fbpx Skip to content

Anyag(iak)

A pénzről van szó. A pénzhez való viszonyról. Minden probléma ott van a tudatalattiban. Raktározódik és ismétlődik az a program, hogy a pénz rossz, a pénz hatalom, a pénz anyag.

Sőt, az anyagiak, a piszkos anyagiak! Talán azért, mert valamit megtestesít a fizikai világban?

Csak azt képes megtestesíteni, amivel felruházza a tudatalatti elme, vagyis a hiedelmeket. Olyan hiedelmeket, amik előző életekből, családfából, elfogadott és igaznak vélt programokból származnak.

És most azért vagyunk itt mi mindannyian a Földön, hogy ezeket a hiedelmeket felismerjük, tisztítsuk, és Isten segítségével tőlük szabadokká váljunk.

Vagyis: amint törlődnek a pénzzel kapcsolatos adatok, azok törlődnek mindenkiből, és törlődnek az egész Univerzumból.

A pénz így lehet az, ami, vagyis, nem anyaag, nem anyagiak, még csak nem is piszkos…

Jó hírem van! A pénz nem rossz, a pénz energia. És mint minden energia, áramlik. A pénz jól érzi magát, ha áramlik. Ha blokkolják, egyfelé terelgetik, hatalomnak tekintik, visszaélnek vele – annak megvan következménye.

Infláció, nélkülözés, válság.

Itt az ideje a felismerésnek, hogy a pénz szolgálatára van az emberiségnek. Ne tekintsétek ellenségnek.

A Ho’oponopono tréningeket tanulunk olyan technikákat, amik éppen a pénzzel kapcsolatos tudatalatti programokra fókuszálnak, és segítenek bennünket a hozzá való szeretetteljes viszony megteremtéséhez.

Megszabadulhatunk a pénzzel kapcsolatos lelkiismeret-furdalástól, az ellenállástól, az ítélkezéstől és a felelősség áthárításáról. A pénz nem tehet semmiről. A pénz nem tehet semmit. Pontosabban egyetlen dolgot tehet: áramlik.

Kérheted a pénzhez való viszonyod gyógyítását szolgáló tippeket, ha már követed az oldalt, és feliratkozol az Aloha Hírekre: [email protected]

ITT MEGHALLGATHATOD AZ EGYPERCEST. TRÉNING LEGKÖZELEBB A TÍZMILLIÓSZOROS NAPON, FEBRUÁR 24-ÉN.