall, és a gondolatainkat is már azelőtt tudja, hogy mi azoknak tudatában lennénk. Nem is kérdés tehát, hogy érdemes rábíznunk az életünket, mert az övéinél jobb és tökéletesebb megoldásokkal senki nem szolgálhat.

Ha visszatekintünk az életünk folyására, láthatjuk, hogy csak olyasmi történt, ami szükséges volt. Nem az volt a kérdés, hogy nekünk tetszik-e, jólesik-e, vagy mi is így akartuk-e. Ez nem kérdés, hiszen eldőlt már jóval azelőtt, hogy a Földre érkeztünk. Meg volt írva minden fontos körülmény és esemény az életünk tervében.

Hogy minek mikor van itt az ideje, azt megint csak nem tudhatjuk. Fogalmunk sincs arról, hogy mennyi előző életbeli emlék, a családfánktól örökölt program, magunkkal hozott adat őrződik a tudatalattinkban, amik meghatározzák, hogy éppen milyen és mennyi tisztítanivalónk van. De van valaki, aki tudja. Láthatatlan – amíg nem hiszünk benne, hallhatatlan -  amíg fel nem emeljük a rezgésünket, hihetetlen – amíg napról napra bizonyságot nem nyer, hogy létezik a csodák birodalma, és olyan dolgok kezdenek történni, amik az emberi elme számára addig felfoghatatlanok voltak.

Minden akkor történik, amikor tökéletes. Minden javunkat szolgálja, az evolúciónk része. Hogy miként viszonyulunk az életünk eseményeihez, az már a tudatosság kérdése.

Ha elfogadjuk azt, hogy Isten időzítése tökéletes, és semmi olyan nem történik, ami ne lenne szükséges, könnyen ráhangolódunk a hála rezgésére, nyitottakká válunk a csodák érkezésére, és rájövünk, hogy mindennek pontosan így kell lennie.

Ébredünk, emelkedünk. Közelítünk ahhoz a világhoz, ahonnan érkeztünk. Egy-egy pillanatra megmutatkozik a lélek békéje, a feltétel nélküli szeretet, a harmónia és az egyensúly érzése. Akkor, amikor annak éppen eljön az ideje. Amikor fogadókészek vagyunk a csodák érkezésére.

Egy pillanattal sem előbb, és egy pillanattal sem később. Hála érte!

ITT MEGHALLGATHATOD. EZEKKEL A PROGRAMOKKAL PEDIG FEJLESZTHETED A TUDATOSSÁGOD.