fbpx Skip to content

Eredeti hawaii recept. A hozzávalók ingyenesek!

Jó néhány éve tanultam egy hamisítatlan hawaii receptet, most eljött az ideje, hogy megosszam veled. Milliók próbálták ki, világszerte, ezért merem ajánlani neked. Bármilyen különös, minden hozzávaló ingyenes. Máris nekikezdhetsz. Ki sem kell mozdulnod, ott helyben, ahol most vagy, az tökéletes!

Amire szükséged van: a jelenlét, a figyelem. Bármit tervezel sütni vagy főzni, kipróbálhatod és alkalmazhatod a receptem.

Gondolj csak bele, hogy minden alapanyag, hozzávaló, ízesítő és fűszer milyen hosszú utat tesz meg, mire odakerül a sor, hogy te főzöl vagy sütsz belőle. Mindegy, hogy a földben terem vagy üzemben állítják elő, sok-sok ember foglalkozik vele, akikenk adott esetben rengeteg negatív gondolattal van tele a feje.

Tudod, hogy milyen ereje van a gondolatnak, hiszen teremtünk vele! Miközben learatják, összeállítják vagy különböző helyekre szállítják mindazt, amit te megveszel, mennyi energiát, mennyi ilyen-olyan gondolatot, mennyi érzelmet visznek bele azok, akik ezzel foglalatoskodnak. Nem kérdés, hogy a gondolataink mennyire hatnak a környezetünkre, így tehát arra is, amit mi belesütünk-főzünk az ételeinkbe.

Kérlek, amikor vásárolsz, maradj tudatos, engedd, hogy a szíved vezessen, és azt emeld le a polcokról, azt válaszd ki magadnak és a családodnak, ami a legtökéletesebb nektek. Nem biztos, hogy a legfényesebb, a legdrágább vagy a látszólag hibátlannak tűnő termék vagy élelmiszer az, amit meg kellene venned. Még csak nem is feltétlenül a megszokott márkád, mert minden változik, te is változol, lehet, hogy most valami másra van szükséged. Ha vásárlás közben is használod a híres és jól bevált Köszönöm, Szeretlek-et (Ho'oponopono - már ismered), biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobbat veszed meg.

Ha vásárlás közben az a sugallat érkezik, hogy "ebből ne vegyél", vagy "ezt ne vedd meg", bízz az inspirációdban, és tényleg ne onnan, vagy egyáltalán ne vedd meg az adott terméket.

Ha odakerül a sor, hogy már a konyhában sürögsz-forogsz, készíted az ételeket és a süteményeket, megint csak használd a Köszönöm, Szeretlek-et. Annyi minden érhette az alapanyagokat és a hozzávalókat, mire a konyhapultodra kerültek, legalább te tedd a legjobbat, amit megtehetsz.

Sütés-főzés előtt, alatt és közben emlékezz arra, hogy adj az ételhez sok-sok szeretetet. Ha ez köti le a figyelmedet, és sikerül kordában tartani a csapongó tudatalatti emlékeket, biztos lehetsz benne, hogy te nem adsz hozzá az ünnepi étkekhez negatív gondolatokat, energiát, érzelmeket.

A legfontosabb hozzávaló: a tudatosság. Maradj jelen, hogy a szeretteidnek és neked magadnak is a lehető legbékésebb, legteljesebb, szeretettel teli ünnepetek legyen.