fbpx Skip to content

Vigyázz magadra, kérlek!

Nem is tudod, mekkora érték vagy a világ számára, mindaddig, amíg fel nem fedezed, hogy miért vagy itt, mi az, amit mindenki másnál jobban tudsz, jobban csinálsz, és ezzel gazdagítod mindannyiunkat. Boldogan kelsz és békével fekszel le este, mert pontosan tudod, hogy mi az életed célja és értelme.

Talán elfelejtetted, hogy miért jöttél a Földre, pedig annak idején csodaszép tervet készítettél magadnak, és ehhez minden segítséget meg is kaptál azoktól, akik a terved véghez vitelében támogatnak.

Tudd, hogy mindenki, aki szerepel az életedben, egyezséget kötött veled, hogy eljátszik egy bizonyos szerepet. Azért vállalta el, mert szeret téged. Ez a szerep sokszor ellentmondásosnak tűnhet a számodra, lehet, hogy ellenségesnek érzékeled, de emlékezz: minden érted van, és nem ellened.

Az Univerzum tökéletes - akkor is, amikor nem látszik annak. Olyan helyzetekben találod magad, olyan körülményeket tapasztalsz, amire éppen szükséged van az adott pillanatban. Még ha kételkedsz is benne, minden egyes esemény, történés téged szolgál, téged visz előre. Persze, okozhat fájdalmat, de így vagy úgy, kijössz belőle. Biztos lehetsz benne!

Arra van szükséged, hogy emlékeztesd magad, nem test, hanem lélek vagy. Azért vagy itt, hogy hibákat javíts ki, rátalálj valódi énedre, és amikor eljön az ideje, könnyebbé válva, békében folytasd az utad, annak tudatában, hogy te jó vagy, olyannak, amilyen vagy.

Vigyáznod kell magadra, mert senki más nem teheti meg helyetted. Fontos az épséged, az egészséged, a békéd és a hited. Magad írod a saját életed, de emlékezz, hogy mindig van segítséged. Isten mindig ott van, hogy kinyújtsd felé a kezed. Tudhatod, hogy Ő mindenkinél jobban szeret, hiszen Ő teremtett.

Vigyázz magadra, kérlek! Fontos, hogy itt vagy, fontos a küldetésed. Nem kell, hogy beleragadj a hiedelmekbe, miszerint veszély és pusztulás vár az emberiségre. Az nem a te világod, neked itt és most van dolgod.

Emeld a rezgésed hálaadással, ezzel segítesz mindannyiunknak, de elsősorban saját magadnak. Hála érte, hogy itt vagy, mint pótolhatatlan szereplője az Univerzum nagy kirakójának.