fbpx Skip to content

Hiányzik…

Ha valami hiányzik a mai világból, az a spiritualitás. Földhözragadt, az anyagba kapaszkodó, az értéket a pénzpiacon jegyzett mértékegységgel méricskélő ember eltévedt. Útvesztőben találja magát, az elme labirintusában. Gondolkodni csak feketében és fehérben, jobb vagy bal oldalban, mindenesetre, az általa kitalált és felragasztott címkékben képes.

Hol van mindez attól, ami az élet lényege?! Az út befelé vezet – a mai kaotikus világnak ez az üzenete.

Egyik pillanatról a másikra fordul a világunk, minden bizonytalanná válik, még jobban eluralkodik a félelem, hiszen gondoskodnak róla a fizetett hirdetések, a médiumok, az öntudatlan, troll szerepben tetszelgő megmondóemberek.

Ideje felébredni. Ideje tudatosságra ébredni. Nincs kire hárítani a felelősséget. Próbáltuk, de nem működik. Minden út befelé vezet, minden választ a spiritualitásban találhatunk meg.

Nem, nem az ember teremtette a világmindenséget. Nem az elme az ura mindennek. Nem, az elme nem képes megoldást találni azokra a problémákra, amiket saját maga teremtett.

Istent – akárhogy is nevezzük - nem lehet kihagyni. Ezt harsogja az Anyaföld, a Természet, az útját kereső, felemelkedni kész lélek. Ha tetszik, ha nem, az életünk tervét magunk írtuk. Foghatjuk bárkire és bármire, hogy itt és itt nem lehet élni – a születésünk helyét is magunk választottuk. Elérkezett a pillanat, amikor dönteni kell. Nem lehetséges tovább öntudatlanul aludni.

Ébredni kötelező. 100%-os felelősséggel.

Mi magunk választottuk a páratlanul szép helyet, a világon egyedülálló szakrális anyanyelvet, mi döntöttük el, hogy Európa szívében születünk a Földre. Ezért nincs reklamációnak, elégedetlenségnek, tiltakozásnak és lázadásnak helye. Senki nem kényszerített semmire. Isten veled, tévútra keveredett elme! Isten hozott a spirituális világban! Légy üdvözölve! Az élet rólad szól, csak a sajátodat élheted.

Hála minden tanításért, hála a lélek tervéért, hála a segítségért Istennek!

ITT MEG IS HALLGATHATOD.