fbpx Skip to content

Csak (ne) légy önmagad!

Például, amikor különféle alkalmazások arra sarkallnak, hogy rejtsd el az arcodat, vagy amikor helyetted dönt egy közösségi oldal, hogy kit vagy mit követsz, esetleg a mesterséges „intelligencia” ijesztő termékeit használod fel. Emlékezz…

Légy önmagad – az, akinek Isten teremtett, békében és feltétel nélküli szeretetben. Akkor még nem voltak programjaid, ítéleteid, emlékeid és véleményeid – amik most rendszerint megnehezítik az életed.
Lévén, hogy e földi létünk lehetőséget ad lélek mivoltunkhoz, önmagunkhoz való visszatérésre, lépten-nyomon belebotlunk ebbe az üzenetbe.
Miután véletlenek nem léteznek, komolyan és szó szerint vehetjük ezt az üzenetet.
Tudjuk, hiszen tapasztaljuk, hogy a mester nem feltétlenül pozitív példával tanít minket; éppen azokon keresztül érkezik a legmélyebb tanítás, amiket szeretnél elfelejteni, kitörölni. Így tanulhatod meg azokat a dolgokat, amiket ebben az életben talán nem választanál, de a Földre születésed előtt már megírtál. Elfelejtetted, és most itt a lehetőséged, hogy újra felfedezd.
Lehetnek fájdalmas helyzetek – ne kerüld őket. Fogadd, tedd a helyükre, és engedd el azt, ami már nem szolgálja az életed.  
Amikor olyan törekvéssel találod magad szemben, amely minden egyediségedet, különlegességedet, szokatlan és mások számára talán érthetetlen értékedet szeretné láthatatlanná tenni, tudhatod, mi a dolgod: írd át a tudatalatti programokat. Ha te változol, minden változik. A kollektív tudatalattiban levő negatív programok is.
Vigyázz magadra! Te különleges vagy, senki máshoz nem hasonlítható, olyan tehetséggel, azzal a küldetéssel, amit csak te vagy képes mindannyiunk számára közvetíteni és szolgálni.
Hála érte, hála érted. ITT MEG IS HALLGATHATOD.

ÚJ, 21 napos online, bárhol, bármikor hallgatható inspirációim segítenek, hogy jól induljon a napod. Emlékeztetnek...