fbpx Skip to content

A csillagok állása

Napról napra tűnnek fel különféle felhívások, amik arra ösztönöznének, hogy használjuk ki a „csillagok együttállásának” ilyen-olyan energiáit.

Legutóbb például éppen tegnap, augusztus 8-án szaporodtak meg a jószándékú, terelgető, sokszor egymásnak ellentmondó (!) bölcsességek, mégpedig arra utalva, hogy az Oroszlán kapuja miféle lehetőségeket rejt az ember számára. És társultak hozzá izgalmas, félelmetes vagy erőt sugárzó, rejtélyes fényjelenségekkel díszített oroszlánfejek is.

Többek között ilyenek jelentek meg: készítsünk kívánságlistát, hogy teljesüljön; itt a manifesztáció ideje; különleges energiák és kódok érkeznek; új teremtő spirált kezdünk; három csillagjegynek bőséget és jólétet hoz…

Érhet meglepetés, ha nem követsz ezzel foglalkozó oldalakat, tanítókat, közösségépítőket, és utólag derül ki, hogy miről „maradtál le”.

Megnyugtatlak: semmiről.

Minden forrás benned van, rajtad, a pillanatról pillanatra meghozott döntéseiden, a tudatossági szinteden és a személyiséged fejlettségén múlik, hogy élsz-e ezzel a végtelen forrással, az Isteni bölcsességeddel.

Isten nem rejtjelez, nem alkalmaz olyan kódokat, amiket gondolkodással, elmélkedéssel, megalapozott ismeretekkel vagy tanult tudással lennél képes megfejteni. Éppen nem. Közvetlenül, világosan és egyszerűen kommunikál veled, hiszen olyan közel van hozzád (benned), mint a saját lélegzeted.

A Ho’oponopono gyakorlása során megtapasztalhattad, és eddig sem győztem eleget hangsúlyozni, hogy az életünk történéseiért, helyzeteiért, a benne megjelenő emberekért 100%-os felelősséggel tartozunk. Ez a mi erőforrásunk. Ha tehát abban reménykedsz, abban bízol, hogy most valamiféle dátumhoz kötődő energia fog segíteni téged a céljaidhoz, a kívánságaid manifesztálásához, a szerencséd betoppanásához vagy a sorsod jobbra fordulásához – olyan úton vagy, ami sok csalódást hozhat.

Kérlek, maradj a jelenben, figyelj a saját inspirációdra, hiszen, ha elkötelezetten tisztítod az emlékeidet, programjaidat és hiedelmeidet, azt kapod, ami a számodra tökéletes a fejlődésed útján. A segítség megérkezik, ott és abban a pillanatban, ahol vagy. A kapuk valóban megnyílnak, ha te arra készen állsz, nem remélt csodák és fordulatok jönnek az életedbe, ha készítesz nekik helyet, és ezek azok, amik aztán megteremtik a békédet, erősítik a hitedet és a bizalmadat abban, aki Téged teremtett és aki mindenkinél jobban szeret.

Légy realista – várd a csodát, de ne a jóslatokból és a csillagok állásából. Várd, és tegyél is érte. Maradj kapcsolatban az isteni éneddel, nyiss utat az isteni megoldásnak, ami mindig akkor érkezik, amikor az tökéletes. Isten nem naptárból dolgozik. Gondolj csak arra, hogy csak manapság is, hányféle időszámítás szerint élnek különböző kultúrájú és vallású emberek! A naptár csupán támasz az emberiségnek a földi élethez, hogy eligazodjon a múlt emlékeinek rengetegjében.

Köszönöm, hogy bízol magadban, köszönöm a tisztításodat, ami nem csak a te életedet és fejlődésedet szolgálja, hanem mindannyiunkét, a Földét, az egész Univerzumét.

PS. A saját szempontjából mindenkinek igaza van. Én a saját inspirációmat osztom meg veled, ezért felelek. 100%-ban.

Itt meghallgathatod.