fbpx Skip to content

Ez most más lesz

Mitől lesz más ez az év? Tőled. Benned van a képesség, hogy minden eddiginél szebbé, boldogabbá és békésebbé tedd az életet. Jó ideje tudod, hogy a világ a te kedvedért nem változik meg. Sokkal egyszerűbb és ígéretesebb, ha a változást magadon kezded. Kevesebb munkát igényel, könnyebb rajta tartanod a figyelmed, és olyan irányba változhatsz, ami a legjobban megfelel neked.

Aggódsz a jövő miatt? Maradj a jelenben! Senki mástól nem függ, csak tőled, hogy milyen gondolatok cikáznak a fejedben; hogy mennyire engeded szabadjára a belső "ellenségeket", a negatív gondolatokat, az ítéleteket, a véleményeket, a régi programokat, emlékeket.

Rágódsz a múlton? Gyere vissza a jelenbe. A múlt elmúlt, egyetlen dolgot tehetsz vele: megváltoztatod a hozzá való viszonyod, hálát adsz érte, mert minden pillanata azt szolgálta, hogy eljuss oda, ahol vagy.

2020 is számtalan lehetőséget kínál, de kár előre szaladni, mert minden egyes napban, a nap minden pillanatában van mit kihasználni, és ha jól használod az idődet, az csak a javadra válik.

Éld át az év utolsó napját is tiszta szívvel, békével és szeretettel, és kezdd ugyanígy az új év első perceit. Adj hálát az életért, mondj köszönetet a körülötted élőkért, az életed minden körülményéért. Minden azért van, hogy Téged segítsen a lelki fejlődésben.

Az élet gyönyörű, és mindig lehet még tökéletesebb - Tőled.

2020-ra, az év minden napjára békét és szeretetet kívánok neked!

Köszönöm. Szeretlek.