fbpx Skip to content

MIT MŰVELÜNK?

Amit megművelünk, amit gondozunk, az az Anyaföldünk. Otthont ad nekünk erre - vagy akár több életre, kínálja kincseit, segíti az ittlétünket. Forrása a test táplálékának, forrása az anyagnak, az energiának, és otthona életelemünknek, a víznek is.
És mi mit művelünk vele? Kisajátítjuk, fölösleges haszonszerzés tárgyává tesszük, és megfeledkezünk arról, hogy ajándékait az életre szánta, nem pedig végletes habzsolásra…
Időnként megrázza magát, jelzi, hogy tévúton járunk, ezért generál olyan folyamatokat, amilyeneket még soha nem tapasztaltunk és nem láttunk. Földrengések, vulkánkitörések, árhullámok, földcsuszamlások és ezekhez hasonló tanítások.
És mégis, ez még csak szelíd figyelmeztetés.
Mert azt már bizonyosan nem sokáig tűri, hogy vérrel áztatjuk. Azzal a mondvacsinált indokkal, hogy földterületet szerzünk vagy védünk.
A Föld nélkülünk is elvolt, és ezután is ellesz, talán még jobban… Ne érte tegyünk bármit is, hanem magunkért, hogy a hozzá való viszonyunk gyógyuljon.
Ő tanít bennünket, és mindannyian tanítjuk egymást. Érdemes helyet készítenünk, a tudatalatti programjainkat tisztítanunk és rendbe tennünk, mert meg kell, hogy érkezzen a tanítás. Ezért jöttünk ide.
Hála Neked, hála Érted, Drága Földanya! 

ITT MEGHALLGATHATOD. HO'OPONOPONO TRÉNING LEGKÖZELEBB MÁJUS 25-ÉN, 3 ÓRÁBAN, BUDAPESTEN. RÉSZLETEK ITT.