fbpx Skip to content

Változni vagy változtatni?

Hála S. Miller András barátomnak, a Sláger FM-en elhangzott beszélgetés sokakhoz eljutott, és hála Istennek, fel is ébresztette az érdeklődést a Ho’oponopono iránt azokban, akik pontosan érzik, hogy változtatni kellene az életükön.

Megszámlálhatatlan e-mailt és üzenetet kaptam és kapok azóta is, ilyen-olyan kérdésekkel, kérésekkel, segélykiáltással fordulnak hozzám.

Hálás vagyok a lehetőségért, hogy láthatom, mennyire elszántan és határozottan akarnak változtatni emberek a szokásaikon, a hiedelmeiken, a programjaikon, az áldozati szerepükön.

Sok kérdés megfogalmazódik, és tőlem várnak megoldást arra a sokféle problémára, ami adódik az életükben. Jó hírem van: a megoldást mindenki magában hordozza, a tudatfeletti bölcsességében. Én csak utat tudok mutatni, hiszen mindenki a saját élete tervét hozta a Földre születésekor, mindenkinek más és más a feladata, és a belső munkát nem lehet megúszni. Éppen ezért vagyunk itt, hogy elvégezzük azokat a feladatainkat, a saját magunk által kitűzött célokat, amik a fejlődésünket, a kiteljesedésünket, az evolúciónkat szolgálják.

Az utat meg tudom mutatni, és garantálom, hogy mindenkinek működik, aki gyakorolja. Mégis, az a legkevesebb, hogy a Ho’oponoponot hiteles hawaii forrásból tanulják meg. Olyan eszközöket tanítok a tréningen a hallgatóknak, amik segítik a 24 órás tisztítást, az emlékektől való megszabadulást, a belső béke megtalálását és az isteni inspirációval való összekapcsolódást. Már dolgozunk a családfánkon is, és elindítjuk azt a folyamatot, amely képes az őseinktől örökölt programjainkat és emlékeinket is kitisztítani, Isten segítségével, az idők kezdetéig.

A belső munkát nem lehet megúszni. És nincs is miért. Nem az a célunk, hogy másokat megváltoztassunk, hanem az, hogy mi magunk változzunk. Ettől és csak ettől válik könnyebbé az élet, nem pedig attól, hogy Istentől rendelünk párkapcsolatot, egészséget, gazdagságot, problémamentes életet. Hála Istennek, ez így nem működhet. Működik ellenben a Ho’oponopono, ha jól és jó helyen tanuljuk meg, kis befektetéssel, elszántan, határozottan. Amint meghozzuk a döntést, az egész Univerzum készen áll, hogy támogasson és segítsen minket.

Lélektől lélekig, öleléssel.

AZ INTERJÚT ITT VISSZAHALLGATHATOD.

A LEGKÖEZLEBBI TRÉNINGRŐL ITT TALÁLSZ MINDEN ADATOT.

AZ ÍRÁSOAMT ITT MEGHALLGATHATOD.