fbpx Skip to content

Különleges vagy

Másokhoz mérni, másokhoz hasonlítani magad egyetlen eredményre vezethet: mindig találsz megszámlálhatatlanul sok különbséget, amik elkedvetlenítenek, elszomorítanak vagy elbizonytalanítak téged.

De figyeld csak meg! Láthatsz mások életében olyan eredményeket és sikereket, amik arra ösztönöznek, hogy te is elérheted. Emlékezz arra, hogy a másik más úton jár, máskor tette meg azokat a lépéseket, amiket megtett, egészen más feladatokkal, programokkal és emlékekkel érkezett a Földre, és akárcsak te, ő is egyedi és különleges.

A másik nem jobb, te nem vagy rosszabb a másiknál. Hiszen nincs semmi, ami egymáshoz mérhető. A titok nyitja végső soron az, hogy egy vagyunk, ami a másiknak siker, azzal mi is tanulunk. Érdemes a másik sikere, eredménye láttán hálát adnunk azért, hogy ilyet is láthatunk. Hiszen sok erőt és energiát ad az a tény, hogy lám, félni nem érdemes, ha ő lehet sikeres, érhet el eredményeket, én is elérhetek!

Van néhány dolog, amit mindannyiunknak érdemes szem előtt tartania.

Mindannyian különlegesek vagyunk, egyediek, hiszen Isten mindannyiunkat tökéletesnek teremtett, a saját képmására.

Mindannyian olyan életfeladat teljesítésére kapunk lehetőséget, amit senki más nem végezhet el, hiszen minden egyes lélek más és más felemelő, értékes, szeretet alapú küldetésre érkezett.

Bármi is legyen a küldetésünk, annak mindig szolgálatnak kell lennie. Szolgálni a saját fejlődésünket, szolgálni a feltétel nélküli szeretetet.

Mindehhez rendelkezésünkre áll a létező legbőségesebb Forrás, ami megvan mindannyiunkban. Ez a bölcsebb, az isteni énünk, az isteni bölcsességünk. Élhetünk vele a nap minden pillanatában, minden egyes döntésünkben a segítségünkre van, és mindig a tökéletes megoldást adja.

Légy önmagad – ez az egyetlen garanciája a hitelességednek. Miért is másolnád azt, amit láttál, hallottál, olvastál? Ott van benned az eredeti, az autentikus, a megosztandó tudás, amit szívből, szeretettel átadhatsz másoknak. Ahogy megosztod, amit megosztasz másokkal, azt tedd a magad módján, az csodálatos! Így vonzod be az életedbe azokat, akiknek rád és akikre neked szükséged van. Olyan magasan rezegnek, mint te, arrafelé tartanak, mint te. Ha felveszel valamiféle álarcot, az számodra fog nehezen kezelhetővé válni, hiszen nem a sajátod. Légy önmagad tehát, hallgass a saját inspirációdra – ne a máséra.

Az inspirációra pedig úgy tehetsz szert, hogy a Ho’oponopono tisztításával nyitottá válsz, figyelsz az érzésre, ami az inspiráció érkezését kíséri és felhívja rá a figyelmed. Különleges, váratlan, egyértelmű, egyszerű isteni szikráról van szó, ami abból a Forrásból, vagyis Istentől érkezik, aki valóban megbízható.

A hatékony tisztítás megtanulható, éppen a közeljövőben, a pünkösdi hosszú hétvégén nyílik rá alkalom, hogy elsajátítsd vagy felfrissítsd azokat az eszközöket, amik az isteni bölcsességedhez kapcsolva megkönnyítik és békéssé, boldoggá tehetik az életed.

Végső szándékod, célod, feladatod mindig a szolgálat kell, hogy legyen. Bármit is akarsz elérni, miért éppen azt akarod? Valóban ez az, amivel a saját evolúciódat szolgálod? Ez az, ami jobbá teszi az életed? Tedd azt, amit a szíved, nem pedig az elméd diktál. Ez a te felelősséged. És a te életed mintául szolgál a környezetednek, a barátaidnak, a szeretteidnek, hogy ők is így tegyenek. A maguk módján, a saját tempójukban, a saját életfeladatukat megtalálva és teljesítve. Ez a valódi szolgálat. Ezért jöttünk ide.

Az Univerzum a bátrakat jutalmazza. A félelmeiken túllépőket, a szeretetből jövőket, a küldetésüket teljesítőket. Az Anyaföld azért ad nekünk otthont, azért fogad minket szeretettel, hogy sok csodás tapasztalatot éljünk át. Pillanatról pillanatra, lépésenként. A te tempód a te számodra tökéletes.

Hála, hála, hála érte!

RÉSZLETEK A MÁJUSI ESEMÉNYRŐL ITT.

ITT MEGHALLGATHATOD.