fbpx Skip to content

FELÉRTEM. Ho’oponopono, az életem 2

Felértem életemnek erre a magaslatára, innen jól látszik minden, amit most tudnom kell.

Az én utam fölfelé vezet, mégis egyre könnyebb. Nem olyan, mint hegyet mászni, elfáradni és levegő után kapkodva megérkezni. Éppen ellenkezőleg. Minden egyes lépéssel egyre könnyebb. Felérem akár a csillagokat is. Nem ésszel, hanem békével és szeretettel.

Oltalmazva és vezérelve vagyok. Láthatatlan és nem tapintható erők segítenek, mondhatnám azt is, az angyalok. Időnként meg-megvillan egy szárny, egy fény, megérint egy simogatás, hallatszik egy suhanás, de még fel sem foghatom, és már megyünk is tovább.

A csillagos ég nem határ. Határnak csak a szem érzékeli. Amint szívvel-lélekkel kezdünk látni, ahogy Isten lát bennünket, kinyílnak az Univerzum csodáinak kapui, és rájövünk, hogy Istennek mindig sokkal jobb terve van.

Az út adva van, végig kell menni rajta. Mégpedig szeretettel és békével van kikövezve, és pontosan oda vezet, ahova azt a Földre születésünk előtti élettervünk tartalmazza.

Az út gyönyörű, érdemes bejárni, sok-sok helyzetet, eseményt, lehetőséget megtapasztalni, és közben jó magasra emelkedni, mert felülről minden könnyebb: szemlélni, észrevenni, a szívünket kitárni, és szárnyalni, szárnyalni, szárnyalni…

Mindig van segítség. Hiszen mindenki és minden az! Mindenben áldás van, még ha nehéz is elhinni. Minden értünk van, még ha nem is lehet megérteni. Persze, hogy nem. Hiszen az élet az elme korlátain túl kezdődik, és soha, de soha nem ér véget.

Ha a helyeden vagy, ha betöltöd a küldetésedet, minden áramlik. Még a legnagyobb vihar közepette is képes vagy fennmaradni. A segítő kéz – bármilyen formában is – leereszkedik, átvezet, erőt ad, és soha nem hagy el. Mindig elérhető, mindig segít szolgálni. Magadat, másokat, mindannyiunkat.

Jó utat, Kedves Olvasóm! Ezzel a könyvvel kísérlek az utadon, annak tudatában, hogy amikor belelapozol, ott nyíljon ki, ahol arra éppen akkor szükséged van. Olyan üzenetet kapj a soraimból, ami neked ráismerés, élmény, feltöltő fény, energia. Hálás vagyok a lehetőségért, az inspirációért, amit Istentől kaptam.

OLVASÓI VISSZAJELZÉSEK:

"A könyvet már ott az automatánál ki is csomagoltam a borítékból és bár nem szokásom, de elkezdtem olvasni menet közben. Aznap a végére is értem. Már olvastam 3 Ho'oponoponoról szóló könyvet is, de valamiért megszólított ez a könyv. Nagy nyugalom volt olvasni, a szeretet áradt felém. Tanfolyamot még nem végeztem, de gyakorlom a tisztítást és ez a könyv segített megérteni, hogy mi is a tisztítás. A napi gondolatok nagyszerű kis mankók. Nem tudtam, hogy ez lesz a könyvben, de ezek mindig is közel álltak a szívemhez."

"Drága Klára! Tegnap kaptam meg a varázskönyvet. Izgatottan vettem ki a borítékból, és ahogy a kezembe vettem, valami csodálatos megnyugvást, örömöt, hálát és rezgést éreztem. És azt gondoltam: Hát itt vagy végre! Alig vártam, hogy hozzá tudjak fogni az olvasáshoz. Este 10 volt, hogy elfoglaltam a helyemet az ágyikómban. Elég feszültség érzésem volt, idegesen kalimpált a szívem, mikor elkezdtem olvasni. És ahogy sorra fogytak a lapok, egyre jobban úrrá lett rajtam a béke és a nyugalom. Az inspirációkig olvastam lassan, minden szavát külön értelmezve a háláról, a tisztító eszközök használatáról, az anyaságról, a küldetésünkről, az angyalokról.... Teljesen elszakadtam a valóságtól, és belefeledkeztem a varázskönyv olvasásába. Végtelen hálát érzek, hogy ismerem ezt a csodálatos tisztító technikát, amely számomra is a legkönnyebb utat jelenti. Hálás vagyok, hogy megajándékoztál bennünket két csodálatos könyvvel, amik utat mutatnak, felemelnek, varázsolnak, inspirálnak, tanítanak bennünket, akik ezt az utat választottuk. Kívánom Isten valamennyi áldását az életedre, a küldetésedre, drága Klára! Köszönöm, hogy az életemben vagy. Szeretlek"

"Drága Klára! Hálásan köszönöm, megérkezett a könyv. Beleolvastam; egy csoda, a bevezető az egekbe röpített. Olyan sok erőt kaptam Tőled a héten hogy 15 hónap után olyan nagytakarítást csináltam, mint még soha. Nagyon hálás vagyok egy életen át. A Jóisten Áldjon meg."

"Ma nagyon megérintette a lelkem egy bizonyos érzelem... Este beleolvastam a könyvedbe, és pontosan erre az érzelemre kaptam választ. Tovább olvasva rádöbbentem arra, hogy a betegség, vagyis az állapot, amiben vagyok, egy megtapasztalás. Egész másképp látom most . A szívemet és lelkemet mérhetetlen nyugalom és szeretet tölti be. Nagyon jó érzés. Köszönöm, Klára!"

"Nem győzöm olvasni könyveid és egyéb irásaid, mindig találok valami ujat, ami megszólít, s ami után mintha megkönnyebbülnék.
Köszönöm, hogy vagy, és hogy Velem vagy!"

"Hálásan köszönöm a könyvet. Csodálatos élmény olvasni, átélni..."

"A könyveidből az  inspirációkat olvasva, kiválasztom - kiválasztódik - az épp aktuális inspiráció, mely a legtöbb segítséget nyújtja az adott helyzetben. Leírom egy darab papírra, s a gépemre vagy az íróasztalra  erősítem, hogy folyamatosan szem előtt legyen. Nekem bevált. Erőt ad, általa könnyebben  viselem el az adott szituációt, s természetesen emlékeztet a tisztításra."

"A könyveid  leírhatatlanul értékesek számomra. Rengeteget tisztítok, s alkalmazom a Tőled elsajátított  tanításokat, viszont  mindig történik  tisztítandó esemény, nehézség, egészségügyi probléma, bármi..."

"Fogadjátok szeretettel a mi kis történetünket: Barátokkal Medjugorjeban voltunk. A templomkertben levő Szűz Mária szobor melletti kútból ittunk és megtöltöttük palackjainkat. Amikor visszaértünk Vodicére, a maradék vizet lefagyasztottuk, és másnap a következő, a képen látható csodában volt részünk. Amikor pedig észrevettem a Szűzanya sziluettjét jégbe fagyba a palackban, épp Móra Klára könyvét olvastam… Most már tudom, hogy véletlenek nincsenek, csodák pedig léteznek! Köszönöm, Szeretlek! "

"Nagyon tetszik a könyved. Minden nap alig vártam, hogy este a kezembe vehessem és szívhassam magamba a tartalmát. Minden mondata erősebbé teszi a hitemet. Hálásan köszönöm, hogy megírtad nekünk. "

"DRÁGA KLÁRA!
A FELÉRTEM CÍMŰ KÖNYVEDET MEGKAPTAM, HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM. ANNYIRA KATARKTIKUS ÉLMÉNY SZÁMOMRA, HOGY AZÓTA SEM TUDOM LETENNI! IGEN NAGY AJÁNDÉK EZ! RENGETEG ÖRÖMTELI PILLANATOT SZEREZTÉL VELE NEKEM. TOVÁBBRA IS ISTEN ÁLDÁSA KISÉRJEN UTADON!"

"Kedves Klára!

Köszönettel megkaptam a könyveket, és már el is olvastam őket. Fantasztikusak. Egyszerűek és nagyszerűek. Könnyed stílusa van, és öröm olvasni, szinte lebegtem közben. Számomra külön öröm, hogy hasonló érzések fogalmazódtak meg bennem, és óriási boldogság-élményt adott, hogy szavakba öntve - mondhatni - visszaigazolást kaptam. Bár nem ismerem Önt még személyesen, mégis úgy éreztem, hogy ott van velem, és kellemes "beszélgetést" folytatunk, Ön mondja, én pedig bólogatok, és érzem, ezt én is így érzem, én is így látom, én is így gondolom. Hullámzik az életem, ahogy mindenkié. és az Ön könyve egy kis Béke-szigetet jelent most számomra. A 366 lélekerősítő gondolat mindig nagyon jólesik. Ahogy Ön is javasolta a könyvében, néha csak úgy felnyitom, és ahol kinyílik, azt olvasom el. És tényleg mindig telitalálat. Néhány hete kértem Istent, hogy küldjön nekem egy tanítót, segítőt, akihez fordulhatok. És "szembejött" Ön a Facebookon, és a könyve. Az imám meghallgattatott, és meg is válaszolta azt Isten. Hálás vagyok érte.Újra elkezdtem a Köszönöm, Szeretlek mondását magamnak.Úgy érzem, nagyon nehéz időszak előtt állok, és szeretnék minél jobb lenni, és a lehető legnagyobb belső békével átélni az előttem álló időszakot. Nem szeretnék túl mélyre menni... Hiszek Istenben és hogy ő megsegít, és tudom, hogy nélküle nem is fog menni... De azt is tudom, hogy nekem is oda kell tenni magamat, és most segítségre van szükségem.

Még egyszer: nagyon szépen köszönöm a könyvét! Egy áldás!"

"Ez a könyv ( és az előző kötet )  varázskönyv!  Használata végtelenül egyszerű: csak ki kell nyitni, -  s láss csodát, pontosan azon az oldalon, éppen az az inspiráció a megoldás, melyre először téved a szem. Fantasztikus és hiteles, hiszen Istennel, közösen készült  az újabb remekmű. Köszönöm. Hálás vagyok érte." 

"Kedves Klára, 
Az első részt elolvasva érkezett az inspiráció. Többször meséltem Neked, hogy mivel foglalkoznék szívesen. Érkezett egy 3 betűs szó ahogy nevezném a vállalkozást, sőt minden betűhöz egy szó. Köszönöm az élményt és gratulálok még egyszer a második könyvedhez.

"Nagyon tetszik az új könyv is, még nem értem a végére, de biztos vagyok benne, sokat fogom forgatni ezt is!"

"Köszönöm, már el is olvastam. Bízom abban, hogy Én is tudom a könyveidet ajándékozni. Mérhetetlen hálával és köszönettel tartozom Neked."

"Áldás ez a könyv! Köszönöm! Nagyon várom, hogy végigolvassam. Áldás és köszönet!"

"Köszönöm a második könyvedet, amit néhány napja kaptam kézhez. A könyvedből most az inspirációidat szeretném kiemelni, ugyanis jó hangulatban fogtam hozzá az olvasásukhoz, s most a 250. inspirációnál tartok, s még jobb lett a hangulatom az olvasásuktól, mivel egyre több szeretetet és hálát érzek magamban, ugyanis lelkileg nagyon felemeli az embert az inspirációid olvasása. Amit csodálok az az, hogy évek óta írod az inspirációidat, s mindig tudsz írni valami újabbat, pedig ezt nem mindenki tudná megcsinálni."