fbpx Skip to content

Gyermekeink

Még mielőtt a Földre születtünk, megírtuk az életünk tervét. Kiválasztottuk a számunkra megfelelő helyet, körülményeket, a legfontosabb szereplőket, köztük a szüleinket. Az vezérelt bennünket, hogy a földi életben tanuljunk, haladjunk, emelkedjünk a lehető legtöbbet, éljünk át olyan dolgokat, amik által tapasztalhatunk mélységet és magasságokat. Igen, tiszta lelkekként készen álltunk arra, hogy jó szándéktól és szeretettől vezetve még közelebb kerüljünk ahhoz, akinek Isten teremtett.

Megszülettünk a tökéletes helyre, a megfelelő időpontban, hogy fizikai testben haladjunk tovább. Életünk minden szereplője kiválóan játssza a szerepét, amit elvállalt a mi fejlődésünk érdekében.

Felnőttünk, és ha az szerepel az életünk tervében, elérkezik a pillanat, amikor minket választanak a gyermekeink szüleiknek. Rájövünk, hogy a kicsinyeink tanítani érkeztek, hiszen magasabb dimenzióból, Isten segítségével, sok milliónyi csillag közül választottak ki és találtak meg minket. Annyi, de annyi tanítást kapunk tőlük, hogy akarva-akaratlanul kitárjuk a szívünket. Legyen benne bármennyi fájdalom, itt a lehetőség, hogy elinduljunk a saját utunkon.

Befelé haladunk az úton, a csodák birodalmához, ahol minden emlékünkre és programunkra is rátalálhatunk. Rátalálhatunk a belső gyermekünkre, a tudatalatti elménkre, akinek óriási szüksége van a szeretetünkre. Ha átöleljük és együttműködünk vele, könnyebbé válik az életünk, megtalálhatjuk és betölthetjük a küldetésünk, valóra válhat az a misszió, amiért a Földre jöttünk. Nála van a kulcs a harmóniához, a békéhez, az önmagunk iránti feltétel nélküli szeretethez.

Isten éltesse minden gyermekünket, a gyermeki énünket, a legbölcsebb tanítómestereinket!

ITT MEG IS HALLGATHATOD.