fbpx Skip to content

Napi 24 órában

Kevés olyan dolog van, amit képesek vagyunk a nap 24 órájában, vagyis pillanatról pillanatra működtetni. Észre sem vesszük, mert annyira természetes, hogy alvás közben is ver a szívünk, működik a keringésünk, reggel fel tudunk kelni az ágyból, sőt, hogy egyáltalán felébredünk!

És vannak kevésbé nyilvánvaló, de éppen ilyen fontos dolgok is, mint például az érzelmeink kezelése, a tanult ismeretek elraktározása vagy a földi életünket megkönnyítő automatizmusok működése.

A fentiekben közös az, hogy mindegyikért a tudatalatti elménk, vagyis a belső gyermekünk (hawaii nyelven: Unihipili) felelős.

Ő az a részünk, amely a nap 24 órájában éber, aki nélkül nem is tudnánk létezni. És miután tudat alatt működik, bizony, nem ismerjük az általa a teremtés kezdete óta elraktározott programokat, emlékeket, adatokat.

Ettől persze ezek még léteznek, működnek, és akkor is ismétlődnek az elraktározott információk, ha mi arról nem veszünk tudomást.

Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a tudatalattink, a belső gyermekünk által őrzött emlékek tekintélyes része nem szolgálja az életünket, adott esetben még meg is nehezíti azt. Ilyenek a betegségek, az anyagi problémák vagy az emberi kapcsolati nehézségek.

Hogy lehetséges az, hogy ezeket, az életünket megnehezítő, de mélyen, akár előző életeinkből hozott, mélyen gyökerező emlékeket és programokat egyáltalán felismerjük és kezeljük?

Bármilyen misztikusnak látszik, van rá megoldás. Méghozzá egyszerű megoldás! Először is, amint jelentkezik valami kellemetlenség, fájdalom, szomorúság, problémaként érzékelt helyzet az életünkben, tudjunk róla, hogy valami lejátszódó emlék ismétli önmagát, ami ott bújuk a belső gyermekünkben. Másodszor: törekedjünk arra, hogy mihamarabb kezdjük meg ennek az ismétlődő emléknek a ’tisztítását’. Így nevezzük a Ho’oponoponoban azt a folyamatot, aminek révén kapcsolatba léphetünk a bölcsebb, isteni énünkkel, amely tudja az adott helyzetre a tökéletes megoldást. Ez a részünk számunkra ismeretlen, de ha tudomást is veszünk a létezéséről, meg kell tanulnunk kapcsolatba lépni vele. Erre valók az ún. tisztító eszközök, mint például az általad már biztosan ismert Köszönöm, Szeretlek szavak, vagy a Liliomvirágot teszek a helyzetre, de akár a napoztatott kék víz is, aminek a fogyasztásával ugyancsak tisztítjuk ezeket a programokat, adatokat, emlékeket. Pontosabban szólva: mi aktiváljuk a tisztítás folyamatát, aminek a legfontosabb része Isten munkája, aki a nap 24 órájában készen áll a segítésünkre, az emlékek, programok felszabadítására és semlegesítésére.

A fenti, és még számos más tisztító eszközön kívül meg lehet tanulni közvetlen kapcsolatba lépni a belső gyermekünkkel, a tudatalatti elménkkel. És ha ezt a kapcsolatteremtést végigcsináljuk, onnantól kezdve már csak működtetni kell, szeretettel táplálni és fenntartani ezt a kapcsolatot, hiszen a belső gyermekünk megtanítható a napi 24 órás tisztításra is! Ez az, amiért kincset ér a Ho’oponopono. A tréningemen olyan dolgokat tanítok, amiket sehol máshol nem sajátíthatsz el. Tiszta, hawaii forrásból eredő, könnyen alkalmazható és a napjainkra aktualizált inspirációs eszközöket és segítséget adok át, az április 10-ei budapesti tréningen, de ha arra nem jutnál el, akkor online formában.

Nem véletlen, hogy rátaláltál a Ho’oponoponora, valóban ez a problémamegoldás, a félelemfelszabadítás, a konfliktuskezelés és a stresszmegelőzés létező legkönnyebb útja.

ÁPRILIS 10-ÉN, VASÁRNAP TRÉNINGET TARTOK BUDAPESTEN, ITT KÉRHETSZ RÉSZLETEKET: [email protected]

ITT MEG IS HALLGATHATOD