fbpx Skip to content

SZERESD MAGAD!

Szeresd magad! Hiszen szerethető vagy!

Mesélek neked egy történetet – rólad. Nem arról, akinek hiszed magad, hanem arról, aki vagy.

Szépséges lélek vagy, aki egyszer, valahol a messzeségben meghozta a döntést, hogy eljön a Földre. Kiválasztotta a családját, a születése helyét, az anyanyelvét, az országot, ahol leéli a földi életét.

Írtál hozzá egy részletes tervet, amit a szeretet diktált, és kizárólag azt a célt szolgálja, hogy megtapasztald az isteni, feltétel nélküli szeretetet.

Akadtak segítőid is, akik részt vettek a tervezésben, és olyanok is, akik szerepet vállaltak érted, itt a földi életben. Szeretnek téged. Bármilyen szerepet is vállaltak, az vezérelte őket, hogy melléd szegődnek, hiszen gyönyörűséges lélek vagy.

Kiválasztottad a küldetésedet is, amivel hited szerint a lehető legjobban tudod szolgálni a saját és mások életét. Így érkeztél tehát a Földre, tervvel, segítőkkel, tele szeretettel.

Most minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy betöltsd a szereped, Isten megadott neked ehhez minden képességet. Szeret téged. Mindenkinél jobban szeret. Azt szeretné, hogy lásd magad úgy, ahogy ő lát téged.

Képes vagy rá. Benned lakik a saját istenséged, aki képes a szeretet szemével nézni, és túl látni a homályon, a sötétségen, amit a programok teremtenek a tudatalatti elmédben.

Szeresd magad. Szerethető vagy. Jó vagy úgy, ahogy vagy. Isten teremtett, aki tökéletes, így semmi olyan nem teremthet, ami nem az.

Szeresd magad. Nincs benned semmi rossz. Lélek vagy, aki fényt hozott a Földre és éppen olyan korban érkezett ide, amikor mindent befed a sötétség. Soha nagyobb szükség nem volt a fényedre. Engedd, hogy ragyogjon, engedd, hogy átöleljen. És oszd szét, ahol csak tudod. Szeresd magad úgy, ahogy Isten szeret.

Köszönöm, hogy az életemben vagy. Köszönöm, hogy egy korban élhetek veled.

ITT MEGHALLGATHATOD AZ ÜZENETEMET.

Kívánok áldott, békés napokat, 365 napos ünnepeket!