fbpx Skip to content

Anyák napjára 2023

Gyönyörűséges májusi nap, az első májusi vasárnap, amit elneveztek Anyák napjának. Nincs köztünk olyan, akit az anya szó ne indítana meg. Talán a legszorosabb emberi kötődés itt a Földön az, amit anya és gyermeke ajándékul kaphat.

Aztán ki hogyan éli meg ezt a kapcsolatot, ahányan vagyunk, annyi féle a tapasztalatunk.

Jó tudni, hogy a szüleinket mi magunk választottuk, mielőtt a Földre érkeztünk. Hosszas előkészület, segítők sokasága támogatta a választásunkat, hogy kiteljesedhessünk, a küldetésünk felé haladhassunk éppen abban a családban, amit választottunk magunknak. Érdemes emlékezni arra, hogy a földi életünkre kiválasztott anya a legtökéletesebb a számunkra. Mindenki, aki szerepet vállalt az életünkben, segít bennünket, hogy beteljesíthessük az élettervünket. Mert szeret minket. Nincs olyan anya, aki ne szeretné a gyermeket, aki általa a földre születhet. Aztán az, hogy miként alakul a család sorsa, az az életterveinkben van előre megírva.  

Sokféle módon kaphatjuk meg a szeretet tanítását, talán éppen úgy, hogy a földi életben érezzük a hiányát – azonban ezt a tanítást is mi választottuk, hogy a lelkünk fejlődjön, közelítsünk ahhoz a feltétel nélküli szeretethez, amit talán éppen magunkban még nem fedeztünk fel.  

A szüleink kiválasztásával együtt anyanyelvet is választottunk. Kevés olyan csodaszép, szakrális nyelv van, mint amit mi magunkénak mondhatunk. Különös, hogy éppen a szeretet és a szerelem szó az, amit sok más nyelvvel ellentétben, egymástól megkülönböztet…

Az anyaföld szeretettel fogadott bennünket, amikor megkezdtük ezt a földi életet. Emlékezz, hogy a lélek csak átmenetileg van itt, aztán megy tovább más életekbe, bolygókra, galaxisokba, úgy, ahogy azt magának megtervezte. A téged segítő lelkek tovább kísérnek, más életekben aztán akár szerepet is cserélhettek, és megtapasztalhatjátok az élet másik oldalát, megérthetitek a feltétel nélküli szeretet hívását. Az élet gyönyörű, a szüleid tökéletesek, a hely, ahová születtél, befogadott téged.

Szeresd az életet! Akár anyaként, akár gyermekként éled most meg, emlékezz, hogy minden felmenőd és ősöd mindig azt adta, mindig a legjobbat és a legtöbbet, amire ott és akkor volt képes.

Szeretlek.

Anyák napi ajándékomhoz (7.000 Ft értékű Ho'oponopono könyvcsomag!), kattints ide.

ITT MEG IS HALLGATHATOD.