fbpx Skip to content

Vigyázz magadra, és óvd magad

Naponta figyelsz a tisztaságra, a ruházatodra, a frizurádra. Minden reggel tükörbe nézel, mert fontosnak tartod, hogy lásd magad „külső” szemmel.

Akkor érzed jól magad, ha a tükör szerint nagyjából rendben vagy. És vajon folytatod-e tovább? Vajon mit mutat az aurád? Amikor a tükör jó képet mutat, de nem látod a rezgésedet, a gondolataidat, a tudatalatti emlékeket, ítéletek, véleményeket, programokat…

Tudod jól, hogy vigyáznod kell magadra, mert ezt senki más nem teheti meg helyetted. Talán már azt is tudod, megértheted, hogy ha magadra vigyázol, vigyázol mindannyiunkra is. Mert közös az élettér, mert a feladat most nagyon egy: emelnünk kell a rezgésünket, a tudatossági szintünket.

Hogy óvhatod magad, az egészséged, az energiád, hogy érheted el, hogy magasan tartsd a rezgésed? A Ho’oponopono ebben is segítségedre lehet.

Figyelj arra, hogy az események, a hírek, a mások gondolatai, megnyilvánulásai akkor is hatnak rád, ha nem értesz velük egyet, ha nálad adott esetben sokkal alacsonyabban rezegnek. A virtuális vagy egy fizikai tér, egy kultúra, egy közösség, egy adott ország energiái akkor is befolyásolnak téged, ha nem láthatod őket. Minden hat ránk – és bizony, mi is hatunk mindenre! Fontos, hogy mit engedünk be, és ugyanilyen fontos, ugyanúgy felelősek vagyunk érte, hogy mit adunk magunkból, milyen energiát közvetítünk, hogyan hatunk a többiekre. A családunkra, a munkatársainkra, a munkahelyünkre, a kisebb és nagyobb közösségeinkre.

Az életben minden visszatér, azt kapjuk, amit adunk. Figyelned kell az energiádra, a rezgésedre, kezedbe kell venned az irányítását, ahogy minden reggel belenézel a tükörbe. Már nem elég tudni, hogy a Fény és az isteni bölcsesség benned van, felszínre kell hozni, használni, általa oltalmazni magad, alkalmazni a mindennapokban – ez most a nagy feladat. Oltalmazni pedig úgy vagy képes magadat, hogy rendben tartod már a körülötted levő teret is, amivel mások is érintkeznek, amit mindenhova viszel magaddal.

Nem engedheted meg magadnak, hogy a negatív híreken csüngj, hogy negatív emberek vegyenek körül, hogy a telefonodon vagy a képernyődön keresztül a te energiád sérüljön. Ne fogadj el és ne fogadj be olyan filmeket, könyveket, elméleteket, ne kövess olyan oldalakat, amiknek alacsony a rezgése. Éppen ellenkezőleg: minden lehetséges módon emeld a rezgésed. Erre van szüksége az emberiségnek, és erre van szüksége az Anyaföldnek.

A vonzás törvénye működik, és ha te jól vagy, ha óvod az energiádat, akkor hasonlót vonzol be, támogatod a saját egészségedet, az immunredszeredet, a jóllétedet. És ami még nagyon fontos: ha rendben van az aurád, magasan tartod a rezgésed, könnyebben viseled a téged érő negatív hatásokat, alacsonyan rezgő embereket, vagy, jelentősen rövidebb ideig hatnak rád. Emberek vagyunk, érzelmekkel reagálunk – ám rajtunk múlik az, hogy minek mekkora határt szabunk.

Minden mindennel összefügg, hiszen nem test vagyunk; amit kapunk és amit kisugárzunk, jóval meghaladja a tudatos elménk képességeit, a test határait, a képzeletünket és az érzékszerveink által kódolt jelenségeket.

Képesek vagyunk folyamatosan karbantartani, emelni a rezgésünket, ha hálát adunk mindenért (ismételjük magunkban köszönöm, köszönöm, köszönöm vagy szeretlek, szeretlek, szeretlek), ami megjelenik az életünkben.

Fogyaszthatod a napoztatott kék vizet, és ezt használhatod mindenre, amihez csak egy cseppnyi vízre is van szükséged. Ha ez a fogalom még új neked, iratkozz fel a hírlevelemre, és megküldöm a már nem is titkos hawaii receptet.

Meríthetünk erőt a természetből. Ölelhetünk fákat, ezt senki és semmi nem korlátozza. A fák mentesítenek minket a negatív, alacsony rezgésű energiáktól, azokat átváltoztatják a földbe irányítva, így szabadítanak meg tőlük minket. Megérinthetünk növényeket – ezek összekapcsolnak Istennel, megnyugtatnak, a bennünk levő fájdalmat enyhítik.

Emlékeztetheted magad számtalan módon arra, hogy a jelenben maradj, ne keletkezzenek negatív gondolatid a múltról, és ne aggódj a jövő miatt. Itt-tarthatod a figyelmed elsősorban önmagadért, ugyanakkor azzal is szolgálsz, hogy nem bocsátasz ki negatív energiát a környezetedre, a téged körülvevő emberekre, terekre, tárgyakra. Óriási a felelősség: amit magadért teszel, az hatással van mindannyiunkra, mindannyiunk életterére, a természetre, a Földre.

Olyanok vagyunk, mint az adóvevők. Ne közvetítsünk hát kifelé olyasmit, amit mi sem szeretnénk kapni. Végtelenül egyszerűek ezek a törvények, és betartani sem olyan nehéz őket.

Mi magunk döntünk arról minden pillanatban, hogy mihez, hogy viszonyulunk, milyen a hozzáállásunk. Amint meghozunk egy döntést, amint választunk, azt vesszük észre, hogy az működik – bármi is a választásunk. Az univerzum támogat minket, mellénk állítja a választásunknak megfelelő embereket, energiákat, rezgésszintet.

Ahogy reggelenként rendbe hozod a ruhádat, a frizurádat, csinosítod magad, úgy csiszolhatod a lelkedet is. Bármilyen sötét fizikai vagy virtuális térben jelensz meg, emlékeztetheted magad, hogy a Fény benned van. A Fény mindig erősebb, mint a sötétség. És az is marad.

Fel is mondtam neked. Itt meghallgathatod a cikket. A Youtube cstornám reklámmentes.