fbpx Skip to content

Segíts magadon!

Segíts magadon, és Isten is megsegít – mondja a közmondás. Segíts magadon – hiszen Isten szabad választást adott neked, amikor teremtett. Választhatod azt, hogy Őt követed, átadod neki az irányítást, kapcsolatban maradsz vele, és hiszel abban, hogy azt kapod tőle, amire valóban szükséged van. Arra van szükséged, ami szolgálja a fejlődésed.

Választhatod tehát Őt, de választhatod a káoszt, a fájdalmat, akár a szenvedést is – mert úgy hiszed, hogy te megoldod a problémáidat, kezelni vagy képes a konfliktusaidat, felszabadítod a benned munkáló félelmeket és meg tudod előzni a stresszhelyzeteket. Igen ám, csakhogy az élet, a világ mai történései olyanoknak tűnnek, amikhez te kevésnek, kicsinek érzed magad, kívül esnek a te képességeid határán, a megoldásukra pedig egyáltalán nem te vagy hivatva.

Márpedig a világ csak akkor változik, ha mi magunk változunk. A döntést egyenként, felelősséggel, nekünk magunknak kell meghoznunk.

Ha egyszer a világ dolgai tragikusak, kezelhetetlenek, miért nem fordulunk ahhoz, aki minket teremtett? Nyilvánvaló, hogy mindenkinél jobban szeret minket, mindenre tudja a megoldást, hiszen ő istenségénél fogva tökéletes?!

Itt az ideje felébredni, a tudatunkat kitágítani, nyitott szemmel, nyitott füllel, kitárt szívvel élni.

Isten elénk tárta a létező legkönnyebb utat ahhoz, hogy kapcsolatba lépjünk vele, átadjuk neki a problémáinkat, ezzel emeljük a rezgésünket, növeljük az energiánkat. Bárhol és bármikor használható eszközöket is adott a kezünkbe – és mi nem élünk vele…

Kérlek, lásd meg, hogy nincsenek véletlenek, Isten nem véletlenül tette lehetővé, hogy ezt az utat magadévá tedd.

Nem várjuk meg az újabb korlátozásokat, mert éppen itt az idő, hogy felelősséggel a kezünkbe vegyük a sorsunkat: várlak július 16-án, szombaton Budapesten, a MagNet Közösségi Házban, ahol néhány óra alatt a Ho’oponopono könnyen, bárhol, bármikor használható eszközeit megtanítom. Évtizedes gyakorlatommal, hiteles hawaii forrásból, a Joe Vitale-könyv és Dr. Ihaleakalá Hew Len gyógyítása által csupán híressé tett, de világokat megváltoztató Ho’oponopono tanításával segítelek – ha ezt választod, ha hív ez az út, ha megérted, hogy itt az ideje az ébredésnek.

Köszönöm. Szeretlek.

🎧 ITT MEG IS HALLGATHATOD.