fbpx Skip to content

Isten éltessen minden gyermeket!

Vannak, akik emlékeznek rá, ma már nem is kevesen, hogy miként jöttek a Földre. Kiválasztották a legfényesebben ragyogó csillagot, kiválasztották az édesanyjukat. A tiszta, feltétel nélküli szeretet vezérelte őket, hiszen fontos feladattal érkeztek: tanítani a szüleiket.

A szívből jövő, tiszta szeretet soha nem téved, így a kiválasztott szülők a számukra tökéletesek. Miközben a gyermekek tanítják a szüleiket, ők is járják a saját fejlődésük útját, mely a küldetésük beteljesítéséhez vezet.

Isten ránk bízta a gyermekeinket. Vigyáznunk kell rájuk, óvnunk a testi épségüket, amíg kicsinyek. És ugyanígy óvnunk kell a lelkük angyali tisztaságát, ahogy a Földre érkeztek. Példát kell mutatnunk nekik, hiszen folyton megfigyelnek minket. Nem azt csinálják, amit mondunk, amire utasítjuk őket, hanem azt másolják, amit látnak. Utánoznak minket. Hála Istennek! Módunkban áll minden pillanatban olyanokká válnunk, amilyeneknek látni szeretnénk őket. Boldogoknak, szabadoknak, valódi önmaguknak.

Áldás rájuk, hála értük. Valódi mestereink a gyerekek. Ahogy mellettünk cseperednek, újra átélhetjük az emberré válás útját, de micsoda különbség, hogy most már ők kísérnek minket!

Isten éltessen szeretetben, békében, bőségben, áldásban ma és mindig, minden gyermeket!

ITT MEG IS HALLGATHATOD. REKLÁMMENTES A CSATORNÁM, MINDADDIG, AMÍG A YOUTUBE BE NEM VÁLTJA FENYEGETŐ ÜZENETÉT, MISZERINT BÁRHOVA, BÁRMIKOR JOGÁBAN ÁLL REKLÁMOKAT ELHELYEZNI...