fbpx Skip to content

Áldást, békességet, ragyogó ünnepet!

Újra itt az alkalom, hogy észrevegyük, micsoda univerzális erő a szeretet. Bármennyire is vannak olyan törekvések, amelyek az ébredés, a tudatosság ellen dolgoznak – számunkra ezek csak újabb lehetőségek, hogy ne vegyük annyira komolyan őket.

Van valami ilyenkor a levegőben, még akkor is, ha a hírek, a környezeted, a szomszédasszony vagy az ismerőseid némelyike próbál lehangolni téged. Te annál már sokkal magasabban rezegsz, mint hogy kívül keresd ezekért a dolgokért a felelősséget.

Te már tudod, hogy a Föld átmeneti otthonunk, ahol néhány évtizedig ideiglenesen lakunk. A valódi és örök otthonunk a végtelen.

Valahogy most más az ünnep előtti készülődés, nincs akkora hangsúly a tárgyi dolgokon. Végre kezdjük felismerni, hogy az anyagiakon túlmutat az ünnep. Segít persze bennünket az úgynevezett, ám emberek által kreált infláció, a rémségesnek tűnő, ám ugyancsak emberek által generált háború, és nem utolsó sorban a tudatosságunk fejlődése, a személyiségünk érése.

Hiszen mindezek tényleg azért vannak, hogy bennünket ébresszenek, befelé forduljunk, és magunkban keressük a saját életünk alakulásáért a felelősséget.

Ajándékozd meg magad ezen az ünnepen a békéddel, az önmagad szeretetével. Készíts helyet a szívedben az új érkezésének, az újjá- és az újraszületésnek. Szánj időt magadra, a pihenésre, a kedvteléseidre, a számodra megfelelő táplálkozásra és a mozgásra. Töltsd a lehető legtöbb időt azokkal, akik hozzád a legközelebb állnak (és közülük ki ne felejtsd magadat!), érintkezz a támogató és folyton Isten szeretetét közvetítő természettel.

Békélj meg önmagaddal, hiszen te jó vagy.

Hálás vagyok, hogy kísérhetlek az utadon. Köszönöm, hogy te kísérsz engem.

Áldást, békességet, mélységes nyugalmat és ragyogó ünnepet kívánok neked. Legyen örömteli ünnep az egész életed!

ITT MEG IS HALLGATHATOD.